Şimdi Ara

AP Varus Mid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar denedim ve viable olduğu kararına vardım.Gerçekten ultisi muazzam bir damage vuruyor.
    Build olarak:
    Lich Bane(Gayet güzel gidiyor Varus çok mana tükettiği için mana Varus'un mov.speed az olduğu için mov speed ve pasifi işe yarıyor)
    CDR Bot(Bu da ultimizin cdr'sini azaltmak için)
    Rylai(Nerdeyse her APC'ye alındığı için Varus'a da aldım verdiği can ve AP ile dayanıklılığımızı artırıyor)
    Liandry(Liandry W'si ile güzel işliyor ve Magic Pen ile işe yarıyor.Void Staff almadığımız için Magic Pen. ihtiyacını Liandry ve rünlerde Magic Pen. rünle giderebiliriz.
    Nashor's Tooth(Hem AS Hem AP Hem CDR Hemde pasifi W'su ile güzel işe yarıyor.Verdiği AS ile de daha çok aa yapıp W'si ve Liandry ile daha çok hasar verebiliriz)
    ve Rabadon işe yarıyor(Rabadon da AP miz bu itemlerle düşük kalıyor bu yüzden Rabadon ile yüksek bir AP'e sahip oluyoruz)

Rünlerde:Magic Resist
    Sarılar:Armor
    Kırmızılar:Magic Pen
    Büyükler:Ability Power

Masteries:21-0-9

Denemenizi öneririm gerçekten beğendim ben

• ultin yokken ne yapacaksın
  • %35 CDR var 50sn cdr'si oluyor ultinin.Sorun yok yani denedim
  • w'su ve ultisiyle çok op birşey oluyor denemiştim
  • Olmaz.
  • olur niye olmasın,bu oyunda herşey olur.

Bi ara topda ap teemo ap caitlyn mid ap nidalee oynayan bi troll team vardı,trapler ve mantarlar yüzünden kendi kendini öldürüyodun oturuyodu adamlar basede :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baLbesh -- 14 Temmuz 2013; 16:11:20 >
  • Normal ADC builde bile çıkılabilir belki nashor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

olur niye olmasın,bu oyunda herşey olur.

Bi ara topda ap teemo ap caitlyn mid ap nidalee oynayan bi troll team vardı,trapler ve mantarlar yüzünden kendi kendini öldürüyodun oturuyodu adamlar basede :D :D

Güzel taktikmiş
  • quote:

ap vayne dene facebook onaylı
  • gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit Fire*

ultin yokken ne yapacaksın

AP varusun amacı ultıyle girmek degil sadece 1stack 2 stack 3 stack+ q veya e ulti yoksa yine de sağlam damage çıkarıyor.Runaan kasarsa tfde akıyor zaten ulti ile.

Build olarak;
    M.Pen bot
    Nashor
    DFG
    Runaan
    Rabadon
    Void
  • Maramunada bence iyi olur baya varusa
  • useless
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaneLimoni

gereksiz.

Allah aşkına nesi gereksiz? denemeden yorum yapmayın.Bir öğrenmişiniz meta diye tutturuyonuz ADC ADC'dir onun dışında olmaz.Peki o zaman neden tristana ad kasılıyor Ap kasılması lazım?
    Denemeden yorum yapmayın.
  • bende deneyecegim bir ap kasınca w 3 kere stackleyip q ile patlatırsanız çok vuracagı kanatindeyim bu yuzden ap as karısılık gitmeliyiz ki hızlı 3 vurup q hızlıca 3 vurup e yapmalıyız ayrıca ultide ibretlik bir dmg atacaktır
  • Ultisiz bayağı kötü oluyor . Bir ad değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

quote:

Güzel taktikmiş

League Of Legend Combination Booom Videosunu izle LoL'deki Epic videolardan birisidir , Ozaman Trap nedir anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Banavar

Ultisiz bayağı kötü oluyor . Bir ad değil

Evet bir AD değil ama useless de değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Canavar Banavar

Ultisiz bayağı kötü oluyor . Bir ad değil

Evet bir AD değil ama useless de değil

Useless demedim zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

quote:

Güzel taktikmiş

League Of Legend Combination Booom Videosunu izle LoL'deki Epic videolardan birisidir , Ozaman Trap nedir anlarsın.

İzledim de one öyle ya adamlar yapıyor işte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.