Şimdi Ara

AÖL VE MSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aöl ve msü sınavları aynı güne denk geliyor ve ben taşrada yaşadığım için msü sınavına girersem 14.00 'daki aöl sınavına yetişemiyorum zaten 1 dersin sınavına giricem onu temmuzdaki aöl sınavlarına bırakırsam üniversite sınavı için olumsuz etkisi olur mu temmuza kadar mezun olamıcam 1 ders yüzünden aöl sınavına girersem msü 'ye giremiyorum napmaliyim aöl halkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toplam 268 kredim var aslında mezun olmam lazım ama sistem 5 zorunlu ders çıkarmış bana 1 tanesini de bu pazar giricem Işte ama msuyle çakisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Osmanlı Muhafızı -- 5 Nisan 2019; 17:30:27 >
  • 3.dönem sınavına girmen için önce 18 yaşını doldurman gerek ona dikkat et
  • 19uma gircem hocam onda sıkıntı yok benim asıl korkum temmuza bırakırsam diplomayı alamıyorum üni tercihi nasıl yapicam diplomasız?

• Bir dahaki sınav Aralık'ta hocam.
  • Up yardimmmmmm

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Bi 3.donem sınavı var hocam temmuzda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Osmanlı Muhafızı

Bi 3.donem sınavı var hocam temmuzda
    Pardon hocam karıştırmışım, eğer hemen mezun olamazsan fakat Aralık ayına kadar mezun olabiliyorsan Halk Eğitim Merkezinden geçici mezuniyet belgesi alıp üniversiteye kayıt yaptırabiliyorsun.
  • hocam temmuzda girersen diploman muhtemelen eylül ekim gibi gelecek bu üniye kayıt için sıkıntı değil çünkü aöl sonuçları açıklandıktan sonra mezun olabilir belgesi alıyosun aölden ve kayıt için bunu götürüyosun ama bu belgeyle ünide derslere giremiyorsun diye biliyorum(tam emin değilim),yani diplomanın aslı gelene kadar derslere giremeyeceksin ve ders de seçemeyeceksin o kısmı sıkıntı

diplomanın tam olarak ne zaman geleceği belli değil o yüzden ben riske etme derim ama bi yandan da msüye girsen gerçek bi tyt tecrübesi yaşamış olurdun
    Hocam çok karasız kaldım msuye girmeyi istiyodum ama üni sınavı benim için daha önemli

• imkanın varsa taksi tutabilirsin aslında önceden planlayıp,tabi biraz masraflı olur
  • quote:

Hocam çok karasız kaldım msuye girmeyi istiyodum ama üni sınavı benim için daha önemli
    Hocam kayıt yaptırabiliyorsun fakat benim de bildiğim kadarıyla derslere falan giremiyorsun yalnızca kaydın duruyor.
  • Hocam dediğim gibi ankarada sınava giricem msü için ama ben dışında yaşadığım için 2 saat uzaklıkta bana sınav merkezi msuden çıkınca diğerine yetişemiyorum ve onu da riske atamam kazanıp da sırf bi diploma yüzünden kaybetmek istemiyorum sanırım girmicem msuye

Hocam o zaman msuye girmicem çünkü bu seferde ünide sıkıntı çekicem

• msü sonucundan bi beklentin yoksa çok da önemli değil bence msü,ben de giricem ama sadece o ortamı görmek o heyecanı yaşamak için
  • Hocam peki bir sey sorucam. Kredimi tamamlamama ragmen neden hala zorunlu dersler cikiyo karsima 268 kredim var ama mezun olamiyorum 5 ders yuzunden

• quote:

Hocam peki bir sey sorucam. Kredimi tamamlamama ragmen neden hala zorunlu dersler cikiyo karsima 268 kredim var ama mezun olamiyorum 5 ders yuzunden
    Hocam mezun olmak için kredileri tamamlaman yetmiyor, okulu bitirmeden geçtiğin için mutlaka vermediğin dersler vardır, onlar karşına çıkıyor.
  • Bende sadece o ortami gormek icindi hocam bide siralamami merak ettigim icindi msuyle ılgili bi planım yoktu

Hocam bu senenin 15 tatilinde geçtim 12.sınıfın 1.dönemi okuldaydım yani 2.donem açık liseye geçtiğim için edebiyat din ve ing den sorumluyum tamam ama bi de felsefe 1 2 koymuşlar onları ben 11 de verdim

+
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.