Şimdi Ara

Apotemi maestro 2 sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sos:6d 10y 4 boş 3.50net
    Mat:27d 1y 12 boş 26.75net
    Fen:3d 0y 17 boş 3 net
    Genel:54net

Normalde sosyalim 10-11 civarı gelir ama bu sefer okumaktan sıkıldığım için midir bilmem komik hatalar yapmışım. Dinden 4 soru işaretledim. Hepsi yanlış .d

Tm’den gireceğim. Türkçe için 5 gündür süreli paragraf sorusu çözüyorum(hız ve renk)
    Anlam sorularına da başladım. Dilbilgisi eksik. Noktalama>yazım yanlışı>ses bilgisi diye ilerlemeyi düşünüyorum. Sosyalden paraf çözümlü alan denemesi alacam. Onu mu çözsem sizce?
    Hedef 70-75 tyt. Daha iyisi olur mu bilmiyorum ama çok abartı hedefler koymak istemiyorum Tyt adına. Ayt tarafını güçlü tutmak daha kolay ve mantıklı diye düşünüyorum. Önerilerinize açığım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sınavın zorluk düzeyi nasıldı
  • Matematik bence kolaydı. 3-4 soru zorlayıcıydı. Ama diğer soruları süresiz çözmeye kalksanız çözersiniz bence. Türkçe çeldirici sorular vardı. Sıkıldığım için 4-5 tane paragrafa dokunmadım. Dilbilgisi zaten dokunmadım. Sosyalde tarih ve coğrafya ufak tefek bilgi istiyor. Harita bilgisi vs. Coğrafyayı genel kültürle yaptım denebilir ya da kulak dolgunluğu. Dinden 1 Bilgi sorusu vardı. Felsefede aynı. Diğer yorum soruları çok açık uçluydu. Sosyal denemesi çözmeye alışkın biri yapardı bence. Alışkanlık gerektiriyor paragraf gibi. Fen genel itibarı ile başarılı. 4-5 tane kulak dolgunluğuyla yapılabilir bence. 2019 tyt fenden bence birkaç tık daha zordu

• sagol hocam apotemi diyince insan bi ürküyo baştan :D
  • Ammada bence demişim yaw bune

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 tane matematik, limit sorusu...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.