Şimdi Ara

Apotemi 3lü Tyt Çözenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler kaç dakika veriyorsunuz bu denemeye? 135dk verdim yetişmedi benim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorluk seviyesi nasıl hocam 345e göre

• zodiac956 kullanıcısına yanıt
    345e göre daha zor hocam. Matematik soruları daha uğraştırıcı geldi bana. Tık tık yapılacak soru pek yoktu sanki

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Bence sınava yakın bazi yayınlar gibi boyama kitabı olmamış ama maestro daha zordu

• Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    Maestro bana daha kolay geldi hocam 3 4 ay önce girdiğim halde yetiştirmiştim mesela. Bunda boş kaldı baya :D belki de ben paslandım son zamanlar bilmiyorum, mat kısmı ağır geldi bana

• MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Mat kısmı olması gereken gibi olmuş bide deneme 135 dklik değil bence siz biraz fanteziye kaçmişsıniz

• ilkini çzödüm matta yoruldum, oysaki zor değildi matı tam ösym ayarında. fen güzeldi. türkçesi saçma geldi biraz. sosyal ösym ayarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgi Sarmal AYT Mat Denemeleri
    4 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik SB Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tugrulgm456 T kullanıcısına yanıt
    165 dakika olarak düşünürsek haklısınız hocam. Ben sınavı hala 135 dakika gibi düşünüyorum sınavda zaten nötrlenir diye :D teşekkür ettim

• 150 dakika yetti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • air raid siren A kullanıcısına yanıt
    Aralarında en güzeli sosyaldi sanki hocam :D çok kaliteliydi gerçekten

• 135 verdim ben 2 denemeye sonra 15dk ekleyip kontrol ettim Türkcesi zor geldi bana

• Matematikte 35 yaptım ama 1. Ye göre ilk 15 soru daha uğraştırıcı gibiydi sanki 2. Denemede. Fen çok iyiydi bence tam ösym tarzıydı. 2.nin sosyali zor geldi baya bana. Türkçeside aynı şekil zorladı. 155 dakikada hepsi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicidalMert -- 19 Haziran 2020; 13:53:42 >
  • Benim merak ettiğim nokta farklı, denemeleri ne sırayla çözüyorsunuz? Ya da turluyor musunuz

• SUTURS kullanıcısına yanıt
    Türkçe ilk 25 soruyu çözüp süreye baktım 22 23 dakika geçmiş. Türkçeyi bırakıp matematiğe geçtim hocam. Matematikte bir 15 soru çözdüm baktım istediğim gibi ilerleyemiyorum. Fene geçtim. Feni bitirip sosyale geçtim. Sosyalden sonra Türkçede kalan soruları bitirdim. Tam 100dk sürdü. En son mata döndüğümde 35 dakikam vardı ve koskoca 25 soru yetişmedi tabii :D
    Sınava göre belirliyorum ben ama kalıp olarak Türkçe mat fen sos

• Benim tüm sınav işaretlediğim soruların kontrolü dahil 2 saat 30 dk civarı sürmüştü 1.ve 2. denemesinde Türkçesi bence zordu matı da uğraştırıcı soruları cidden uğraştırıcıydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekkiah3 -- 19 Haziran 2020; 13:30:56 >
  • Türkçesinde elendim arkadaşlar, önerileriniz var mı? Dil bilgisi konularını falan biliyorum ama olmadı yapamadım :|

• Bu kadar felaketse almayayalım yahu bu nedir :D Türkçesi nasıl bir şey,hangi yayına benziyor zorluk olarak?
  • Harbiden bu kadar felaketse çözmeyelim, sınav öncesi moral bozmasın :d

• Hocam almalısınız :) 165 dakika için ideal bir deneme. Sorun 135 te çıkıyor
    Türkçesini ben 2019a benzettim. Emin olmadığım, arada kaldığım çok anlam sorusu vardı. Abartı zor değil ama zordu yani Türkçe kısmı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.