Şimdi Ara

Apotemi AYT Matematik Fasikülleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

a konusunu sıfırdan çalışıp bitirdikten sonra b konusunu çalışırken mi çözülmeli yoksa ayt matematikte ki bütün konuları bitirdikten sonra mı branş denemeleri ile birlikte çözülmeli?

• mezundayken elimde 3d vardı onu eylülde bitirdikten sonra apotemi lti çözdüm

apotemi sona bırakılmamalı bence

konuları ne zaman bitirecegine baglı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 5 Eylül 2023; 9:19:33 >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

açıkçası bir konuyu hem çap fasikülünden hem de 345'ten bitirdikten sonra diğer konuyu çalışırken ilgili konunun acil ya da apoteminin fasikülü çözülebilir.Mezun olmama rağmen konuları en erken şubatın sonu/martın başı gibi bitiririm diye tahmin ediyorum

• hocam mezunsanız konuları az çok bildiginizi varsayıyorum bence çap fasikülle vakit kaybetmek yerine direkt 345 çözüp sonra apotemi geçebilirsiniz

şubat marttan sonra apotemi lti çözmek zorlar bence o zamanlarda deneme çözmek çok daha faydalı olur

• Konu MEB kaynakları ile bitirilmeli, ardından güzel bir konu anlatım videosu ve orta+ bir soru bankası ile pekiştirilmeli.

Bir zaman sonra da, ihtiyaç duyuluyor ise, apotemi, acil, orijinal veya ekstremum fasikülleri ile fark ortaya koyulmalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YbraKadabra kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için  

• Bence ilk önce konu anlatım dinleyip eş zamanlı olarak apotemi fasikülden ilerle zaten apoteminin konu anlatımları hem güzel hem de kolaydan başlıyo sonra zorlaşıyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    apotemi tyt fen denemesi
    4 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Bu adamdir bir şey diyorsa dikkate alinmalı.Bu arada hazir sizi gormusken benim tyt matematiktr süre problemim(sureden kastım şu sadece mat 2 saat verseler 38 tane yaparim sanirim ama zaman probleminden oturu 30 civari geliyor) var ne onerirsiniz

Bir de pkob hangi youtube kanali ya da fasikul olarak hangi fasikul onerirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupinarlia -- 5 Eylül 2023; 13:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam onore oldum 

deneme çözmenizi öneririm hocam hem genel hem branş

genele şuan pek gerek yok tabi ama branş çözün günde bir veya iki günde bir

bazen deneme çözmekten ziyade mat genelde sınavda sonradan çözüldügü için sıkılıyor olabilirsiniz onun için daha sonraları çözme sıranızda oynama yaparsınız

pkob için ben dinlemedim denemeyle hallettim ama yektugnun anlatımına güzel demişti bir arkadaşım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.