Şimdi Ara

AOPEN H600B Modifiye #BOL SS# (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
4.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sade ve şık olmuş eline sağlık. Bence güzel bi' ışıklandırmaya ihtiyacı var.
  • Eline sağlık çok güzel gidiyor fakat resimlerde ilk dikkatimi çeken pleksi deki hava kanalı. Kötü olmuş gibi bir şey demek haddime değil fakat sanki orada olmaması gerekiyormuş gibi Oraya daha orijinal bir şey yapabilirsin bana göre biraz "standart" kalmış
    AMD Ryzen 5 1600 AF - MSI B450M-A Pro Max - Gigabyte Rx 570 - Corsair Vengeance 2x8GB DDR4 3200MHz - FSP Hyper 500Watt Psu
  • Eline sağlık çok güzel olmuş

Orijinalden alıntı: fduz

Eline sağlık çok güzel gidiyor fakat resimlerde ilk dikkatimi çeken pleksi deki hava kanalı. Kötü olmuş gibi bir şey demek haddime değil fakat sanki orada olmaması gerekiyormuş gibi Oraya daha orijinal bir şey yapabilirsin bana göre biraz "standart" kalmış

Yorum için teşekkürler, hava kanalı pleksi yapıldıktan sonra çıkartıldı, kötü bi görüntü veriyordu. Yerine herhangi bi şey yapmayı düşünmüyorum, bu şekliyle hoşuma gidiyor.

50pho50, koraypro, NewKids yorum için teşekkürler. Işıklandırmayı kısa bir zaman içerisinde yapacağım.

Edit: ışıklandırma ile ilgili sorulan soru ve foto kaldırıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet yasar -- 26 Kasım 2011; 10:12:02 >

• Alta yap. Alttan üste doğru daha hoş oluyor.

Orijinalden alıntı: Kaçıksinoplu

hocam cpu fanının kablosunu taktın mı =) =) ( biraz saçma oldu ama = )

ewet taktim

Samsung Galaxy S4 Kulübü

Gigabyte GA-P35-DS3P / Intel Core 2 Quad Q6600 2.40ghz / SAPPHIRE HD5830 Xtreme GDDR5 1GB 256Bit / 4GB (2*2) KINGSTON DDR2 800MHZ / KINGSTON 120GB V300 SERISI SATA 3.0 CACHE / WD 500GB 7200rpm 32mb Sata2 [WD5000AADS] / Samsung DVD+RW 20x Sata [SH-S203B] (x2) / AOPEN H600B-B28 ATX [Mod'lu] / XILENCE XP600 600W 135MM FAN / 20' Samsung SyncMaster 206NW / WD 1TB Elements SE 2.5 (x2)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Alta yap. Alttan üste doğru daha hoş oluyor.

alttan üste doğru aydınlatma +1, teşekkürler...

Samsung Galaxy S4 Kulübü

Gigabyte GA-P35-DS3P / Intel Core 2 Quad Q6600 2.40ghz / SAPPHIRE HD5830 Xtreme GDDR5 1GB 256Bit / 4GB (2*2) KINGSTON DDR2 800MHZ / KINGSTON 120GB V300 SERISI SATA 3.0 CACHE / WD 500GB 7200rpm 32mb Sata2 [WD5000AADS] / Samsung DVD+RW 20x Sata [SH-S203B] (x2) / AOPEN H600B-B28 ATX [Mod'lu] / XILENCE XP600 600W 135MM FAN / 20' Samsung SyncMaster 206NW / WD 1TB Elements SE 2.5 (x2)
  • Modifiye çalışmamı tamamladım... Bütün modifiye çalışmasını ilk mesajım da görebilirsiniz... Takip eden arkadaşlara teşekkürler...
  • Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bence Ön pane çok sade kalmış orayada bişeyler yapabilirdin. En azından üzerinde kırmızı bir siyah renk seçimi iyi olurdu.

Orijinalden alıntı: materyall

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bence Ön pane çok sade kalmış orayada bişeyler yapabilirdin. En azından üzerinde kırmızı bir siyah renk seçimi iyi olurdu.

teşekkürler, ön palenle mesh ızgara ile bi çalışma planladım ama vazgeçtim. Planı hayata geçirdiğimde konunun devamına ekleyeceğim
  • merakla bekliyoruz
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Selamlar bir sorum olacaktı acaba arkadaştaki işlemci soğutucusu benim anakartıma olur mu ki. Anakart: M2N68 AM SE

Orijinalden alıntı: yekilord

Selamlar bir sorum olacaktı acaba arkadaştaki işlemci soğutucusu benim anakartıma olur mu ki. Anakart: M2N68 AM SE

Anakartının soket tipi AMD AM2+, soğutucunun uygun soket tipleri LGA 775/1155/1156; AMD K8/AM2/AM3

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM2Plus/M2N68AM/

http://www.xigmatek.com/product.php?productid=126&type=feature

• Eline sağlık güzel çalışma olmuş.

Monitör benimki ile aynı değerini bil derim

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Eline sağlık güzel çalışma olmuş.

Monitör benimki ile aynı değerini bil derim

Monitörden değil bütün parçalardan memnunum

Bu sistem herşeyi ile 2007 ağustos da dizildi, sadece kasa da mod ve iki parça değişti...

nazar değmesin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.