Şimdi Ara

AP/APCR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AP ve APCR mermilerin oyun içinde farklılıkları varmı örneğin 250delmeye sahip bir APCR mermi ile gene 250 delmeye sahip AP merminin farkı varmıdır

• ayni topda kullanilan mermi farkliliklaridir.
    Misal ayni tankda AP 246 delme 490 hasara sahiptir fakat APCR 311 delme ve 490 hasar verebilir. APCR ve HEAT mermiler gold mermi olduklari icin tek farklari normal AP lere gore daha fazla deliciliklerinin olmasidir. Ancak buna karsin fiyatlari oldukca pahalidir. AP mermi 1000 silver ise APCR veya HEAT yaklasik 5000 civari fiyatlandirilir.
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    tier 9 ve 10 medlerde apcr ap nin yerini alıyorda o yüzden sordum hocam apcr normal mermi heat gold oluyor
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    isim degisikligi ama mekanizma ayni.
  • sadece fiyat farkı yok, mekanizma çok farklı

normalizasyon değerleri farklı - ap 5 / apcr 2 (aynı delme gücüne sahip ap mermi daha güçlü)
    havada kaybettiği delme gücü farklı - ap mermiler %5 deliş kaybederken apcrlar %15 (her topta farklı değerde)(uzak mesafeden ap ile deldiğini apcr ile delemezsin)
    havada yol alma hızları farklı - apcr ışık hızında, ap taş atıyor mübarek

yani aynı delme gücüne ve hasara sahip olsalar bile (oyunda hiçbir tankta böyle bir durum söz konusu değil) aslında çok farklı mermiler.

heat mermilerde ise normalizasyon yok ve spaced armorlar sorun çıkarıyor her atış 0 hasar. birde çok eğimli zırhlara atın bakalım ne oluyor

@gurcellonline

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chosniel_TR

AP ve APCR mermilerin oyun içinde farklılıkları varmı örneğin 250delmeye sahip bir APCR mermi ile gene 250 delmeye sahip AP merminin farkı varmıdır

normalizasyon açı değerleri farklı, aynı delme değerinde olsalar APCR'nin sekme şansı daha fazla olurdu.

bir de APCR'nin namlu çıkış hızı daha fazla, yani uzak atışlarda hareketli hedefe atış bakımından..
  • NDS kullanıcısına yanıt
    Ben zannetmiyorumki hicbir oyuncu bu degerler ile ates etsin. Oyunda yapilan ve ogretilen;

AP delmez ise APCR kullan
    Tankinda APCR yok ise HEAT kullan
    Spaced armor veya tankin acisi sorun ise Arty lere birak
    Arty ler yok ise camp yap ve gelince vur
    Camp yapan karsisi ise hedefin etrafindan dolas
    Dolasacak durum yok ise HE ile vur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    repel physical attack ?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gold mermiler AP mermilere göre mürettebat yaralama ve parça hasarı konusunda daha yüksek orana sahipler. Ayrıca tabiki delicilik güçleri daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ben zannetmiyorumki hicbir oyuncu bu degerler ile ates etsin. Oyunda yapilan ve ogretilen;

AP delmez ise APCR kullan
    Tankinda APCR yok ise HEAT kullan
    Spaced armor veya tankin acisi sorun ise Arty lere birak
    Arty ler yok ise camp yap ve gelince vur
    Camp yapan karsisi ise hedefin etrafindan dolas
    Dolasacak durum yok ise HE ile vur

bazı tanklar zaten dırek apcr kullanıyor normal mermi olarak, heat i gold oluyor
  • quote:

ayni topda kullanilan mermi farkliliklaridir.
    Misal ayni tankda AP 246 delme 490 hasara sahiptir fakat APCR 311 delme ve 490 hasar verebilir. APCR ve HEAT mermiler gold mermi olduklari icin tek farklari normal AP lere gore daha fazla deliciliklerinin olmasidir. Ancak buna karsin fiyatlari oldukca pahalidir. AP mermi 1000 silver ise APCR veya HEAT yaklasik 5000 civari fiyatlandirilir.

yanlış bilgilendirme yapmışsın tam bilmiyorsan oyle kesın yorumlar yapmasan daha ıyı olur kanaatindeyim. sonraki mesajına da yazmıştım ama, t10 tankın olmadığı için bazı şeyleri bilmiyorsun sanırım. tankına göre değişyor durum bchat, leo 50m m48 obje 140 t62 a bunların hepsi normal mermi olarak apcr atar ve fiyatlarıda 1200 civarıdır bu tankların goldu heat mermilerdir, 4000-5000 fiyatı olan. ıs7 ıs4 50b vs tankların normal mermileri ap dir, gold ları apcr dir

• tutankamon3074 T kullanıcısına yanıt
    Ben Gold ile alinandan bahsediyorum. Bazi tanklarda apcr standart heat gold evet. Normal mermilerden yani topun normalde aldiginin haricindekilerin ilk amaci daha fazla delici olmasi. Oyunda cok sey bilmedigim dogru ama Gold Mermi kriterindeki asil amac Penetare degerini yukseltmek degil midir?
  • biraz konudan ayrı ama alt seviyelerde özellikle pz1c kullanıcıları genelde gold mermi atıyorlar ltp kullanıcıları öyle dolayısıyla oyunun dengesini bozuyor gold mermi gümüş parayla alınmamalı sadece gold la alınmalı önüne gelen gold atıyor özellikle 2-3-4 sınıf tanklar nerdeyse hep gold atıyor hetzer hetzere tek atıyor adam m3 stuartı pz1c ile vuruyor normal mermi ile hayal ama gold mermiyi gümüş parayla alırlarsa oluyor
  • Bence yanlış bir bilgilendirme demek yanlış , olsa olsa eksik bir bilgilendirme olur ki, normalde gold mermi kullanmak deyince insanların aklına T10 falan değil de daha düşük tierlı araçlar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapkankaan

biraz konudan ayrı ama alt seviyelerde özellikle pz1c kullanıcıları genelde gold mermi atıyorlar ltp kullanıcıları öyle dolayısıyla oyunun dengesini bozuyor gold mermi gümüş parayla alınmamalı sadece gold la alınmalı önüne gelen gold atıyor özellikle 2-3-4 sınıf tanklar nerdeyse hep gold atıyor hetzer hetzere tek atıyor adam m3 stuartı pz1c ile vuruyor normal mermi ile hayal ama gold mermiyi gümüş parayla alırlarsa oluyor

sadece altın la alınıyordu eskiden zaten, ama ozamanda soyle bir durum var parası olup altınla oynayan sana karşı bır ustunluk sağlıyordu, boyle olunca sende kullanabiliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankamon3074 -- 16 Nisan 2014; 13:29:12 >
  • quote:

Ben Gold ile alinandan bahsediyorum. Bazi tanklarda apcr standart heat gold evet. Normal mermilerden yani topun normalde aldiginin haricindekilerin ilk amaci daha fazla delici olmasi. Oyunda cok sey bilmedigim dogru ama Gold Mermi kriterindeki asil amac Penetare degerini yukseltmek degil midir?

evet gold mermi nin amacı o ama yazdığını bir daha okursan orda apcr nin gold olduğunu yazmışsın ben onu soylemek ıstıyorum. bu mermi olayı aslında çok karışık ve sistem bunu çok güzel ayarlayabiliyor buda ayrı bir başarı aslında. mesela e4 un 296 deliciliği var gözüküyor ama e4 un mermi çıkış hızı düşük ve uzak mesafe atışlarda çoğu zaman delemez ama daha düşük bir penetrasyona sahip mermi çıkış hızı daha yüksek olan bir tank delebilir.
  • Anladığım kadarıyla aynı delme değerine sahip olma koşuluyla ap yakın mesafeden apcr ise uzak mesafeden avantajlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.