Şimdi Ara

!!!İndirim!!! Asus Rog Strix Rtx4080 16gb kfg tam. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
17
Favori
15.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tokat İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu zaten bu 5070 ti vatanda gece indirimi ile 40.300 e satılmadı mı? şuan bile piyasada indirimsiz, kampanyasız 40 liraya rahatça bulunabiliyor farklı modeller, bu solid de üst düzey bir model değil zaten. Nasıl oluyor da 2.elde 42K isteniyor akıl alır gibi değil...

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

HHocam merhabalar. Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle ama en düşük giriş seviyesi kart şu an 42499Tl( https://www.akakce.com/ekran-karti/rtx-5070-ti.html?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtpLABhC7ARIsALBOCVptX5W1JETRUFkVS5azezcmzHKhRhpCCHUxZ8-MVFJbA30fnjqZ4H0aAnJgEALw_wcB. )

Kartın sıfırı vatan bilgisayarda 50k idi. Şu anda fiyat bilgisi yok ama sııfır fiyatı 50 bin olan yaklaşık 10 günlük karta 42 yazmam anormal değil ki pazarlık payım da var. Gainward ve benzeri kartları tabi ki satın alabilirsiniz, ben alırken onlar da indirimdeydi ama ben bu kartı tercih ettim. Yorum yaparken uzaktan ateş etmek yerine biraz daha üsluba uygun ve kaliteli yorum yaparsanız sevinirim. Saygılar.

• Merhabalar. 5070ti için talibim ama merak ettim, neden satmaya karar verdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katat kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar. 5080 e geçmeyi düşünüyorum aktif kullandığım kart. Bütçem müsaade ettikçe, bir çok marka, model ekran kartını kullanıyorum, deneyimliyorum hobim diyelim...

• İyi satışlar. Elinizde beyaz 4080-S model ekran kartları bulunuyor mu?

• BloodMoonExile kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar. Aslında bende çocukların bilgisayara tam olarak öyle bir kart bakınıyorum, bendeki kartlar hep siyah maalesef.

• gOkO kullanıcısına yanıt

Hadi ya, ikimizde aynı şeyin peşindeyiz :) Sağlık olsun bakalım, umarım istediğimiz türden bir kart denk gelir  

• BloodMoonExile kullanıcısına yanıt

Hocam denk gelirse ben size muhakkak haber veririm.

• gOkO kullanıcısına yanıt

Tamamdır, teşekkür ederim bilmukabele sağolasın :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.