Şimdi Ara

Aopen Mod Başlıyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Arkadaşlar Ben bundan 4-5 ay önce kasama bir mod uyguladım ama forumda vermedim çok ama çok özensiz çalışmıştım. Geçen gün kasanın perçinlerini komple söktüm paraçalara ayırdım. Daha önce Attımğım Mavi boyayı zımparaladım. Zımpara işlemi bitti. Ancak Bu ilde bir türlü Sprey Astar Bulamadım :):):) İşte SS Ler . Bundan sonreası tamamen Hayal gücü Yorumlarınızı bekliyorum .
    Kasanın içinin Rengi
    ' ' dışının ''
    Ön Panel için Düşündükleriniz.
    Ne bilim işte bişiler söleyin :):) Birazdan Fotoları Atarım. Telefonun şarzı bitmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut044 -- 1 Mayıs 2010; 10:27:17 >

• Ön panele Fan komuşsun fan koy diyecektim..Onun dışında 5,25" 'lik yuvalara bir Tane Fan kontrolcü koyabilirsin..
    Takipteyim..
  • Yawf Vallahi gitmediyim Nalburcu kalmadı kimsede Sprey astar yok . Bide Dalga geçiyorlar. Onudamı icad ettiler Diye Kavga edicektim :)
  • Beyler Astar Atıldı kurumasını bekliyorum 4- 5 kat atıcam :) birazdan fotoları atarım. Ancak Polyester MAcun bulamadım. Kaportacıya gittim satmıyoruz dedi Nalburlardada yok :) Böle bir ilçede yaşam zor yawf :)
  • Fotoları bekliyorum..
  • Ön panelde yerin varsa LCD göstergesi takmanı öneririm. Her kasaya yakışıyor.

Kasanın iskeletini Mat siyaha boyamanı öneririm.

Polisan Mat Siyah 400 Ml. Optimum / Koçtaş = 8.90 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karışma Bende -- 1 Mayıs 2010; 14:36:03 >
  • PIA ya teşekkür ederim. Kasa içi için PArlak Siyah düşünmüştüm . Boyayı da aldım :) İşte Fotolar. Ancak Astar Tam kurumadan yarısını kullandım ve hep çatladı . Bugünlük bu kadar yarın devamm son surat!:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarın Devam ederiz<. Yarınk iişlemlerim İnce zımpara çekicem. Sonra Boya atıcam :) Sabırsızlıkla bekliyorum. Ön panel için başka önerileri olan varmı Lütfenyorumlarınızı eksik etmeyin :)
  • fotolar

• Fotoğraflar gözükmüyo bir hata var heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 1 Mayıs 2010; 16:02:35 >
  • ilçede en azından ufak da olsa bi otosanayi vardır...

spray boya yerine: parlak yada metalik oto boyası daha iyi olur.
    bir de kırmızı boya+plexi+kırmızı LED ile renklendirirsen çok şık olur bence
  • beyler Astar çok kalın oldu heralde :( Astar boya yarıya indi . Yarın ii bir zımpara bekliyor heralde beni :) Bide Kasanın içini Parkak Siyah a boyamayı düşündüm.
    Confusion ve diğer arkadaşlara teşekkür ederim. Ancak kasa içi kırmızı hoş durmaz bence :)
    Yarın
    Saç vidası
    Kırmızı ve mavi Led
    Polyester macun
    Gri veya başka bir renk boya
    Vernik
    Alıcam
    Yawf çok heyecanlıyım :)
  • Takipdeyim kolay gelsin
  • Bugün Bişi yapamicam heralde Evdeki Dikdatör bir yere gitmedi P.tesi :(
  • Arkadaşlar Astarı çoook kalın atmısım :( hep çatladı . Hiç dediğim gibi olmadı . Şimdi ne yapayim akıl verin kafayı yiyicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Takipdeyim kolay gelsin
  • Devamını bekliyoruz Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.