Şimdi Ara

Apc ve supp bot lane ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce aklıma geldi daha önce konuşuldumu bilmiyorum fakat oyunun bir metası var adc+supp bota , ortaya apc , jungler ve solo peki bot lane' e apc ve supp gitme ihtimali olabilirmi ? Ne bileyim bi Katarina bot gitse adc yi outfarm bırakabilir

Edit: Bunu ranked maçlar için söylüyorum tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 19 Ocak 2013; 12:13:20 >

• midde adc oynanabilir benim gözümde uçuk birşey degil. Ancak apc eger supp ile gidecekse range olması gerektigini düşünüyorum aksi taktide karşının adc si farm için yaklaştırmaz. Olabilir jungler ezreal bile görüyoruz bu oyunda bumu olmayacak :)

DH LOL CORKI
  • sorun outfarm kalma olayı falan dğil. 2 kişilik lanee gişdince apc'nin alcağı exp azalır. bu da apc için büyük sorun

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• quote:

Orijinalden alıntı: GhilleintheMist

sorun outfarm kalma olayı falan dğil. 2 kişilik lanee gişdince apc'nin alcağı exp azalır. bu da apc için büyük sorun

ADC nin de artmış oluyor ama

Orijinalden alıntı: ultrahako

quote:

sorun outfarm kalma olayı falan dğil. 2 kişilik lanee gişdince apc'nin alcağı exp azalır. bu da apc için büyük sorun

ADC nin de artmış oluyor ama

adc için level o kadar da önemli değil ki, zaten adc late game içindir. o zaman zaten herkes 18 level olur. ama apc eğer mid gamede level olarak üstünlük kuramazsa useless kalır

2 kişilik hesâb

• Troll olarak oynanır.
    Daha Fazla Göster
  • Turnuvalarda denendiğini görmüştüm ancak solo oynayan adc büyük sıkıntı yaşıyor.Hem kill alma ihtimali olmuyor hemde kendisini korumakta zorlanıyor.Apc şampiyonlar genel olarak sahip oldukları slow stun gibi skilleri sayesinde hem solo kill alma şansları hemde kendilerini daha iyi koruma imkanları oluyor Söylediğinin farklı bir versiyonunu görmüştüm ama şöyleki bot ve top lanelerde jayce ve olaf midde apc ve support ve jungle olarak denenmişti.Adc yoktu koridorlarda rahatlıkla farm yapabilen şampiyonlar tercih edilmişti ve galibiyet olarak sonuçlanmıştı.Ezbere oyunu bırakıp değişik metalar denenmeli bencede.2 jungle oynansa nasıl olur diye düşünüyorum bende deneyen varmıdır acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Turnuvalarda denendiğini görmüştüm ancak solo oynayan adc büyük sıkıntı yaşıyor.Hem kill alma ihtimali olmuyor hemde kendisini korumakta zorlanıyor.Apc şampiyonlar genel olarak sahip oldukları slow stun gibi skilleri sayesinde hem solo kill alma şansları hemde kendilerini daha iyi koruma imkanları oluyor Söylediğinin farklı bir versiyonunu görmüştüm ama şöyleki bot ve top lanelerde jayce ve olaf midde apc ve support ve jungle olarak denenmişti.Adc yoktu koridorlarda rahatlıkla farm yapabilen şampiyonlar tercih edilmişti ve galibiyet olarak sonuçlanmıştı.Ezbere oyunu bırakıp değişik metalar denenmeli bencede.2 jungle oynansa nasıl olur diye düşünüyorum bende deneyen varmıdır acaba

m5'in double jungle yaptığını hatırlıyorum. hemde finallerde :D botta adc tek kalmıştı. gerçi o da urgottu. solo idare edebilir. support alistarda junglea katılmıştı. ganklerde bayağı yararı olmuştu

2 kişilik hesâb

• quote:

quote:

Turnuvalarda denendiğini görmüştüm ancak solo oynayan adc büyük sıkıntı yaşıyor.Hem kill alma ihtimali olmuyor hemde kendisini korumakta zorlanıyor.Apc şampiyonlar genel olarak sahip oldukları slow stun gibi skilleri sayesinde hem solo kill alma şansları hemde kendilerini daha iyi koruma imkanları oluyor Söylediğinin farklı bir versiyonunu görmüştüm ama şöyleki bot ve top lanelerde jayce ve olaf midde apc ve support ve jungle olarak denenmişti.Adc yoktu koridorlarda rahatlıkla farm yapabilen şampiyonlar tercih edilmişti ve galibiyet olarak sonuçlanmıştı.Ezbere oyunu bırakıp değişik metalar denenmeli bencede.2 jungle oynansa nasıl olur diye düşünüyorum bende deneyen varmıdır acaba

m5'in double jungle yaptığını hatırlıyorum. hemde finallerde :D botta adc tek kalmıştı. gerçi o da urgottu. solo idare edebilir. support alistarda junglea katılmıştı. ganklerde bayağı yararı olmuştu

Çok aradımda bulamamıştım, neden kimse denememiş diye düşünüp duruyodum Hatırlıyosanız maçın kimler arasında olduğunu yada bulabilirseniz videosunu paylaşabilirmisiniz benimle cidden sonuçlarını merak ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Çok aradımda bulamamıştım, neden kimse denememiş diye düşünüp duruyodum Hatırlıyosanız maçın kimler arasında olduğunu yada bulabilirseniz videosunu paylaşabilirmisiniz benimle cidden sonuçlarını merak ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.