Şimdi Ara

APOLLODA 2 char 16 bil gold hepsi 100 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

NOT : charlarla beraber 16 bil gold da üzerinde olarak verilecektir 1 bil = 8 tl olarak düşünüldüğünde sanırım 128 tl sadece gold yapar + charlarla beraber depo charımıda vereceğim üzeri ve deposu full power ve destraction item vardır
    ayrıca kastığım ama kasmaktan vazgeçtiğim iki tane 82-83 lvl eu char daha var onlarıda isterse verebilirim
    iki charıda oyunu bıraktığım için 100 ytl istiyorum
    indirim olmayacağı gibi takasta olmayacak teklif bile etmessiniz sevirim bana wizard lazım değil almasam kaça olur felan yazmayın uğraşacak vaktim yok komple satılık saten gold parasından ucuza veriyorum satılırsa böle satılsın ..

UpsDaisy

2 set avatara sahip item toplayıcı pedi mevcut üstündeki set 101 +2 +3 b lue basılmış settir charda crosbow ve dagger ve cleric skilleri FF dır partide clericlik yapacak tüm skilleride FF dır + 1,8 milyon sp mevcut
    setin resimlerini çekmedim önemsiz zaten

APOLLODA  2 char   16 bil  gold  hepsi  100 ytl

ikinciside bu

char wizard / bard 109 lvl %14 dür
    109 lvl e kadar tüm skilleri FF 'dır üzerinde 101 +7 fb set vardır

• Satis sekli nedir? Alacak olsam nasil alabilirim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anatolia aracı olabilir veya lurtz uruk hai yani bölüm yöenticisi kefil olur merak etme :) tanınan biriyim ..
  • ayrıca forumda 2 . elde satışlarım ve refernslarım var baakabilirsin 2,5 milyara yakın alışverişim mevcut oradada
  • anatolia araci olursa olur tabi. Zaten ondan bir char alacaktim, ikisi beraber olur. Bir arkadasimla konusuyorum o da ilgilenirse kesin aliriz. Baska bir char daha alacagim icin tek basima alamam seninkileri. Ama fiyat baya uygun geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ewet oyunu bırakacağımdan dolayı uyguna satıyorum bari bir kardeşim yararlansın ..
  • henuz satilmadiysa hemen bugun almak isterim ilhan abi araciligiylada olur istediginiz baska yontemlerlede olur satilmadiysa cagri atarmisiniz arayayim sizi 0536-266-42-37

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Satis gerceklesti mi?

• evet satis gerceklesti kubilay abiye tesekkur ederim guvenimi karsiliksiz birakmadi icin. guvenilir biridir iciniz rahat bir sekilde alisveris yapabilirsiniz kendisiyle...

• eli wallach sen bayadir char ariyorsun sanki bir suredir goruyorum seni char ararken neyde sansin yaver gitmiyor fiyatimi yuksek soyluyolar alisveris seklinimi begenmiyosun nedir yolunda gitmeyen :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodyshaun17

evet satis gerceklesti kubilay abiye tesekkur ederim guvenimi karsiliksiz birakmadi icin. guvenilir biridir iciniz rahat bir sekilde alisveris yapabilirsiniz kendisiyle...

ewet satış gerçekleşti derken parayı yatırmışsın Ömer daha charları vermedim verdikten sonra yazsaydın bari
    şaka bir yana charlar satılmıştır hayırlı olsun ömer kardeşime aracıda istemeden alışveriş olabilir dedği için işyerimde olduğumdan dolayı şu an charları veremesemde akşama verip kurtulacağım oyundan

• ben sana guveniyorum henuz veremesende zamanin olunca verirsin o yuzden satis gerceklesti yazdim :-)

• quote:

ben sana guveniyorum henuz veremesende zamanin olunca verirsin o yuzden satis gerceklesti yazdim :-)

teşekkür ederim char 'lar senin zaten 1 aydır oynamıyorum belki Diablo3 şimdiki oyunum silkroadın S sini anmak istemiyorum
  • diablo 3 guzelmi sro ya benziyormu

• diablo bu silkroad nedirki :) sakın yazdığını diablo bölümünde yazma ...
  • :))

• quote:

eli wallach sen bayadir char ariyorsun sanki bir suredir goruyorum seni char ararken neyde sansin yaver gitmiyor fiyatimi yuksek soyluyolar alisveris seklinimi begenmiyosun nedir yolunda gitmeyen :-)

STR Bow ariyorum, pek bulunmuyor. Ama Ilhan Bey'le anlastim, yarin alacagim bir tane. Bu charlari fiyati uygun diye alacaktim, sana nasip oldu, hayirli olsun.

• anladm evet str bow zor bulunuyo ve gercekten cok ucuk fiyatlar istiyolar

• quote:

anladm evet str bow zor bulunuyo ve gercekten cok ucuk fiyatlar istiyolar

Aynen oyle hocam. Bu arada aldin mi charlari?

• hanuz degil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.