Şimdi Ara

Aopen H600 ve Aopen Qf50 Bitti - Feel 2 Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fun ı nasıl sokup takıyoruz bende beceremedımde...
  • şimdi fanın arka kısmının pervanenin ortasında bir parça var onu söküyorsun conta gibi birşey olsa gerek neyse onu söktükten sonra zaten pervane ayrılıyor sonra o parçayı çıkardığın yere de bir parça koyuyorsun boya kaçmasın diye sonra boyuyorsun her tarafıını boyadıktan sonra o conta gibi parçayı takıp fanı tamamen birleştiriyorsun sonra zaten güzel bir görünüme sahip oluyor....amatör den ne beklersin bide imzasında extereme modder yazıyor
  • ah bide turuncuya boyamasaydın ne güzel olucakmış yau...
  • herkes siyah yapıyor bıraz degısıklık olsun demıs bencede gusel olmus :D kalender bı delıkanlı kendısı tanırım
  • hocam kasanın son hali nasıl artık yeni resimleri koysanda şurda gözümüz gönlümüz açılsa
  • bı kac gunlugune yoktum , bir üye yüzünden uzaklastırıldım sagolsun ..

kasa tam gaz dvm edıyor funların sıparısı verıdm gelıcek .....
    bide kasanın ustundekı bolumude sarı yapmıstım gusel olmadı onlarda turuncuya donucek..

1-2 gune koyarım resımlerı.
  • h600ün boyası mutheşem olmuş çok güzel bir çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D2C72932 -- 18 Ekim 2006; 13:34:03 >
  • Yoğun iş temposu yuzunden ugrasamadım ama qf 50 nın sarı yerlerınıde turuncu yaptım ıcıne funları taktım resmını hafta ii koyarım...

VE SORARIM SİZE AOPEN H600 MU FEEL 2 MI MODLIYIM AMA SIRA DISI BISEY OLUCAK SİZCE HANGISI ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

Yoğun iş temposu yuzunden ugrasamadım ama qf 50 nın sarı yerlerınıde turuncu yaptım ıcıne funları taktım resmını hafta ii koyarım...

VE SORARIM SİZE AOPEN H600 MU FEEL 2 MI MODLIYIM AMA SIRA DISI BISEY OLUCAK SİZCE HANGISI ?

bence onları değilde
     Aopen H600 ve Aopen Qf50 Bitti - Feel 2 Başladı

DOOP LC43106

yukarıdaki gibi çok rastlanmayan bir kasayı modlasan nasıl olur ama ikisinden biri seçecek olursam bence FEEL 2 derim.

hade kolay gele...

Not. Ben yapmayı düşündüm ama hem maddi durum hem de hiç modla uraşmamış oluşumdan dolayı vazgeçtim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 26 Kasım 2006; 23:34:50 >

• o kasa Mac G-5 ın kasanın aynısı :D ondan zaten var modlamaya gerek yok :D

Walla yalan olmasın suan 9 tane fln kasam var belkı hatırlamadım bır kac tane daha vardır elden cıkarıcam cogunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: TAG Heuer

o kasa Mac G-5 ın kasanın aynısı :D ondan zaten var modlamaya gerek yok :D

Walla yalan olmasın suan 9 tane fln kasam var belkı hatırlamadım bır kac tane daha vardır elden cıkarıcam cogunu

resimlerini buraya koyarak satılığa çıkarırısan fazla bekleyeceyini sanmıyorum ve satmasan bile bi koysan ii olacak baya merak ettim
  • güzel olmuş
  • Tag heuer kardeim gerçekten çok güsel olmuş ellerine sağlık mükemmel olmuş güle güle kullan.
  • sende alet edevat var tabi
  • Çok güzel gidiyor.
  • ARKADAŞLAR YOĞUN İŞ TEMPOSU KASALA RHEP YARIM KALDI 1 ADET DAHA AOPEN H600 B 12 MOD LADIM FAKAT KASA KAPAGINI KESTIRMEK ICIN VERDIGIM HERIF KAPAGI KAYBETTI , ONA BİR FORMUL DUSUNUYORUM , AY BASINDADA FEEL 2 YE BASLIYCAM.. AOPEN QF50 Ye GELINCE ODA BİTTİ AMA TAM ISTEDIGIM GIBI OLMADI RESIMLERDE YALAN OLMUS ONLARI KOYiYİM BURAYADA İNSANLARIN MERAKI GİTSİN :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAG Heuer -- 13 Mart 2007; 2:48:06 >
  • en iyi modifiye olacak kasa bence aopen h600 serisi insanın yaratıcı olması yeterli

ellerine sağlık güzel olmuş
  • cok güzel olmuş eline saglık
  • HErkese Selam öncelikle yarım kalan projeler hakkında bilgi veriyim dedim qf50 bitiyordu ama kasanın sarı yerlerı yenıden boyatmak ıcın verdım onunda kapaklar kayboldu benımde hevesım kactı o şeklide duruyor... yoğun iş hayatı sebebıyle calısmalara ara vermıstım tekrar hızlandırdım şuan feel 2 ve aopen gundemde yarın resımlerı eklıycem

Birde feel 2 sıyah kasa var içi ne renk boyayabilirim acaba ?

Aopen H600 ve Aopen Qf50 Bitti - Feel 2 Başladı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.