Apotemi fonksiyonlar aldım. Mezunum, programımda haftanın 3 günü ayt çalışıyorum. Kaç günde bitirebilirim. |
Apotemi Fonksiyonlar

-
-
kitap bende var permütasyon yapamadığım için direkt bıraktım ama çok ince 1 haftada biter en fazla mart nisan gibi çözerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ayt matematik netiniz kaçtı peki ?
-
Ayt mat denemesi çözmedim daha ayt matım bitmedi lti + geo var
birinci bölümü bitirdim ve permütasyon gereken en fazla üç ya da dört soruya denk geldim, bence devam et
-
2.konu yeri full permütasyon bide kitabın içinde trigo limit falan da vardı onları bi halledeyim buna dönecem
sizin ayt mat netiniz kaçtı ? ben almadan önce herkes zor diyordu en son çözülmesi lazımmış. şu an ayt mat deneme netim 10. o yüzden soruyorum netinizi.
-
şimdiye kadar dershanede girdiğim tarama AYT'lerinde genellikle geometri kısmı olmadan 20-29 arası değişti ama ben de uzun süreden sonra sıfırdan tüm konuları çalışmaya başladım, yani senenin başında hiçbir şey hatırlamıyordum
zor olsa da çözmek gerekiyor, fonksiyonun konu anlatımını izlediysen veya temelin varsa oturup ilerleyebildiğin kadar ilerle. mutlaka yapamadığın bir iki soru olur ama zaten amacı da sana yeni şeyler katmak ve bakış açısı kazandırmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazy nina -- 16 Ocak 2024; 20:29:49 > -
Bende dershaneye gidiyorum. Geçen sene çalışmamıştım, bu sene dershanedeki denemede işlemediğimiz konular var o yüzden de netim düşük geliyor. Bu sene ayt temelimi iyi attım sadece pratik yapamıyorum. 345 vardı elimde çok da ileri götürmedi. Orijinal soru bankası aldım. Sence geometrisiz 30nete çıkabilirmiyim ? tavsiyen varmı hedefim ea 100k içine girebilmek.
-
konular bitmediği için şu anki netlerine o kadar takılmana gerek yok ama bir an önce bitirmeye bak. sonrasında 100.000 için bu kadar yüksek bir matematik netine de ihtiyacın yok, herhalde 15-20 kurtarıyor olmalı. 3-4-5, üstüne bir fasikül ve en son vaktin olursa orijinalde soru seçerek ilerleyebilirsin
bence tavsiyeler denizinde boğulma, sadece çalış
-
ea 100k icin apotemi cözmene gerek yok giris seviyesi olsan her derste giriyorsun zaten,dümdüz calisman gerek bence tavsiyelere odaklanmayip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam 100k den iyi yapmak istiyorum 70k gibi. Birde konuyu iyice kavramak istiyorum ne kadar iyi yapabilirsem iyi sınırı sadece 100k dedim. Diğer konuların temelinde fonksiyon olduğu için ileri konularda zorlanmak istemiyorum. Tyt netim çok kötü şu an 40. O yüzden stresliyim mezun olduğum için de üstümde baskı var gibi hissediyorum.
-
Hocam ya daha iyi hedefle ya da apotemi çözme bence
apotemi + olarak da orijinal sb almıştım ikisini beraber çözecem. Ayt matematikte en fazla kaç yapabilirsem yapmak istiyorum.
-
Kolay gelsin , hakkıyla bitirirsen +30 yaparsın o da seni ilk 5 kya sokar
İnşallah hocam. Ayt de kendime güveniyorum. Tyt çok kötü sınava kadar düzeltirsem yapabileceğime inanıyorum, sağ ol.
-
tyt netin 40sa tyt matematigin yok direk,apotemi konuyu bitirp sağlamlaştırıcağın zaman çözülür otur tyt calis hocam allah askina
hocam benim tyt de temelim var konu eksiğim yok. yeni nesil soru tarzı eksiğim var. Onu da denemelerle halledeceğime düşünüyorum.
-
hocam kusura bakmayın 120 soruda 40 soru yapıyorsanız feci konu eksiğiniz var,kalan 80 soru yeni nesil mi yeni nesil soru dediğiniz şey matta 20 tane olan bişey kaldı 100 soru
Matematikte nasıl 20 tane yeni nesil oluyor :d? Ayrıca konu eksiğim var ama tyt matematikten bahsetmiştim. Türkçede sözcük türleri, sosyalde tarih konu eksikliği var zaten. Sen çok iyi üstlü sayılar biliyorsun ancak denemede yapamıyorsun bunun sebebi konu eksikliğimi ? Ayrıca fen çalışmıyorum zaten.
Benzer içerikler
- kunduz soru başı kaç tl
- bursa uludağ üniversitesi yorumları
- biyoloji portalı
- biyokimya tus puanları
- telegram kitap pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X