Şimdi Ara

Aopen ES50E E03 kasa hakkında lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar topladım, ama şöyle bir sorunum var Aopen ES50E E03 kasanın powersupply dan çıkan sesden bilgisayarı kullanamıyorum inanılmaz derecede yüksek ses çıkarıyor.kasa ve cpu fanları durdurupda denedim bütün gürültü powersupply dan geliyor.power ı değiştirmek dışında bir şey yapabilirmiyim.
    Teşekkürler...

• valla yeni aldıysan değiştir. şimdi aç temizle vs bişi dicem olmucak zaten yeni uğraşma derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: angora_s

valla yeni aldıysan değiştir. şimdi aç temizle vs bişi dicem olmucak zaten yeni uğraşma derim

adama değiştirirken ne diyecek? ben bunu aldım ama gürültü yapıyo geri alın mı diyecek?

ya psu yu değiştircek daha sessiz bir psu alcaksın yada o sese katlancaksın
  • bence kasayı yeni aldıysan aldığın yere götürüp yenisi almanda veya tamir ettirmende fayda var, garantisi varken niye başka bir psu alasın ki. yok kasan eski ise psu'yu temizlemeyi dene, olmadı yeni bir psu al, çok fazla seçeneğin yok psu ile ilgili,
  • psu yu değiştir dedim ben
  • Dostum aynı kasa bendede var kasada 250watt psu var lanet bir sey sana bir psu tavsiye edeyim tak sistemini öyle bir gör.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81553&productid=bd28158
  • garantiden değiştir yada yeni daha ii bişi al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sessiz kasa önerisi(ACİL)
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ADAM YENİ ALMIŞ KARDEŞİM KENDİSİ NEDEN DEĞİŞTİRSİN ..TABİ Kİ GERİ GÖTÜRECEK 5 DK DA HALLEDERLER ,PSU ARIZALI DEĞİLKİ FANI BOZUK..
    GARANTİDEN DEĞİŞTİRİYOLAR ..
    DİYELİMKİ GARANTİSİ YOK ..PSU DEĞİŞİRMİ KARDEŞİM Bİ FAN İÇİN.. SEN ARABANIN LASTİĞİ ESKİYİNCE YENİ ARABAMI ALIRSIN ????
    SAÇMALAMANIN ÖTESİNDE YANİ SÖYLEDİĞİNİZ...
    PSU FANI 2 - 3 YTL AOPEN 400 WATT PSU 30 - 40 YTL

GARANTİDEN 5 DK DA HALLEDERLER GÖTÜR KASAYI KARDEŞ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.