Şimdi Ara

Apotemi limit mi endemik limitmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Limit için hangisini tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Limit için bu kadar kasmana gerek yok ki konu basit sordukları sorular belli

• Bilmiyorum daha yeni başladık seneye hazırlandığım için zamanım varken otutturmak lazım .Bilginiz varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanac -- 6 Haziran 2018; 21:5:30 >
  • hiç düşünmeden apotemi al
  • Endemik kötü mü

• fonksiyonları bitir apoteminin sonra limite geç seneye girceksin dediğimi yapınca dua edersin bana
  • Fonksiyonun önemli bir konu olduğunu biliyorum temel bir konu fakat şuan limit gördüğüm için sıcağı sıcağına çözmek istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • apotemi limit o kadar kasıntı ki yukarıdaki arkadaşın dediği gibi o kadar kasmana bence de gerek yok, karekök çözsen yeterli bence.
  • Endemiği biliyomusunuz ?

• 12ye mi geçtin hocam

• Evet

• limit türev integralin babası apotemidir.
  • Limit için ekstra fasikül almana gerek yok. Karekök soru bankasından çözsen bile yeter. Şekilli soruları falan var sonlara doğru çok kaliteli. İlla fasikül alıp kendimi geliştiriyim şimdiden diyorsan fonksiyon apotemi veya trigonometri apotemi alabilirsin. Veya olasılık permütasyon kombinasyon palme fasikülü alabilirsin. ama limit için gereksiz bence
  • limit apotemi güzel. zor değil bence. birkaç sorusu zor ki onları da geç gerçekten uzun işlemliler.

• limit apotemi güzel. zor değil bence. birkaç sorusu zor ki onları da geç gerçekten uzun işlemliler.

• Titanac T kullanıcısına yanıt
    Bilfen sb da çözebilirsin. Zorlamaz konu tazeyse

• Titanac T kullanıcısına yanıt
    Daha yeni başlayıp apotemiden dalmak niye ki? İlk çözülecek fasiküller bunların bir iki tık altıdır. Yüzde yüz olur, çap olur mesela. Direkt apotemiden başlamak hem vaktini yer hem de streslendirir.
    Ayrıca apotemi çözümsüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkotiko -- 7 Haziran 2018; 3:45:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apotemi limit gayet guzel sorular iceriyor ama soyle sorunu var. Carpanlara ayirmayi cok iyi bilmek lazim trigonometrinin icinden gecmek lazim. Trigonometrik ifadeler kisminda tikanmistim kitabin. Ustteki arkadaslarin dedigi gibi baslangic icin bilfen gayet iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkotiko E kullanıcısına yanıt
    Palme lys den çözdüm 4-5 test kadar ayrıca dershanedede biraz soru çözdük

• La Pluie kullanıcısına yanıt
    Çarpanlara ayırmam orta düzey gibi ama trigonometrim iyi apotemi çözdüm bu yıl apotemi aldım Teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.