İyi günler arkadaşlar .Bizim mahallede her apartmanın alt katında oturanlar izinsiz mantar koymuşlar.Arabayı koyucak yer kalmadı.Bunları nereye şikayet edebilirim ?
Not : Tüm mahallenin isteği
mantar derken abi ? kula felan mi
Ya şöyle betondan oluyor ya mantar şeklinde mantar kısmı sarı oluyor genelde
İyi günler arkadaşlar .Bizim mahallede her apartmanın alt katında oturanlar izinsiz mantar koymuşlar.Arabayı koyucak yer kalmadı.Bunları nereye şikayet edebilirim ?
Not : Tüm mahallenin isteği
Aileler toplanıp şikayete gittiler mi?
Senın de hakkın varsa orada alıcaksın balyozu gıreceksın mantarlara. bızım evın altında yasadık aynı durumu bızım kılıdı deyısıp kendılerı kılıt taktılar bızım kapının altına kı adamlar 3 apartman yukarda oturuyorlardı ındım kırdım kılıdıde attım evlerının balkonuna bı durum olursa sıkayet et.
o dediklerini belediye harici kimse koyamaz o yüzden kendi kafalarına göre koydularsa balyozla kır onları
Vay be ne rahatlık adamlardaki
quote:
Orijinalden alıntı: Saitou Hajime
Senın de hakkın varsa orada alıcaksın balyozu gıreceksın mantarlara. bızım evın altında yasadık aynı durumu bızım kılıdı deyısıp kendılerı kılıt taktılar bızım kapının altına kı adamlar 3 apartman yukarda oturuyorlardı ındım kırdım kılıdıde attım evlerının balkonuna bı durum olursa sıkayet et.
Girmesine girerim de ayıp kaçıcak koca mahalleye .Bu sefer tartışma çıkıcak aramızda.O yüzden sordum belediyeyemi gitsem acaba?
Mantarın yanına kazık çak, bir de kilit vur; onlar da kullanamasın. Baktın kazığı söktüler, patlat mantarı gitsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme