Şimdi Ara

AP Cho'gath e karşı görüşleriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Midde fullap kasmayı seviyorum hele itemler bitince q su bile rakip adc ye teq atmaya yetiyo mobilitesi yok ama gerekli wardlama yapılınca sıkıntı çekmiyor sizin görüşleriniz neler build olarak Morello-Luden-Zhonya-Hiçlik-Rabedon-Sihirbaz kasıyorum uygun mudur tf de neler yapmalıdır sizlere de bir sorayım istedim.Özellikle bjerg kingin elinde görmeye başladım.

• Hiçlik yerine asırlık sopa daha iyi gitmez mi sence?

Edit : sacmaladim hiçlik olmazsa olmaz. Morello yerine olabilir ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XavierPedro -- 2 Haziran 2015; 12:24:42 >
  • Tf başlamadan q tuttur ve dalın sonra adc yi ye
    Birde savaş makinesi cho gath öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProHookBlitz -- 2 Haziran 2015; 0:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smurfde bir numarali elo kasma makinemdir kendisi. Lanede uzun sure kalabilme durtme ve hasar potansiyeli cok fazla. Tflerde hic birsey yapma flash W+R yap karsi adc direkt pert. Sonra bi zhonya ardindan allah ne verdiyse giris karsi takima. Vladimir ccli hali gibi birsey oluyor tflerde hem hasar hemde caniyla tanklama

• Hiçlik olmazsa sıkıntı olur :D sanırım morello yerine demek istedin ikisinide denedim ancak asırlık kasınca yanına ionia farz oluyor morello sihirbaz daha fazla dmg çıkartıyor ayrıca oyun sonu stackler zaten yeteri tanklığı sağlıyor.
  • Ben çok op buluyorum açıkcası asırlık yerine morello sihirbaz bence de mantıklı hem cdni karşılarsın latede de 6 stack ulti yaptığında tanklaşırsın nerflenene kadar freelo
  • ıyıdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karşıda cho varsa 20 sur or afk kal

• Nefret ettiğim herolardan. Bu bir diana 2. Dengesiz abi dengesiz. Lanede karşına geliyor. Mobil değilsen kazıklar zaten hayattan soğutuyor. Mobilsen bile susturup kazık daha beter etki yapıyor. Free elo şu sıralar.
  • 6win 2 lose ilk asırlık karşıya göre apvarsa cehennem sonra zhonya ad varsa zhonya cehennem büyü direnci ayakkabı rabadon donmuş yürek 500 ap 250 zırh 150 170 civarı büyü direnci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 2 Haziran 2015; 10:05:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.