Şimdi Ara

Apotemi nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene apotemi cözen var mı, mevcut sistemle uyumu nasıl işe yarar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apotemi sistemler çözdüm, sınavda her ne kadar 3-5 tane sistem sorusu gelecek olsa da iyi kitap öneririm.
    Apotemi Problemler başladım ama az çözüp bıraktım ama öneririm
    Apotemi AYT Mat denemesini sadece inceledim öneririm
  • Sistemle uyumu en çok denemelerde sorgulamak gerekiyor, apotemi fasiküllerinin amacı müfredattan çıkmadan matematiğin zor denilen konularını öğretmek oldu hep, olabildiğince zora hazırlamak ve problem çözme becerisi kazandırmaktı amacı. Ben Mart ayına kadar bitirilmesi sonrasında denemelerle birlikte ara ara içinden tekrar yapılması taraftarıyım, son aylarda bitirilecek kitaplar değiller zira.

Fonksiyon lti kitaplarını bitirdim bu konulardan 1 boşum vardı sadece, bunları yapıp kolay sorularda saçma sapan hatalarım olması ayrı konu tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 8 Temmuz 2018; 12:33:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9C04F1B8

Sistemle uyumu en çok denemelerde sorgulamak gerekiyor, apotemi fasiküllerinin amacı müfredattan çıkmadan matematiğin zor denilen konularını öğretmek oldu hep, olabildiğince zora hazırlamak ve problem çözme becerisi kazandırmaktı amacı. Ben Mart ayına kadar bitirilmesi sonrasında denemelerle birlikte ara ara içinden tekrar yapılması taraftarıyım, son aylarda bitirilecek kitaplar değiller zira.

Fonksiyon lti kitaplarını bitirdim bu konulardan 1 boşum vardı sadece, bunları yapıp kolay sorularda saçma sapan hatalarım olması ayrı konu tabii
    Kader ortağım gel buraya bir sarılalım sana harbi bende de öyle oldu sen git limit türev integrali yap onlardan sadece 2 boş yap aritmetik dizi ve bir iki tane kek soruyu dikkatsizlikten kaçır bu arada hocam Apotemi en baba kaynaktır ama bir de soru bankası çözmeni tavsiye ederim

• Türev integral süperdir,limit gereksiz. Problemler maraton dışında güzeldir kafayı açar. Fizikte optik kasıntı,elektrik güzeldir. Lys fen denemleri güzeldi bu sene çözdüm,mat kasıntı biraz önermem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi matematik adına göreceğin en güzel kaynaktır. Hiçbir kitap denemesi çöp değil.

• MG33 M kullanıcısına yanıt
    hocam beni de alın yanınıza :D integralden 1 boş var. turevde max-min probleminde dikkatsizlik olmasa full. trigonometrik denklem-logaritma-mantık soruları dikkat+işlem hataları. polinom sorusu en kek soruymuş. o bile gitti. offf vallahi acayip koyuyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik SB Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tyt matta 2 yanlışım var biri küme sorusu diğeri 9’a bölünme sorusu

Limitte yalnız 2 diyip 1 işaretledim, mod sorusunda mod4 aldım, polindrom(yansıma kelime yazımı) sorusunu yolda 84 buldum zihnimden sınavda yanlış yaptım... yaşamasam ve bunları başkasından duysam yav he he derdim neden böyle oldu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9C04F1B8 -- 8 Temmuz 2018; 15:17:53 >
  • Matematik denemesi moral bozmaktan başka bir şeye yaramıyor almayın. Fasikülleri çok güzel

• Nazar boncuğu olsın hocam onlarda artık

• Hocam ben Fizikte mekanik optik elektrik ve manyetizmasını çözdüm güzeldi

Matematik için zaten bir numara da

Biyoloji beğenmedim

Kimya tyt ayt soru bankasını çözdum sorular kaliteliydi öğretici güzeldi

• Bu seneki sınav bayagı bir dikkat sınavı hocam herkes şikayetçi çogu kişi kek soruları dikkatsizlikten yapamamış ilk önce sadece bende var sanıyordum forumu gezince herkeste varmış

Kimin nazarıysa o gözlerle Elon’ın arabasını marsın yörüngesinden çıkaracak kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum

hocam başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. yani şu şekilde ilgilendirmiyor: tamam benim rakiplerim kendileri. herkesin hata yapması benim de yararıma ya da sizin de yararınıza sıralama açısından. ama benim amacım başkalarını geçmek değildi. illa şu bölüm olacak diye şartlandırmamıstim kendimi. kendi kendimle yarişiyordum ben. yapabileceğimin en iyisini yapmaktı amacım. emeklerimin karşılıgını alamamak üzüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D650631E4

hocam başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmiyor. yani şu şekilde ilgilendirmiyor: tamam benim rakiplerim kendileri. herkesin hata yapması benim de yararıma ya da sizin de yararınıza sıralama açısından. ama benim amacım başkalarını geçmek değildi. illa şu bölüm olacak diye şartlandırmamıstim kendimi. kendi kendimle yarişiyordum ben. yapabileceğimin en iyisini yapmaktı amacım. emeklerimin karşılıgını alamamak üzüyor.
    Bu konudan bende muzdaripim hocam malesef ösym son 2 3 senedir belledi yorum diye milletin içine etti tyt de binlerce kişi şikayetçi kaç senedir sıralamayı hep birinci sınav belirliyor çünkü herkesin 1 dk içinde mat sorusu çözme tekniği felan farklı bu çalışmayla felan da gelişmiyor yapanları da tebrik ederim onlar yanlış anlamasın

haklısınız hocam. biz yandık gelecek nesiller yanmaz umarım.

konu sahibi hocam kb konunu sabote ettim biraz :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.