Şimdi Ara

Apm Uçuş Kartıyla Quadcopter Yapımı -6- Test uçuşu ve aksesuar kurulumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu haftanın videosunda apm kartıyla ilgili temel kurulumları bitirdiğim için doğrudan test uçuşu ile başladım. Başarılı geçen kısa bir testten sonra, sisteme önceden planladığımız aksesuarların kurulumuna geçtik. Normal şartlarda quadcopter kurulumu ile ilgili planladığım seri bu video ile bitecekti ancak gelen sorular ve öneriler sebebiyle apm & pixhawk kartlarının ikisinde de geçerli olan voltaj ve amper kalibrasyonu videosu ile devam etmeye çalışacağım. Hemen ardından HAKRC Storm32 3 akslı gimbal ile ilgili mümkün olduğunca geniş bir inceleme yapmaya çalışacağım. Umarım videoyu beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum :)

    Videoyu izlemek için tıklayınız (YOUTUBE LİNKİ)







  • izzet hocam youtube üzerinden takipçinim videolar süper eline sağlık,

    bende topladığınız quadın aynısını toplayacağım, bu modelde şunu değiştirseniz daha iyi performans alabilirsiniz diyeceğiniz bir parça varmı?

    frame için en uygun aliexpresste bulabildim
    Frame



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaNcEt -- 3 Aralık 2018; 12:26:23 >




  • Merhabalar güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Doğrusunu söylemek gerekirse seçimler bir terazi biraz daha ihtiyaca yönelik yapılıyor. Kimisi uzun uçsun performansa gerek yok diyor kimisi de 4 dakika uçsa yeter ama gücünü hissedeyim diyor. Seçimler o yüzden bireysel oluyor. Bir de direk parça önerisi çok tehlikeli oluyor. Sonuçta şu parça daha iyi desem ona para harcarsınız sonrasında memnun kalmamanız durumunda sorumlu hissederim. Bu yüzden en güzeli kendi seçimleriniz olacaktır. Benim tavsiyem isewww.ecalc.com sitesi var. Bu sitede parça seçimlerinizi girerek test yaparsanız uçuş süresi sorunlu parça hakkında size bilgi verecektir. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kırımsız uçuşlar dilerim :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.