Şimdi Ara

Apotemi Acil vb. Yayınlar Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar değerli forum sakinleri YKS kurbanları,
    Şu anda matematikte elimde Şenol Hoca'nın Sınav İkizi ve 345 Matematik var. Bu 2'sini bu yazın ortasına kadar rahat bitirebileceğimi düşünüyorum. Yazın ortasından itibaren de Apotemi, Acil gibi yayınlara geçmeli miyim? Fikir ve görüşlerinizi bekliyorum.

Kullandığım Kaynaklar:
    Matematik: Şenol Hoca - Sınav İkizi , 3-4-5 TYT Matematik
    Türkçe: Hız ve Renk, Rüştü Hoca Taktiklerle Dil Bilgisi
    Tarih: Tarih için soru kitabım henüz yok. Poster sipariş ettim önce ezberleri yapacağım.
    Coğrafya: Limit Yayınları Coğrafya El Kitabı, Limit Coğrafya Soru Bankası
    Paragraf: Paragraf için yıl içinde 4 kaynak bitirdim. ( Limit, Bilgi Sarmal, Limit Jet Paragraf,) Şu anda: Tempo Paragraf Denemeleri
    Problemler: Abdülaziz Gürbüz - Şifreli Matematik, Çap Problemler , Okyanus Problemler

Önerdiğiniz kaynakları bekliyorum.

• Apotemi problemler + Acil ya da 3D TYT Mat . Türkçe için ise Paraf. Dil bilgisi Paragrafın Şifresi olabilir.

Kalan zamanda TYT namına tamamen deneme çözmeni tavsiye ederim. Fen bilgisini unutma tabiki, Palme A konu anlatımlıdan biyoloji, herhangi bir kaynaktan kimya ve Ertan Sinan Şahin ya da fiziklebarıştan fizik olabilir.

TYT deneme işi tamamen deneme ilerle bunları hallettikten sonra. Geometriyi halletmeyi unutma kenan kara videolarını kesinlikle tavsiye ederim yanına da Acil ya da Orjinal Geometri + Karekök AYT geometri.

Ardından AYT Matematiğe odaklan. 3D, Acil, Metin, Karekök, Orjinal hepsi iyidir. İstediğin 3'ünü bitir. Denemelerle devam et. Edebiyat-Sos1 zaten ezber 1'er kitap bitirsen yeter en fazla. Edebiyatta Paraf ve Limit çözdün mü zaten hazırsın. TM ilk 100.
  • quote:

Orijinalden alıntı: p0tus

Apotemi problemler + Acil ya da 3D TYT Mat . Türkçe için ise Paraf. Dil bilgisi Paragrafın Şifresi olabilir.

Kalan zamanda TYT namına tamamen deneme çözmeni tavsiye ederim. Fen bilgisini unutma tabiki, Palme A konu anlatımlıdan biyoloji, herhangi bir kaynaktan kimya ve Ertan Sinan Şahin ya da fiziklebarıştan fizik olabilir.

TYT deneme işi tamamen deneme ilerle bunları hallettikten sonra. Geometriyi halletmeyi unutma kenan kara videolarını kesinlikle tavsiye ederim yanına da Acil ya da Orjinal Geometri + Karekök AYT geometri.

Ardından AYT Matematiğe odaklan. 3D, Acil, Metin, Karekök, Orjinal hepsi iyidir. İstediğin 3'ünü bitir. Denemelerle devam et. Edebiyat-Sos1 zaten ezber 1'er kitap bitirsen yeter en fazla. Edebiyatta Paraf ve Limit çözdün mü zaten hazırsın. TM ilk 100.
    Hocam değerli yorumlarınız için teşekkürler güzel öneriler vermişsiniz. Dediğiniz kitapları alırım almasına sorun yok. Ancak şunu belirteyim 9-10'u çok parlak geçmiş bir öğrenci değilim ki hele 9'u. :D Buna bağlı olarak mı önerdiniz bunları üst kısımda belirtmiştim zaten. Youtube üzerinden de takip etmem gereken kanalları atarsanız çok çok memnun kalırım hocam. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok çok teşekkürler.

• Arkadaşın önerileri güzel ama çözmeyeceğin kitabı alma. Yani şu an hangi kitapları çalışacaksan onlar olsun elinin altında. Onları temizle sonra geç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hvl00

Arkadaşın önerileri güzel ama çözmeyeceğin kitabı alma. Yani şu an hangi kitapları çalışacaksan onlar olsun elinin altında. Onları temizle sonra geç.
    Öyle yapacağım zaten hocam. Şu anda 4 konu bitirdim soru çözüyorum pekiştirmek amacıyla. Seri bir çalışmaya geçmedim henüz Edebiyat kitabımı falan bekliyorum. Onun haricinde Problemler-Geometri ve Paragrafı günlük rutinleştireceğim. Bakalım zaman ne gösterecek merak ediyorum açıkçası. Dediğim gibi bu öneriler belirttiğim seviyedeki kişilerin benim tarzımdaki kaynakları çözdükten sonra geçmesi gereken kendisini zorlaması gereken kaynaklar mıdır?
  • Tempo çözme o allahın belası kitap yüzünden netlerim düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: theiceman07

Tempo çözme o allahın belası kitap yüzünden netlerim düştü
    Hocam bende sevemedim ama bitireceğim artık. :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    problemler kaynak önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elawachi kullanıcısına yanıt
    TYT için gerek yok. Denemeye geçersin. Çünkü şu an çözdüğünü söylediğin kaynakları anlayarak çözersen iyi bir yere gelirsin. Deneme ile inanca adapte olursun. Bir süre denemeden sonra hata yaptığın kısımları bulur yeni bir soru bankasından sadece o bölümleri çözersin. Bu acil olabilir mesela. Ama önce elindekileri bitir. Elindekiler de gayet full cektirebilecek kaynaklar. Tabi hakkını verirsen.

• quote:

TYT için gerek yok. Denemeye geçersin. Çünkü şu an çözdüğünü söylediğin kaynakları anlayarak çözersen iyi bir yere gelirsin. Deneme ile inanca adapte olursun. Bir süre denemeden sonra hata yaptığın kısımları bulur yeni bir soru bankasından sadece o bölümleri çözersin. Bu acil olabilir mesela. Ama önce elindekileri bitir. Elindekiler de gayet full cektirebilecek kaynaklar. Tabi hakkını verirsen.
    Değerli yorumunuz için çok çok teşekkürler. İnanmış ve adapte olmuş durumdayım. Önerileri dikkate alacağım.
  • Türkçe: limit tyt sb, bilgi sarmal dil bilgisi
    Matematik: 345’in üstüne acil tyt sb
    Geometri: birey b + acil
    Problem: bilgi sarmal + apotemi
    Tarih: paraf veya 345 sb

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam, açıklamanız yok muydu? Niçin bu kaynakları önerdiğinizi yazsaydınız keşke.
    Sınava yazmıştım ama inanca olmuş. Yine de yanlış bir anlama gelmemiş. Rica ederim.

Bunlar en güzel ve en beğenilen kaynaklar forumda genelde. Elinizdekileri çözdükten sonra seviyenize uygun olarak düşündüklerim sırası ile belirttiğim kaynaklar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sınava yazmıştım ama inanca olmuş. Yine de yanlış bir anlama gelmemiş. Rica ederim.
    345 içerisinden sadece ösym tarzı bölümünü çözsem bir sorun olur mu? Bir şey kaybetmiş olur muyum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuplexCity

Bunlar en güzel ve en beğenilen kaynaklar forumda genelde. Elinizdekileri çözdükten sonra seviyenize uygun olarak düşündüklerim sırası ile belirttiğim kaynaklar
    Anlıyorum hocam, tamamdır. Çok teşekkür ederim.
    Seviyenin yüksek olmadığını söylemişsin. Hızlanmak ve konulara alışmak için kazanımları çözsen iyi olur. Ama öyle elzem de değiller. Eğer vaktini daha güzel kullanacaksan çözme. Yoksa dediğim gibi işine yarar. Bu arada orijinalleri de çöz.

• quote:

Seviyenin yüksek olmadığını söylemişsin. Hızlanmak ve konulara alışmak için kazanımları çözsen iyi olur. Ama öyle elzem de değiller. Eğer vaktini daha güzel kullanacaksan çözme. Yoksa dediğim gibi işine yarar. Bu arada orijinalleri de çöz.
    Hocam, seviyem yüksek değil doğrudur. Ancak dinlediğim konuya da çabuk hakim olabiliyorum. Hani bir nevi yapboz gibi düşünüp, parçaları gördükten sonra hangisi nereye gelecek onları yapabiliyorum. Hızlı bir şekilde ilerlemek de istiyorum. Bu yüzden sordum zaten. Çözerek çok güzel bir şekilde pekiştireceğimi düşünüyorum. Dediğiniz gibi beni ekstra olarak bir seviye atlatmayacaksa direkt olarak ÖSYM tarzı ve Orjinal bölümünü çözmeye başlayacağım. Konuları dinlememi önerdiğiniz bir kanal var mı youtube üzerinde?

Temel yoksa Şenol hoca iyidir. Ben temelimi ondan attım. Varsa temel eyüp B iyidir. Başka önerilenler var da ben kullanmadığım için öneremeyeceğim. Ama çok önemli değil herhangi birinden izleyip konu ile ilgili soru çözüm videoları izlerseniz hiç sorun kalmaz. Konu anlatımında pek fark olmaz.

• quote:

Temel yoksa Şenol hoca iyidir. Ben temelimi ondan attım. Varsa temel eyüp B iyidir. Başka önerilenler var da ben kullanmadığım için öneremeyeceğim. Ama çok önemli değil herhangi birinden izleyip konu ile ilgili soru çözüm videoları izlerseniz hiç sorun kalmaz. Konu anlatımında pek fark olmaz.
    Bakacağım hocam Şenol Hoca'yı biliyorum zaten. Ondan da devam edebilirim dediğin gibi. Bu arada sizin net aralığınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elawachi -- 4 Haziran 2020; 18:38:45 >
    95 civarı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.