Şimdi Ara

AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK aopenin son bombası(incelemesi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
9.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok güzel bir kasa hayirli olsun.

Bende IMPRESSION / NOUVEAU modelleri arasinda kararsiz kaldim. Fiyat olarak aralarinda 10-15 $ fark var. NOUVEAU modeli aliminyum govde ve IMPRESSION modeli ise metal gövde. Ebatlar ve ölçüler genelde ayni.

Nouveau aliminyum oldugunda kibar ve kirilcak gibi duruyor demis forumda biri benim ewde misafir eksik olmaz kasanin ustune cikarlar cocuklar eğilmesinden korkarim. IMPRESSION modeli ise daha saglam duruyor gibi.

Sizce hangi kasayi tercih edeyim?
  • kasanın çeperlerinin kalın olması birazda olsa sesi kısıyor kasa içindeki ben alırsam kalın çeperli alırdım şu anda bnm kullandığım kalın çeperli baya bi etkiliyor kanımca sesi
  • nouveau daha üstün IMPRESSION a göre daha güzel

AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK aopenin son bombası(incelemesi)
  • AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK

evet arkadaslar bu kasayi almaya karar verdim. demirci senin incelemende kararimda etkili oldu. İnceleme icinde ayrica tesekkurler.
  • Kasa güzel fiyatıda çok güzel Hayırlı olsun

Beyaz veya metalik rengi varmı bu kasanın peki?
  •  AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK aopenin son bombası(incelemesi)
     AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK aopenin son bombası(incelemesi)

Gümüş rengi varmış bunun şimdi öğrendim.http://www.penta.com.tr/channels/1.asp?id=51

PENTA Fiyatı 138$+KDV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rider30 -- 18 Mart 2007; 21:30:26 >

• penta direk bayilere verir son kullanici olarak bakamassin listeye o liste fiyatindan iskontolara fln vardir.

nova da 107 $ +kdv

inventus da 100 $ + kdv su anda

• güzel kasa ama fiyatını hak etmiyor bence .
  • AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK kasam bugun geldi ve arkadaşla topladık. Ondeki ve arkadaki mavi fanlar o kadar hoş duruyor ki karşısına geç kasayı izle.

Ayrica aliminyum govdesi ve malzemeside çok kaliteli. Kibar ve çok şık bir kasa bence parasini hak ediyor. Fanlar çok sessiz çalışıyor. Birde küçük bir toz bezi çıktı içinden.

+ Kasa ile birlikte 350 W güç kaynağı geldi hediye. Onuda toplayan arkadaş aldi. Ben FSP Bluestorm 500 W aldigim icin hediye ettim arkadasa. Sizin aldiklarinizdan da 350 W guc kaynagi ciktimi arkadaslar merak ettim simdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gotcha78

AOPEN - NOUVEAU A07 BLACK kasam bugun geldi ve arkadaşla topladık. Ondeki ve arkadaki mavi fanlar o kadar hoş duruyor ki karşısına geç kasayı izle.

Ayrica aliminyum govdesi ve malzemeside çok kaliteli. Kibar ve çok şık bir kasa bence parasini hak ediyor. Fanlar çok sessiz çalışıyor. Birde küçük bir toz bezi çıktı içinden.

+ Kasa ile birlikte 350 W güç kaynağı geldi hediye. Onuda toplayan arkadaş aldi. Ben FSP Bluestorm 500 W aldigim icin hediye ettim arkadasa. Sizin aldiklarinizdan da 350 W guc kaynagi ciktimi arkadaslar merak ettim simdi.
    merhaba yardımım olduysa ne mutlu bana
    bende güç kaynağı çıkmadı
    aopeni çözüm getiriyor onları bir arayayım neden bende çıkmadı aldğım 1ay oldu
    hayırlı olsun çok güzel kasa

• Hakikaten çok şık bir kasa..Yukarıda bir arkadaş artısını göremedim demiş, Aopen'in artısı, kalitesi..Alan arkadaşlar güle güle kullansın..
    Bende H600 var, epeydir ön tarafa fan koymayı tasarlıyordum. Şu an yapım aşamasında, bitince resimlerini koyarım..
    Saygılar..
  • o fiyata Thermaltake Armor Jr ve daha bir çok rakibi var
  • bende alalı 2 ay oldu bendede psu çıkmadı nedir acaba bu işin aslı
  • ya bu kasayı kullanan arkadaşlar öne 80lik yerine 120 lik fan takılabilinir mi? birde hdd soğtma başarılımı?
    armor jr da güzel benim için tek farkları birinde armor jr da 4 hdd yuvası bunda 6 hdd yuvası var armordaki o yuva sayısı endişelendiriyor beni ne yapıcam bilemiyorum
  • Dostlar,

Bu kasaya 8800GTX kart takilabilirmi acaba, hem boyutlari acisindan hemde sogutma acisindan soruyorum. Bilgisi olan varsa aydinlatabilirse sevinirim.
  • pek bilmiyorum ama bence armor jr daha iyi senin için hddleri 5.25 yuvasına yerleştirebiliyorsun ve böylelikle hddlere hava üfleyen fanın direk ekran kartı hızasına hava üfler hddleri yukarı kaldırdığın içinde kartın uzunluğundan dolayı sığmama gibi bi sorunun olmaz eğer kasanın görünüşünü beğeniyorsan bişey diyemem tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMFİBİ

Hakikaten çok şık bir kasa..Yukarıda bir arkadaş artısını göremedim demiş, Aopen'in artısı, kalitesi..Alan arkadaşlar güle güle kullansın..
    Bende H600 var, epeydir ön tarafa fan koymayı tasarlıyordum. Şu an yapım aşamasında, bitince resimlerini koyarım..
    Saygılar..
    +1905

quote:

Orjinalden alıntı: erkanatalay

bende alalı 2 ay oldu bendede psu çıkmadı nedir acaba bu işin aslı

öğrencez dostum...

quote:

Orjinalden alıntı: zarrath

ya bu kasayı kullanan arkadaşlar öne 80lik yerine 120 lik fan takılabilinir mi? birde hdd soğtma başarılımı?
    armor jr da güzel benim için tek farkları birinde armor jr da 4 hdd yuvası bunda 6 hdd yuvası var armordaki o yuva sayısı endişelendiriyor beni ne yapıcam bilemiyorum
    soğutmaq iyi...
    öndeki 8cm söküp biraz uğraişırsan 12cm takarsın bence ön tarafın kapak açılıyopr tamamen..

quote:

Orjinalden alıntı: gim53

Dostlar,

Bu kasaya 8800GTX kart takilabilirmi acaba, hem boyutlari acisindan hemde sogutma acisindan soruyorum. Bilgisi olan varsa aydinlatabilirse sevinirim.

hocam ben sırf bunun için ölçdüm vga girişini 29cm tamve aliminyum taraf rahatca kesilebilir... içden ufak demir var çünkü
    sorularınız varsa yardımcı olabilirim

• Dostlar,

hocam ben sırf bunun için ölçdüm vga girişini 29cm tamve aliminyum taraf rahatca kesilebilir... içden ufak demir var çünkü
    sorularınız varsa yardımcı olabilirim

Tesekkurler dostum, ama benim kesip bicme ile ugrasacak imkanim yok, sistemi toplatacagim, onun icin bu kasayi secebilirmiyim diye sordum. Bilgi icin tekrar tesekkurler.
  • vga giirş yerinin boyu tam 29cm 8800gtx 28cm ise uyar
  • OK
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.