Şimdi Ara

APOTEMİ YENİ FASİKÜLLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilmeyenler için :

-paragraf

-logaritma diziler

-pkob

-katı cisimler

-fen için de bir şeyler vardı ama dikkatimi çekmemişti

EDİT: FEN İÇİN DEDİĞİM VAR YA BİYO İÇİN ÇIKMIŞ MESELA MODERN BİYOLOJİ ( 12 KONULARI ) VAR
    LİNK:https://www.kitapisler.com/apotemi-modern-biyoloji_66280.html

AYRICA GEOMETRİ SORU BANKASI DA ÇIKMIŞ (ÖNCEDEN VAR MIYDI BİLMİYORUM)
    :
    apotemi maestro tyt ayt geometri soru bankası - kitapİşler - İşler kitabevleri
    Apotemi Maestro TYT AYT Geometri Soru Bankası,Kitapİşler - İşler Kitabevleri
    https://www.kitapisler.com/apotemi-tyt-ayt-geometri-maestro-soru-bankasi_66821.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 23 Eylül 2020; 23:21:32 >

• aa reisler analitiği çıkarmış sonunda, up
    pkob efsane olur muhtemelen
  • Logaritma diziler alınır mı acaba kolay konular sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mxpayne -- 23 Eylül 2020; 23:15:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence alınmaz

kesin apotemi yine zorlar ama 12ler görmeyecek adam akıllı (yüz yüze eğitimin tam olmamasından yanlış anlaşılmasın) ki kalkacak muhabbeti bile oldu bu konular için

zorlayacaklarını hiç sanmıyorum vakit kaybı olur daha çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 23 Eylül 2020; 23:17:11 >
  • Logaritma diziler acayip cringe olur ama pkob efsane

• Logaritma-Diziler ağustos sonu çıkıyor demişlerdi dösmcksmdkskdldosllxos abi analitik çıkacak dediler 2016da 4 sene sonra çıktı. Bu soruların cevabını yayınevleri dahi bilmiyor.

• GrazieRagazzi kullanıcısına yanıt
    hocam bazılarını çıkarmışlar erkenden :)

şahsen çok da umrumda değil çünkü konulara baktığımızda hangi yıl pkob zor sordular , yeni nesil dışında çok zor logaritma gördük mü ?

şu fasiküllerin çoğu gereksiz olur yani sabırsızlıkla beklediğim sadece katı cisimler var bazı soruları gerçekten gıcık apotemi ile kökten halledilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 23 Eylül 2020; 23:28:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KalkülüslüDiferansiyel kullanıcısına yanıt
    Niye hocam log dizi için

• Pkob ve paragrafı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pkob, geo alınabilir

• Matematik fasikülleri dışında herhangi bir kitabına bulaşılmamalı apotemi'nin. Modern Fizik fasikülünü aldığıma pişmanım çok kötüydü. Soru bankaları da aynı kalitesizliği taşıyor bence
  • Geometri apotemi kalitesinde mi

• artixvonkrieger kullanıcısına yanıt
    Sistemler aldım Hocam sadece konu anlatımlarını okudum belli bir sorudan sonra gerçekten sorular berbattı.Oksin hormonu erkeklerde ve kızlarda aşk yaşanmasına sebep olur yazmışlar.Başka bir soruda erkeklerde hangisi bulunmaza oksin cevabını veermişlerdi.Konu anlatımda da müfredatta olmayan zibilyon şey vardı özellikle üreme sisteminde bende sonraları pişman oldum.
  • harrow33 H kullanıcısına yanıt
    denemeleri icin de cok sikayet ediyorlardı hatalı soru var diye harbiden mat disinda cok bulasilmamasi gereken yayin belki turkce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 24 Eylül 2020; 0:57:0 >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Türkçe denemelerini 2018 de cozmustum aşırı kötü değildi ama matematikte konu anlatım fasikülleri harbiden efsane kardeşime gözüm kapalı aldırıyorum

• pkob ve katı cisimler gelirse 10 numara olur

• Log dizi zaten kolay konular apotemi zorlaştırmak için abartır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.