Ne zaman ve nasıl çözülmesi gerekiyor? a konusunu sıfırdan çalışıp bitirdikten sonra b konusunu çalışırken mi çözülmeli yoksa ayt matematikte ki bütün konuları bitirdikten sonra mı branş denemeleri ile birlikte çözülmeli? |
Apotemi AYT Matematik Fasikülleri

-
-
mezundayken elimde 3d vardı onu eylülde bitirdikten sonra apotemi lti çözdüm
apotemi sona bırakılmamalı bence
konuları ne zaman bitirecegine baglı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 5 Eylül 2023; 9:19:33 > -
açıkçası bir konuyu hem çap fasikülünden hem de 345'ten bitirdikten sonra diğer konuyu çalışırken ilgili konunun acil ya da apoteminin fasikülü çözülebilir.Mezun olmama rağmen konuları en erken şubatın sonu/martın başı gibi bitiririm diye tahmin ediyorum
-
hocam mezunsanız konuları az çok bildiginizi varsayıyorum bence çap fasikülle vakit kaybetmek yerine direkt 345 çözüp sonra apotemi geçebilirsiniz
şubat marttan sonra apotemi lti çözmek zorlar bence o zamanlarda deneme çözmek çok daha faydalı olur
-
Konu MEB kaynakları ile bitirilmeli, ardından güzel bir konu anlatım videosu ve orta+ bir soru bankası ile pekiştirilmeli.
Bir zaman sonra da, ihtiyaç duyuluyor ise, apotemi, acil, orijinal veya ekstremum fasikülleri ile fark ortaya koyulmalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
teşekkür ederim hocam tavsiyeleriniz için
-
Bence ilk önce konu anlatım dinleyip eş zamanlı olarak apotemi fasikülden ilerle zaten apoteminin konu anlatımları hem güzel hem de kolaydan başlıyo sonra zorlaşıyo.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu adamdir bir şey diyorsa dikkate alinmalı.Bu arada hazir sizi gormusken benim tyt matematiktr süre problemim(sureden kastım şu sadece mat 2 saat verseler 38 tane yaparim sanirim ama zaman probleminden oturu 30 civari geliyor) var ne onerirsiniz
Bir de pkob hangi youtube kanali ya da fasikul olarak hangi fasikul onerirsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumlupinarlia -- 5 Eylül 2023; 13:31:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkürler hocam onore oldum
deneme çözmenizi öneririm hocam hem genel hem branş
genele şuan pek gerek yok tabi ama branş çözün günde bir veya iki günde bir
bazen deneme çözmekten ziyade mat genelde sınavda sonradan çözüldügü için sıkılıyor olabilirsiniz onun için daha sonraları çözme sıranızda oynama yaparsınız
pkob için ben dinlemedim denemeyle hallettim ama yektugnun anlatımına güzel demişti bir arkadaşım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X