Şimdi Ara

AP Jax

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bence oldukça kullanışlı. AD kasmak bana göre gereksiz gibi. Siz ne düşünüyorsunuz? Q 1.0 Bonus AD, 0.6 AP - W 0.6 AP - Ulti Pasifi de 3. vuruşta 0.7 AP. Pasifide 6 level olduktan sonra oldukça işe yarayabilir.

İtem olarak Asırlık Sopa, Nashor'un Dişi, Lich Boğan, Rabadon, Zhonya ile E skilli çok uyumlu oluyor. Şöyle ki E açıyoruz tam sersemletmeden Zhonya aktifi basıyoruz. Zhonya bitince herkes stun yiyor. Bizde kaçıyoruz.

Tabii mükemmel demiyorum ama assas olarak görür gibi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Cosan -- 17 Ocak 2014; 0:25:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• daha bu akşam oynadım midde çok iyi ama trolle kaçıyor biraz build ise şöyle : dfg,nashor,m.pen boots,lich bane w-r(pasif) birleşince çok burst oluyor.masteries hybrid 30-0-0 girdim deneyin gerçekten çok eğlenceli.
  • hextech ve guinsoo'yu nereye koydun? spellwamp eksik?
  • hybrid olarak daha iyi bence
  • Hextech, Guinsoo yok pahalı itemler özellikle Hextech. Onun yerine Ataların Buyruğu alırsan lane de daha uzun kalabilirsin. Pure AP iyi oluyor bence mid için daha uygun ama pick sırasında sonda olman gerek. Fizz falan gelirse her türlü ezersin. Sonuçta ulti AP kasınca MR veriyor.

Edit. İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Cosan -- 17 Ocak 2014; 1:21:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mormegil1

hybrid olarak daha iyi bence

Baron önü vs gel? Pot basmak yok.

• hybrid her ikisinden de başarılı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • jax için defalarca build denemesi yaptım ap de denedim hatta ilk item rylai ile kazandığım lane bile oldu ama bu biraz oyunculuktan ileri geliyordu
    Kendimce gördüğüm en efektif build:
    Bot+Bortk+Trinity+Frozen Mallet+Warmog+atma

hard ap/ olursa atma yerine spirit visage alıyorum onun dışında neredeyse hiç değiştirmiyorum bu buildi

ilk item bortk , ikinci frozen mallet , üçüncü trinty , sonra warmog en son atmasimpaler
    item sıralarınada genellikle ofansif-defansif sıraları birbirini izliyor,

Sinerji yaratmak istersen AP offtank deneyebilirsin RoA+Rylai+Lichbane üçlüsüde çok zevkli olur ama aram dışında deneme bence :D
  • Sonuçta bu bir oyun ve eğlenmek için oynadığımıza göre. Derecelide yarın oyun atayım viable olduğunu kanıtlayayım qnq.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Cosan

quote:

2 aydır forumda yoktum hala ''baron önü gel '',''dari teq atıo qnq'' gibi şeyleri kullan var mı acaba diyordum.Varmış
  • quote:

Hextech, Guinsoo yok pahalı itemler özellikle Hextech. Onun yerine Ataların Buyruğu alırsan lane de daha uzun kalabilirsin. Pure AP iyi oluyor bence mid için daha uygun ama pick sırasında sonda olman gerek. Fizz falan gelirse her türlü ezersin. Sonuçta ulti AP kasınca MR veriyor.

Edit. İmla.

TR'de jax alıp mid de bir. yiyeceğin küfürün haddi hesabı yok birde yenildi mi takımın tamam
  • quote:

quote:

quote:

2 aydır forumda yoktum hala ''baron önü gel '',''dari teq atıo qnq'' gibi şeyleri kullan var mı acaba diyordum.Varmış

şakalaşıyoruz. :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende şaka yapıyorum müdür zaten.En çok kullandığım cümleler
    bu arada imla yakıo hanny o nasıl düzgün yazmaktır arkadaş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol qnq. Bu arada dereceli trollemiyorum ama Jax mid gidebilir yani. Fizzden eksik bi yanı yok. Ap kasıldığında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağol qnq. Bu arada dereceli trollemiyorum ama Jax mid gidebilir yani. Fizzden eksik bi yanı yok. Ap kasıldığında.

bende derecelide trollemem anlıyorum senin demek istediğini ama halkımız daha buna hazır değil yani şimdi jax alıp mid desen adam bi noluyo lan der. şahsen ben daha daha hiç görmedim

• M.Cosan kullanıcısına yanıt
    valla jax vs jax atıyorduk lanede normal game adam ap jax denemek istedi early beni ezdi ama mid game rabadon rushlayınca noluyo lan dedim sonuç late game ben deli gibi tankım ve 6 stack yamıyorum o ise eriyor çünkü ben bruiserim ve bruiserler op ama o ne apc mi ?

Ayrıca fizz gibi kimse olamaz fizz'i kim tasarladıysa nasıl bir skill düşünmüşki o e ortaya çıkmış hala anlam veremedim tam bi küçük ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaoBaLi -- 18 Ocak 2014; 8:31:11 >
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.