Şimdi Ara

APOTEMİ YAYINLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • APOTEMİ YGS VEYA LYS SAYISAL DERSLER İÇİN DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER, SINAVDA BAŞARILARR

• Matematigi güzel. Gerisi kötü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • McLemore kullanıcısına yanıt
    YGS mi LYS mi ?
  • fizikçi önermişti ama beğenmedinmi sen ?
  • fiziği iyi, fakat bazen gerekli bir şeyi es geçtiği olabiliyor tek başına yetmediği "nadir" durumlarla karşılaştım. başka bi soru bankasından ilerlerken ek desteğe ihtiyaç olabiliyor, fakat hiç temel yoksa bence iyi.
  • bu konu için üye oldum B kullanıcısına yanıt
    fizik temelimin iyi olduğunu düşünüyorum. 11.sınıfta iyi daha çok lys için önerebileceğin bir kitap varmı hocam ?
  • Türevini bitirdim çok zor ve kaliteli sorular var ama fiziğini ben beğenmedim konu anlatımı kötü bence
    Biyolojisini beğendim özet geçmiş ama çok detay olmayınca içime sinmiyor yani demek istediğim tek başına alma yanında başka kaynağında olmalı bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Endemik Geometri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turev integral organik iyi fizikleri bende begenmedim ama yarari oldu mu oldu

• türev ve organik kimyası var bende kaliteli yayın bence türevini çözüyorum şu zamanlarda organiğinede çalışıyorum gayet güzel anlatmış örnek soruların ardına pekiştirme testleri var al derim
  • Organik kimyası kötü alma bence

• quote:

Orijinalden alıntı: devill1907

fizik temelimin iyi olduğunu düşünüyorum. 11.sınıfta iyi daha çok lys için önerebileceğin bir kitap varmı hocam ?

kardeş ben tm olması gerekirken sayısal öğrencisi olan biriyim, yani sayısal zeka var ama fenleri öğrenmekte çok zorlandım formüller vs falan sıfırdan girişmek gerekti, bilmediğim çokça konuda apoteminin fasikülleri ve biraz özel ders takviyesi ile çok iyi yapmaya başladım. tek başına o fasiküller elbette kesmez, fakat tekrar için bir şey istiyorsan aşırı zorlamaya da gerek yok bence, konuları pekiştirecek şekilde geçecek bir şeyler bulmalısın benim fırsatım olmadığından zorlayacak bir kitaba geçmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.