Server: Apollo Char ismi: LifeKisS Char level: 93 Char Fiyati : 350 TL Char European chardir. Stat pointlerini Str0:3Int olarak dagitmistir
NOT: Kasası görüldüğü gibi doludur. Kasanın 5. sayfasındada görüldüğü gibi 10 dg robe setide vardır ve hepside +4 tür.( 1 item eksik sadece) 3 adet yan charı var. Onların çantasındada tablet stone elixir vb. vardır. 1 aylık %100 ticket ve 1 günlük %100ticket var kasasında. Pet ve dewil ın 29.06.2009 tarihinden itibaren 19 günü vardır. Resimleri incelerseniz herşeyi görürsünüz zaten.
İletişim: mustafa_dogruoz@hotmail.com Satış Yöntemi: Ankara elden diğer iller Ptt yada Banka Havalesi
TAKAS KESİNLİKLE YOKTUR Charin simdiye kadar acmis oldugu skiller :
Wizard Cleric
Charin ustundeki Gold miktari: 5.000.000
Charin ustundeki Set: Light Armor ve Kasasında Robe
H.satıslar Abi Fiyat İçin pahalıı diyenler Gelipte Serwerda Çar kassın o kadar emek+Para harcanıyor Sen Takma Up
quote:
Orjinalden alıntı: AcTiVeBoyS
H.satıslar Abi Fiyat İçin pahalıı diyenler Gelipte Serwerda Çar kassın o kadar emek+Para harcanıyor Sen Takma Up
Katılıyorum + Bazıları istiyorki sen 400 500 masraf yap o kadar uğraş sonra ben 200e alayım charı.Bu sonuçta zevk meselesi.Zorunlu ihtiyaç değil.Söylediklerim sadece bu arkadaş için geçerli değil.Bana görede fiyat gayet uygun. Tekrar kolay gelsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme