Şimdi Ara

Apotemi Fen özetlerini kullanan oldu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, eşit ağırlığım bu yüzden tyt Fen 10 net civarı yapsam benim için yeterli.
    Apotemi Fen özetlerinden çalışıp bs branş branş deneleri çözsem üstüne de 3d yayın denizi tyt Fen denemelerini çözsem +10 yapabilir miyim sizce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Hocam soru bankası yerine deneme stoğu yapmayı düşündüm ama yine de onlara bakayım

• Eşit ağırlığım fenden 10 net yapsam yeterli diye bir şey yok.Matematiğin kolay geldiği bir senede fen bile belirleyici oluyor. Feni en az 15 16 yapman lazım hedefin yüksekse tabi. Ben de senin gibi düşünüyordum fenden 12ye 7 yaptım sıralamam kaydı.

• Fenden 10 net yapsam yeter kelimesi hangi duruma göre yeterli oluyor fullemeye çalışsanıza şu dersi beleş net işte

• Herkesin hedefi farklı,kimse konudaki soruya cevap vermemiş.Apotemi konu ö. Çok güzel bir kaynak 10net için denemelerle beraber yeterli olcaktır takıldığın konularda izlersin videosunu 10 net beleş zaten fende sonrası sıkıntı.Hedef yüksekse fullemeye kasmanı öneririm bende tmsin zaten uğraşman gereken bir ayt yok tyt fene zaman ayırabilirsin

• tyt fende ne çıkacağı hiç belli olmuyor o yüzden 10 net yapacağım derken 5 i zor görürsünüz sınavın geri kalanını fulleseniz bile hiçbir işinize yaramaz. tyt biyoloji ve kimya gerçekten kolaydır. ilk başta denemelerde bu ayrıntı da mı sorulur dersin ama bir süre sonra ezberlersin. Asıl olay tyt fizik o kadar ucu açıktır ki her konuyu birbirine girdirebilirler yeni nesil diye. eacıysan bence optik çalışmakla kendini zorlama sınadan önce özet videosu izle valla sana yeter de artar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.