Şimdi Ara

APOTEMİ FİZİK SORU BANKASI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 24 Mart 2017; 22:20:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up bende merak ediyorum kullanan varsa yorumlayabilir mi?

Birde yayındenizi çözümlü olanı nasıl? (fizik)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelopsss

Up bende merak ediyorum kullanan varsa yorumlayabilir mi?

Birde yayındenizi çözümlü olanı nasıl? (fizik)

Aynen ben de ikisinin arasında kaldım

• Mormegil7 kullanıcısına yanıt
    Sözel ağırlıklı kaynaklarmı bunlar upp

• quote:

Orijinalden alıntı: King57

Sözel ağırlıklı kaynaklarmı bunlar upp

Öyle oldukları söyleniyo da bilemiyorum

• Güzel kitap yorumsal ağırlıklı

• Apotemi de çok fazla hatalı soru var ve konuyu öğretmekten çok saptırıyor. Bazı sorular zor olsun diye trigonometrik denklemler kurduruyor. Gereksiz işler yapmış ben beğenmedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aydın Ayt Fizik Soru Bankası ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşımda vardı bu kitap. Test sayısı az gibi geldi bana. Ama soruları kaliteli son 1 ay çözücem sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibra

Apotemi de çok fazla hatalı soru var ve konuyu öğretmekten çok saptırıyor. Bazı sorular zor olsun diye trigonometrik denklemler kurduruyor. Gereksiz işler yapmış ben beğenmedim

Hocam bu bahsettiğiniz soru bankası için mi? Elektrik fasikülünü çözdüm bahsettiğiniz gibi yanlış soru çoktu ama belki soru bankası farklıdır dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Güzel kitap yorumsal ağırlıklı

Hocam aşağıda arkadaşın dediği kadar hatalı veya sınavla alakasız soru var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorGusFring

Arkadaşımda vardı bu kitap. Test sayısı az gibi geldi bana. Ama soruları kaliteli son 1 ay çözücem sanırım

Teşekkürler hocam

Yok hocam soru bankası için. Büyük beklentilerle almıştım hevesim kursağımda kaldı 3 test çözdüm en son dayanamadım bıraktım
    Hatalı sorusu var gibi belkide göremediğim şeyler vardır bilemiyorum :D hocaya sormadım daha

• quote:

Yok hocam soru bankası için. Büyük beklentilerle almıştım hevesim kursağımda kaldı 3 test çözdüm en son dayanamadım bıraktım

Yayın denizini biliyo musunuz hocam acaba, çok soru sordum kusura bakmayın da.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyteck

Hatalı sorusu var gibi belkide göremediğim şeyler vardır bilemiyorum :D hocaya sormadım daha

Tamamdır hocam çok teşekkürler

Daha bugün aldım yayın denizini ilk izlenim olarak hoş geldi. Sanırım piyasada ne var ne yok aldım çözdüm hocam sorabilirsiniz
  • quote:

Daha bugün aldım yayın denizini ilk izlenim olarak hoş geldi. Sanırım piyasada ne var ne yok aldım çözdüm hocam sorabilirsiniz

Tam çözümlü olan mı hocam? Palme çözüyorum şu an bitince bi tane daha çözüp denemelere başlıycam da ne önerirsiniz

Evet hocam çözümlü olan son çıkan. Bana kalırsa ben yayın denizini beğendim sözel soruları hoşuma gitti tavsiye ederim hocam
  • quote:

Evet hocam çözümlü olan son çıkan. Bana kalırsa ben yayın denizini beğendim sözel soruları hoşuma gitti tavsiye ederim hocam

Teşekkürler hocam evde kendim çözdüğüm için yanlış sorular çok sıkıntı yaratabilir Apotemi alsam

Aynen hocam ben ygsde apotemiyi çok beğenerek çözdüm (denemelerini) ama kesinlikle lysde tavsiye etmem. Hatalı soruların yanında cevapları da doğru basamamışlar, şıklarda A)1 B)2 C)2 D)3 E)3 gibi hatalı basılmış soru da çok. Zaten kök ifadesi hiçbir soruda çıkmamış. Anlayacağınız basımı hatalı, sorusu hatalı çok kötü bir kitap olmuş. Ben aldığıma pişman oldum siz de boşuna paranızı çöpe atmayın istedim. Yayın denizi güzel kitap çözümü de var sıkıntı yaşamazsınız. Aralara açık uçlu sorular da atmışlar. Diğer kitaplar gibi en sona açık uçlu sorular diyip ayrı bölüm atmamışlar aralara serpiştirmişler güzel bir çalışma olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.