Şimdi Ara

Apotemi Problemler Netinizi Arttırdı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kitabı çözenler çözmeden önce netiniz kaçtı çözdükten sonra kaça çıktı bilgi verebilir misiniz ? 15-20 net arasındaki birini 20 üstüne sabitler mi ilk kısımda sıkıntım yok genelde Problemleri ve Geometriyi boş bırakıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Zor bir kitap yarısına kadar geldim. Şu an endemik çözüyorum. Bittiğinde belki devam ederim apotemiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabitler
  • meturan. M kullanıcısına yanıt
    Valla ben 345 in problemleri bitirdim az çok temel oluştu apotemiden de geliştirmek istiyorum zaten temel kavram ıvır zıvır falan 16 net yapıyorum 5 net ekstra problemden 3 4 tane de geometriden yapsam 25 yeterli benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: meturan.

Zor bir kitap yarısına kadar geldim. Şu an endemik çözüyorum. Bittiğinde belki devam ederim apotemiden
    Suan çap cozuyorum bitince 345 yapicam 345 ten sonra endemik mi apotemi mi yapmaliyim

Endemik problemler cidden bahsedildigi kadar iyi mi bazi derece ogrencileri apotemi gereksiz endemik alin diyordu

• KuzeyTekinoğluu kullanıcısına yanıt
    Endemiği bilmiyorum ama apotemi zor gibi ben zaten apotemiden sonra problem kitabı çözmeyeceğim

Apotemi problemler seviye olarak sınavın üstünde bir kitap. Endemik tam ayarında Problemlere özel bir ilgin varsa apotemi çöz tabi ama vaktin bol olmalı. Endemiği ben beğendim tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam problemlere nasıl çalıştınız? Neler çözdünüz

Endemik çözüyorum şu an sınava çok benziyor uzun paragraf sorular hep çözmeni öneririm

• Hocam 345 ten sonra netleriniz kaçtı Apotemi ve denemelerle kaça çıktınız biraz detay verebilir misiniz bebde Apotemiyle beraber denemelere başlayacağım da

• enginbalkan kullanıcısına yanıt
    Hocam 15-20 bandındayım çok my zorlar beni

• enginbalkan kullanıcısına yanıt
    Hocam önce sonra yaparsanız çok iyi olur.
    Ondan önceki net sonraki net.
    Ondan önce mat bölümü kaç dakika sürüyordu şimdi kaç.

• Up

• Hocam geçen sene çözmüştüm şuan mezunum hala ekmeğini yerim.Problemleri tam olarak öğretiyor.

• apotemiden önce 13 17 arası geliyordu, sonra 20 25 arasına sabitledim çözünce. şuan geometri çok çıkan konuları acilden çözüyorum 20-30 arası geliyor zorluğuna göre.
  • güzel soruları olan hoş bir kitap yarısını falan çözdüm ama önceki halimle şu an büyük bir fark yok deneme çözmenin bana bir şeyler kattığını düşünüyorum. Sene başında 28-30 bandında başlamışken 35+ yapar hale geldim deneme çözerek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.