Şimdi Ara

AP Master Yi Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mainim ap master yi. Ve son günlerini yaşadığı için daha çok oynamaya başladım şu sıralar. Çok kolay oyun taşıyorum ve güzel bi win streak elde ettim fakat buildi konusunda biraz görüş ayrılıklarım var size sormak istedim. benim buildim doran-lich bane-rabadon-mejai-zhonya-magebotu. bu buildle son iki günde iki penta attım ve çok rahat oyun taşıyorum fakat başka daha viable build yapılabilir mi master'a? mesela rain man 3 doran artı lich yapıyor earlyde. bu build mantıklı mıdır? alternatif ne çıkabilirim? şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vay anasını treni kaçırmısın sen kardeş unut ap yi yi 1 haftaya gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

vay anasını treni kaçırmısın sen kardeş unut ap yi yi 1 haftaya gg

biliyorum kank ya işte son bi hafta free elo alabildiğim kadar alayım diyorum :( RIP AP MASTER :(

• Sonunda kurtuluyoruz ap master yi'den. Karşıya geldimi zehir ediyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perfect Insanity

Sonunda kurtuluyoruz ap master yi'den. Karşıya geldimi zehir ediyordu.

cidden çok zevkli ve çok op karşı taraf için zehir ama bizim takım için free elo. gitmeden bi kaç oyun oynayın derim

• ben direk rabadon çıkıyorum lich bane pasifi başta o kadar etkili olmuyor malesef sonra lich bane sonra zhonya alıyorum eğer adam ölmez bariyer tarzı bi şey basarsa baya açıkta kalıyoz çünkü devamı sana kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyimVarKi?

ben direk rabadon çıkıyorum lich bane pasifi başta o kadar etkili olmuyor malesef sonra lich bane sonra zhonya alıyorum eğer adam ölmez bariyer tarzı bi şey basarsa baya açıkta kalıyoz çünkü devamı sana kalmış

hocam early gamede lich bane'in yeri çok ayrı bu item master'ın core itemi. hem lane hem de gankleri daha kolay yapmayı sağlıyor qye çok gerek kalmadan. ben zhonyayı daha geç çıkıyorum. mejaiyi erken alıp steaklemek -ki bu çok kolay- late game de karşı takıma çok sıkıntı verebiliyor. saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ii Nuker Build?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lich bane ne kadar erken o kadar iyi çünkü sadece q ile vurabildiğin için lich bane ilaç gibi geliyor. 1 doran 1 lich bane 1 860goldluk ap item yerine 3 doran 1 lich bane tercih ediyorum ben doranları çok seviyorum duygusal davranıyorum sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.