< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluuman -- 3 Kasım 2020; 2:6:33 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Apotemi problemi en son mu çözeyim ?

-
-
Biraz sert gelicek ama
Problemler Çözme
Ayt Matematik çöz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belakral61 -- 3 Kasım 2020; 2:41:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ilk çözdüm çok büyük katkısını gördüm
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bence tam sınav ayarında bir kitap, belki biraz üstü. çoğu kişi zorluğunu bayağı bi abartıyor.
-
Her ikisini de çözdüm çap bana bir şey katmadı ama apoteminin çok faydasını gördüm.
Problemler çözmenin tek mantığı pratiklik kazanmaktır
Belirli bir konuda ilerleme saglamaz
Ayt matematik cozen birisi bu farkı çok net görür
Çünkü orada bir konu çözersin problem bir konu değildir sadece işlemdir
kac gununuzu aldi? bende bs ve apotemk var. yarim yamalak bs cozdum ve apotemi basladim gecenlerde. cozebiliyorum ama bs yi tam bitirip mi gecseudim
Sona bırakma çözemeyeceğini kendin de biliyorsun. Şimdi imkan varken çöz.
-
Şimdiden başla
Boş adamsın xdd
cnım sen ne yapıyosun nasıl gidiyo
-
İyide. cnm?
Mikail problemlerden memnun kaldın mı ve de problemleri eksik sanırım dimi karışım yok mesela
quote:
Orijinalden alıntı: hankm00dy
kac gununuzu aldi? bende bs ve apotemk var. yarim yamalak bs cozdum ve apotemi basladim gecenlerde. cozebiliyorum ama bs yi tam bitirip mi gecseudimBen dönüp dönüp tekrar çözdüm. Ne kadar sürdü net bir sayı veremem maalesef.
İkisini de çözdüm bs önermem kesinlikle, baş kısmı güzeldi ama deneme kısmı kendini çok tekrarlıyo, aynı soruları çözüp duruyodum, bs'yi at gitsin direk apotemiyi hallet
yani ben de oyle dusunuyordum. apotemi biraz bieaz cozuyorum tabii ama herkesten cok agir bs bitirmeden gecme diyenler de var. hocalarim falan. cok zor mu yoksa insanlar biraz isimden dolayi abartiyor mu
Apotemiyi nasıl çözüyorsunuz sıradan mı?
Sıradan bi kitap değil kesinlikle ama biraz fazla abartıldığını düşünüyorum, bence apotemiden devam edebilirsin, kitaba başlamaya karar verdiğine göre zaten belli bi seviyeye gelmiş olduğunu düşünüyorum. Üst üste yapamadığın sorular olsa da kitabı hemen bırakma yapamıyorum diye, ben bazen hemen çözümüne bakmıyodum, ertesi gün tekrar uğraştığımda yapabildiğim sorular oluyodu, bunu geometride de deniyorum, faydalı oluyo, tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X