Şimdi Ara

APB RELOADED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğer seçenekli başlık olmadığı için metin2 başlığını seçtim arkadaşlar apb reloaded oynayan varsa yorum atabilir mi bide oynamayip görenler varsa tavsiye ederim bir bakin çok güzel bir oyun patriot vegasim var modifiyeli bide watchmen silahini kullaniyorum 186 rank gold threat oyun süper oyun free to play oyunu oyun içi satın alımları var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aimbot dolu oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mushiwa

aimbot dolu oyun

Yok ya son zamanlar biraz arttı ama rahatça oynayabiliyorsam sorun yok herkes birbirine aimbot diyor ben hile yapmamama rağmen bana da diyorlar hile yapması çok zor iş oyunda

• quote:

Orijinalden alıntı: jancowoski

quote:

aimbot dolu oyun

Yok ya son zamanlar biraz arttı ama rahatça oynayabiliyorsam sorun yok herkes birbirine aimbot diyor ben hile yapmamama rağmen bana da diyorlar hile yapması çok zor iş oyunda

valla hocam all points bulletin'i ilk oynadığım zamanı hatırlıyorum yeni çıkmıştı piyasaya çok eğlenceli oyundu.gün geçtikce daha dibe battı ama oynanılabilir oyun.size önerim 2-3 kişi tactical oynayın hack falan zorlamaz sizi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jancowoski

quote:

aimbot dolu oyun

valla hocam all points bulletin'i ilk oynadığım zamanı hatırlıyorum yeni çıkmıştı piyasaya çok eğlenceli oyundu.gün geçtikce daha dibe battı ama oynanılabilir oyun.size önerim 2-3 kişi tactical oynayın hack falan zorlamaz sizi

Hack olunca durdurulamiyor kaç kişi olursan ol youtube yaz bak istersen apb hack diye felaket bi hack ama herkes yapamaz.

• APB güzel oyun ama bende ateş ederken oyun kasıyor
    13 saat yüklenmesini beklediğim oyunu mecburen silmek zorunda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: crisstof

APB güzel oyun ama bende ateş ederken oyun kasıyor
    13 saat yüklenmesini beklediğim oyunu mecburen silmek zorunda kaldım

Kötü olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sims medieval
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doku probleminin çözümünü bilen var mı?
    Burada denilenleri yaptığım halde düzelmedi..

# Blurry textures on 32 bit Operating Systems.
    http://forums.gamersfirst.com/topic/167573-collection-known-workarounds-and-fixes/

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1343163

Bilen arkadaşlar yardım ederseniz çok iyi olacak.. 1920-1080 de 4xAA da çöp denecek boyutta görüntü var..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.