Şimdi Ara

:.AOPEN G326 MoD Finish.: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Menow gerçekten kesimin çok iyi sennde eline sağlık

daha öncede kasa kapağı kestim.ama aopen g326 nın kapak sacları gerçekten çok kalın o yüzden çok mükemmel bi işçilik olmadı.
  • çok güzel...
  • KASAYI GENELDEN Bİ ÇEKERMİSİNİZ BENDE KISMETSE AYNISI DÜŞÜNOYORUM BOYUTU KONUSUNDA EMİN DEĞİLİM Bİ GENELDEN MONİTÖRÜN YAINDAN ÇEKERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
  • süPPPer olmuş yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я

KASAYI GENELDEN Bİ ÇEKERMİSİNİZ BENDE KISMETSE AYNISI DÜŞÜNOYORUM BOYUTU KONUSUNDA EMİN DEĞİLİM Bİ GENELDEN MONİTÖRÜN YAINDAN ÇEKERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 18 Nisan 2009; 19:38:09 >
  • arkadaşlar bugün kasaya yeni kırmızı led ışıklarını taktım.

led ışığı kadıköyden metresi 25 ytlden aldım

resimler

:.AOPEN G326 MoD Finish.:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 17 Nisan 2009; 21:50:47 >

• Güze Olmuş. 1 Metrede Kaç Led Var Acaba Merak Ettim 25 Tl Tuttuğu İçin?
  • 60 adet led war.
  • O Zaman Çok İyi Fiyat
  • 10numara olmuş yaf kasa valla hll olsun ii çalışma..eline sağlık..
  • Bn kolay kolay mod beğenmem ama bu gerçekten güzel olmuş işçilik flan harika ama kırmızı ledlerde adamın içini bayıyo yaww :P:P bence 1 mavi 1 kırmızı tak Mor olsun ben denedim ışık karışıp mora dönüyo :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GetLucky -- 20 Nisan 2009; 3:50:44 >
  • hocam güzel calısma ellerine saglık... kadıkoyden nerden aldın acaba ledleri yardımcı olabilirmisin?
  • arkadaşlar yorumlar için sağolun kendi çapımızda yapıyoruz bişeler

@ERMAN3250 pm atmışın cvpladım bilgine.
  • Çok güzel bi çalışma olmuş. Elinize sağlık.

Birkaç sorum olacak. Plxi leri kestikten sonra çok prüzlü gözüküyor. Üstü Saydam değil. Sonra nasıl parlattyınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosbelesisss -- 7 Mayıs 2009; 0:53:29 >
  • hocam ustunde etiketi var koruma amacli calisirken onlar ustunde calisiyorsun sin bitince cıkariyorsun yani uzerindeki ince bant ciziliyor plexine bisi olmuyor :D yanlissam duzeltin ghan87 hocam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferkivanc

hocam ustunde etiketi var koruma amacli calisirken onlar ustunde calisiyorsun sin bitince cıkariyorsun yani uzerindeki ince bant ciziliyor plexine bisi olmuyor :D yanlissam duzeltin ghan87 hocam...

aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 7 Mayıs 2009; 22:01:26 >
  • eline sağlık güzel çalışma olmuş
  • arkadaşlar uzun bi aradan sonra kasa üzerinde 1-2 değişiklik yapmaya karar werdim 2 adet 12 cm'lik fan ve bi arkadaşıma yeniden kestirdiğim plexi montajını tamamladım.ayrıca ekran kartı ve işlemeci fanlarını küçük bi operasyonla nanoxia marka fanlarla değiştirdim ve tabiki termal macunları yeniden elden geçti.ısı değerlerini aşağıdaki resimde vereceğim küçük kasa çok sıcak olr dien arkadaşlar özellikle baksın.uygun fiyata bi karekter lcd alıp taktımmı işlem tmmdır.

sıcaklık değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 28 Ekim 2009; 18:13:37 >

• Gerçekten çok güzel ve temiz olmuşama üstteki 2 fan biraz fazlalık gibi duruyor sanki içerden takılsa daha hoş durur bence
  • sağol.

2 fan iç taraftan malesef sığmıyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.