Şimdi Ara

Aopen H600-B14 ön tarafa fan nasıl ? resim eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ön alt tarafında fan takmak için sanki bir yer ayrılmış.
    ama usb kabloları ses kabloları geçiyor oradan.
    sanırım bir aparat gerekiyor bu aparatı nereden bulurum veya nasıl fan takarım. tabi sağlıklı olarak.
    h600-b14 sahipleri beni bilgilendirirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 17 Haziran 2006; 22:06:44 >

• eğer öğrenirsen bana da özel msjla bilgi verirsen sevinirim
  • kablolar tek bi yerden geçiyo.ön tarafta fan takma yeri olabilr normaldir aparatsız takılabilr.oranın fotoğrafını çekip yollarsan daha iyi yardımcı olabilirz.çünkü benim qf50 de bile ön tarafa 80mm fan takmak için yer var ki dediğin gibi kablolar ok yakınında ama sorunsuz bi giriş yapmışlar
  • valla bendede aynı ugraşmamiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

kablolar tek bi yerden geçiyo.ön tarafta fan takma yeri olabilr normaldir aparatsız takılabilr.oranın fotoğrafını çekip yollarsan daha iyi yardımcı olabilirz.çünkü benim qf50 de bile ön tarafa 80mm fan takmak için yer var ki dediğin gibi kablolar ok yakınında ama sorunsuz bi giriş yapmışlar

akşama bi foto ekleyeceğim
  • kasanın resimlerini çektim.
    resimdeki boş fan kısmına güvenli bir şekilde nasıl fan ekleyebilirim.bir aparat filan varmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgnzcn -- 17 Haziran 2006; 19:16:43 >
  • Bendede aynı kasadan var. Fan takarken benide uğraştırdı epey.
    Kabloların içinden geçtiği o plastiği kasanın ön tarafını açarak çıkardım .Plastiğin 2 parcaydı .Kabloları anakarttan çıkarıp,plastiğin oturduğu yerden değilde yan tarafataki uygun başka bir boşluktan geçirdim. üstteki plastik parcayı tekrar taktım(Çok sağlam olmadı ama kesinlikle düşecek gibide değil )
    Sonra fan için ayrılmış o yuvarlak delikli yeri hava girişinin ve sesin azalması için yuvarlakça güzelce kestim.(plastiğin altında kalan kısmı)
    Elimdeki 90mm fanı buraya 2 vida ile tutturdum. Kasadaki sıcaklık epeyce düştü.
    Keşke İmkan olsada foto gönderebilseydim
    Ha bu arada söylemeyi unuttum fana uygun en az iki delik acmak gerekebilir.Ben delmek zorunda kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 18 Haziran 2006; 19:29:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fan çok verimli çalışamıyor hava girişi kısıtlı olduğu için.

Ama hiç yoktanda iyidir tabiki.

Kesilen yerde fazla büyük olamıyor haliyle. Ama o kısmı kesmedende fandan hiç verim alamadım ben.
  • sağol homebird
  • bendede o kasadan var hdd lerin oldugu kutu cok ısınıyor ve ust uste 2 hdd takılı oldugu için baya bi ısınma oluyodu sonunda şöyle bi çözüm buldum. flopyy takılan yer varya yanı hdd kutusunun ustundeki bolum hdd kutusuyla o bolum arasında baya bi bosluk var bende oraya sarkıtma bi 12cm galıba bi fan bağladım (zalman eski kasadan cıkmıstı bosa gitmesin dedim aynı zamanda)kabloyla şimdi gayet ii duruyo .. ne derece saglıklı calışıyo tam bilemicem cunku reset atıp duruyo zaten fitil oldum

• quote:

Orjinalden alıntı: espirtlotus

bendede o kasadan var hdd lerin oldugu kutu cok ısınıyor ve ust uste 2 hdd takılı oldugu için baya bi ısınma oluyodu sonunda şöyle bi çözüm buldum. flopyy takılan yer varya yanı hdd kutusunun ustundeki bolum hdd kutusuyla o bolum arasında baya bi bosluk var bende oraya sarkıtma bi 12cm galıba bi fan bağladım (zalman eski kasadan cıkmıstı bosa gitmesin dedim aynı zamanda)kabloyla şimdi gayet ii duruyo .. ne derece saglıklı calışıyo tam bilemicem cunku reset atıp duruyo zaten fitil oldum

hdd ler için özel fanlar var.
    bence onlardan denemelisin.
    10-15 derece kadar düşürüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.