Son günlerde knight özlemime karşın en az 7-8 tane pvp değiştirdim. Farm server olmadığı sürece anlamı olmuyodu çünkü. Adamlar editleri alıp devam ediyolardı, farm olcak ki adamda para kazansın, emeğinin karşılığını sonuna kadar alsın.
Oraclegame'in beta süreci cidden haraketliydi hala da betada. Adamlar Officiala geçmeden önce pek çok bugu kapatmaya çalışıyor ama gözlemlerime göre bir o kadar daha bug var. Officialda da azalacaktır ama adamlarda o useri koruyacak potansiyel göremedim ve bıraktım.
Son olarak rastgele apexko'yu gördüm, tam tamına farm. yine ilk günden 50yi çıkartabiliyosunuz. Yeni yeni +8 itemler basılmaya başlandı. +8 uniq görmedim henüz. Oyunda sadece pet yok o sinir bozdu biraz. Son patche sahip böyle bir oyunda pet beklerdim açıkçası. Genel olarak global bir oyun, türklerin ve yabancıların bir arada oynadığı bir pvp. Önünde uzun bir yol görüyorum açıkçası. User sayısı da fena değil.
Başlayacak olursanız pm falan atın olmadı clan çeker oynarız, knight boşluğumu kapatan nice oyundan biri. :) (Sırf maden ile günde 10-30m yapılabilir ki +7 chitin shelleri 50m civarına satıyorlar şuanda.)