Şimdi Ara

Apartmanda müzik sesi problemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
6.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: EmR_3153

bizim yandaki bırak müziği adam telefonla konuşsam bile duvara vuruyor,annem mutfaktan çağırıyor yine duvara vuruyor.adamı gördüm 55 yaşlarında falan dedim her dk ne duvara vuruyorsun,sorunun varsa kapıyı çalar sorununu anlatırsın.bir daha vurursan duvara zabıta çağırırım dedim o günden beri vurmuyor.bu sefer yöneticiye şikayet etmiş.yönetici paraları toplarken bana anneniz biraz kısık sesle konuşsun demesin mi.babam yoktu çalıştığından dolayı adamın ağzına resmen sıçtım bir daha karşıma kimse gelemedi. şu an 5+1 sinema sistemiyle hergün yardırıyorum kimsede çıt yok

aferin çok doğru bir şey yapıyorsun

• 12 ye kadar hakkın var kardeşimm...
    bende açıyorum bıkere ındı kocası artist artistt hıc bısı demedım ustume yurudu bılerek eve cektım bunu ıcerı gırdı bana bıtane vurdu bunun kafasını gozunu kırdım:D
    haneye tecavuz oldugu ıcın sıkayette bulunsaydım ıcerdeydıde acıdım snra geldı ozur dıle..
    Şimdi açıyorum diyokı bıraz daha açarmısın diyor heheh
  • Bende de 5+1 var belirli saatlerde açarım. Akşam 8'den sonra çok yüksek ses açmamaya özen gösteririm. İlla bişeyler dinleyeceksem telefondan dinlerim aynı kalitede ses alabiliyorum zaten.

Bende olsam o saatlerde çıkarılan gürültüden rahatsız olurum. Saat 23:00'ı bırak 8'de felan bile açmamaya özen gösteriyorum. Buna kimsenin hakkı yok. Gündüz ve akşama doğru bazen haddiden fazla açtığım zamanlarda oluyor ama aşağıdaki komşudan 13 yıldır en ufak bir şikayet duymadım. Yukarıdaki komşulardan da hiç bir zaman şikayet gelmedi. Hatta yukarıdaki kadın ne güzel parçalar çalışıyorsun sen öyle banada bir cd yap bile dedi.

Yani biraz edepli ahlaklı olmak lazım. Akşam saatlerinde apartmanda yüksek sesle müzik dinlemek kavga çıkarır ve polis'e şikayet ederse bence sen haksız duruma düşersin. İnan senin uyuduğun bir saate mesela sabah öğlen 10-11 de millet yüksek sesle bişeyler dinlese rahatsız olursun.

Özgürlük başkalarının yaşantısını rahatsız edecek seviyelere çıktığı zaman orda bir dengesizlik var demektir. Özgürlük yerini saygısızlığa, vurdumduymazlığa bırakmış demektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

12 ye kadar hakkın var kardeşimm...
    bende açıyorum bıkere ındı kocası artist artistt hıc bısı demedım ustume yurudu bılerek eve cektım bunu ıcerı gırdı bana bıtane vurdu bunun kafasını gozunu kırdım:D
    haneye tecavuz oldugu ıcın sıkayette bulunsaydım ıcerdeydıde acıdım snra geldı ozur dıle..

soğuk story bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin1907

12 ye kadar hakkın var kardeşimm...

Apartmanda müzik sesi problemi

• quote:

Orijinalden alıntı: Akin_tr

quote:

bizim yandaki bırak müziği adam telefonla konuşsam bile duvara vuruyor,annem mutfaktan çağırıyor yine duvara vuruyor.adamı gördüm 55 yaşlarında falan dedim her dk ne duvara vuruyorsun,sorunun varsa kapıyı çalar sorununu anlatırsın.bir daha vurursan duvara zabıta çağırırım dedim o günden beri vurmuyor.bu sefer yöneticiye şikayet etmiş.yönetici paraları toplarken bana anneniz biraz kısık sesle konuşsun demesin mi.babam yoktu çalıştığından dolayı adamın ağzına resmen sıçtım bir daha karşıma kimse gelemedi. şu an 5+1 sinema sistemiyle hergün yardırıyorum kimsede çıt yok

aferin çok doğru bir şey yapıyorsun

öyle yapıyorum telefonla konuşmaya bile laf eden adama az bile yapıyorum

• Bu "ben gönlümce gürültü yaparım, kimse de bana birşey diyemez, dememeli" tayfasını anlamak gerçekten mümkün degil. İnsanların bu kadar odun olabilmesi çok ilginç. Bizim sokakta zamanında bununla ilgili bir olay olmuştu. Elemanın biri gürültücü komşusunu sokagın ortasına sürükleyip ibret olsun diye sopayla saglam bir meydan dayagı atmıştı. Dayaktan sonra inanın adam yerinden kalkamadı bile, ambulans gelip hastaneye götürdü. Bende bunların hepsini keyifle izledim. Umarım bu gürültücü arkadaşlar da benzeri birşey tecrübe etmeden bu gürültü konusunda başkalarının rahatsızlıklarını umursamaya başlar. Gerçi memleketim insanının önemli bir kısmı odun sürüsüdür, ciddi bir yaptırım görmeden birşey yapmazlar ama.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 4 Mayıs 2011; 23:05:41 >
  • Alt-üst boş doğal olarak problem yok.
  • Sirf bu yuzden Z5500 almadim, komsulari dusunmek lazim. Malum evlerin duvarlari kagit gibi osursan duyuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Scare

beyler az önce komşu geldi müziğin sesi ne böyle dedi bende git polise şikayet et dedim
    her akşam 11 e kadar yüksek sesle müzik dinlerim
    polise şikayet ederse kim haklı çıkar
    hani eskiden bir şey vardı gece 12 ye kadar istediğini yapabiliyordun böyle bir sınırlama varmı?
    gece kaça kadar evde yüksek sesle müzik dinleyebilirim?

Tabi ki sen haklı çıkarsın, gece 11'e kadar insanlara gürültünü dinletmek senin en doğal hakkın sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Sirf bu yuzden Z5500 almadim, komsulari dusunmek lazim. Malum evlerin duvarlari kagit gibi osursan duyuluyor.

Z2300 aldım bassları duvarları titretiyor. umarım yakın zamanda şikayet gelmez zaten sadece gündüzleri açıyorum saat 12-19 saatleri arası sorun çıkartmazlar sanırım.
  • Hıyarlığa gerek yok, nasıl insanlarsınız siz?

• quote:

Bence doğru yapıyor. Aynı şey başıma geldi. Zaten akşamdan akşama eve geliyorum. Saat 18:00 ile 20:00 arasında bazen sesi açıyorum. Hemen yan komşu geliyor kıs diyor. Normalde yazın gece yarılarına kadar düğün sesini dinlerken kimseden çıt çıkmıyor rahatsız olmuyorlar ama ben sesi açtım mı hemen rahatsız oluyorlar, yok hasta oluyor, yok ot, yok pok, yok püsürük...

Bende ne yapıyorum? Açıyorum sesi, kapıya gelen olduğunda açmıyorum. Gidip polise şikayet de edemiyorlar. Bir ara üst komşu geldi kapıya... O sırada son ses NFS Underground oynuyordum. Müziği kapalı sadece efektler ve motor sesi açık. Kadın geldi. "Oğlum Allah rızası için şu sesi kıs, Resmen arabalar bizim evin içinde çalışıyor." dedi. Bende kusura bakmayın dedim kapattım. Alt komşu geldi, Kısar mısın dedi kıstım. Bir kaç gün sonra gene aynı Adam geçenlerde bize geldi işimiz vardı. Müziği açmıyorsun inşallah falan dedi. Yok abi dedim, zaten ayda yılda bir açıyorum dedim. Açma açma dedi açmıyorum dedim kapandı muhabbet.

Benim bildiğim kurallar, saat 23:00'e kadar gürültü serbest. Tabi ahlaki değerler çerçevesinde... Gece saat 22:00 de son ses müzik de dinlenilmez... Sınırları aşmadan gün içinde birazcık ses açılabilir kanımca...

• quote:

Orijinalden alıntı: iNSoMNiaC-HeRo
    Benim bildiğim kurallar, saat 23:00'e kadar gürültü serbest. Tabi ahlaki değerler çerçevesinde... Gece saat 22:00 de son ses müzik de dinlenilmez... Sınırları aşmadan gün içinde birazcık ses açılabilir kanımca...

O 23 muhabbeti eğlence yerleri için, apartmanın içinde değil gece 11'e kadar, günün hiçbir saatinde keyfi olarak etrafı rahatsız edecek şekilde gürültü yapamazsın (tabi özel istisnalar dışında), yapmamalısın normal olan bu. Dünyada tek başımıza yaşamıyoruz, gündüz uyuyup gece çalışan insanlar da var, hasta olan vardır vs. vs.

Yüksek sesten hoşlananlar kulaklık kullanarak kimseyi rahatsız etmeden bu zevklerini yaşayabilirler.
  • gürültüyü bilmem ama diğer başka hiçbişiye karışmıolar..geçen kuzen diodu karşı binada herifin teki çırılçıplak anadan dogma dolaşıomuş balkona filn çıkıomuş polis çaırmışlar bişe yapamayız demişler...evde istedigini yapar demişler ama gürültü meselesini bilemem..

bizde de ara sıra alt üstten şikayet gelio..karşıyla aramız ii nişe demiolar..alt kat komşuyla asansörde filn karşılaşıoz maçlarda filn sesin çok gelio diolar ama coşkulu bi şikat yemedim daha

• quote:

Orijinalden alıntı: coder61

quote:

O 23 muhabbeti eğlence yerleri için, apartmanın içinde değil gece 11'e kadar, günün hiçbir saatinde keyfi olarak etrafı rahatsız edecek şekilde gürültü yapamazsın (tabi özel istisnalar dışında), yapmamalısın normal olan bu. Dünyada tek başımıza yaşamıyoruz, gündüz uyuyup gece çalışan insanlar da var, hasta olan vardır vs. vs.

Yüksek sesten hoşlananlar kulaklık kullanarak kimseyi rahatsız etmeden bu zevklerini yaşayabilirler.

Dostum zaten 23'e kadar öyle müzik sesi istesem de açamam, bende tek başıma yaşamıyorum. Akşamları genelde kulaklıkla otururum. Gündüzleri de yalnızsam duşa girersem ancak öyle sesi açarım. Banyo da müzik keyfi ayrıdır benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

Sirf bu yuzden Z5500 almadim, komsulari dusunmek lazim. Malum evlerin duvarlari kagit gibi osursan duyuluyor.

sebepsizce güldüm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coder61

quote:

Dostum zaten 23'e kadar öyle müzik sesi istesem de açamam, bende tek başıma yaşamıyorum. Akşamları genelde kulaklıkla otururum. Gündüzleri de yalnızsam duşa girersem ancak öyle sesi açarım. Banyo da müzik keyfi ayrıdır benim için.

Anladım, ben genel konuştum zaten. Gece 11'e kadar her şey serbest gibi bir algı oluşmasın diye..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.