Şimdi Ara

Apartmanda müzik problemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üst komşu sürekli yüksek seste bas dinleyip duruyor. Bugün de 12 de başladı artık sabrım sonuna gelmeye başladı bunu nereye şikayet edebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tencere tava sesleriyle ilgilenen kahraman polisimizi bir ara istersen.kesin sonuç almak için de paralel komşum sürekli direniş müzikleri dinliyor.ülkemin bekasından endişeliyim de anında yağarlar oraya
  • EM onları ...............yazar şimdi biri.....kiracı ise ev sahıbıne ulaş yok kıracı degılse tatlı bır sekılde çözmeye bak gece yarısı 12 ye kadar polis karışmıyor çünkü
  • Belediye ye şikayet ediyorsun. Ses ölçümü için cihaz bağlayıp gidiyorlar. Daha sonra gelip sesin şiddetine bakıp dava açıyorlar.
  • bir an kendim sandım bi sıcaklık bastı
  • Bizim yan komşu böyleydi.Eski cep telefonlarını topladım.Sesini kısıp titreşimleini açıp duvara koli bandıyla yapıştırdım.Sabaha kadar o telefonları aradım.Duvarda çıkardığı ses muhteşemdi.Uyku uyutmadım bunlara.Utanmadan kapıya gelip sordu ben de nereden bileyim senin müziğin sesinden evde duruluyormu dedim.Ne zaman müzik açsa titreştiriyorum telefonu artık bıkmış olmalıki uzun zamandır sesli müzik dinlemiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.