Şimdi Ara

AÖL'den mezun olanların OBP durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene açık öğretimden mezun olanlar obp'sinin nereden nereye çıktığını yazabilir mi? bazı arkadaşlar eskisi kadar etki etmiyor vs. vs. demişti merak ediyorum

• up

• Dostum etki etmiyor hatta düşürme ihtimali de var. Şöyle söyleyeyim bazıları hocalara yaptırıyor ya da kendi aralarında da yapabiliyorlar. Fakat soruların kalitesi çok kötü olduğundan dolayı cevap doğru olsa bile yanlış çıkabiliyor ya da sorunun cevabı olmayabiliyor. Bundan dolayı sınavlardan 100 beklerken 85 90 alma şansın bulunuyor. Mesrla benim 91 falandı. Açık liseye geçtim 91 geldi yine. Yani ksısacası çok etkilemiyor. Zaten açık liseye geçmek isteyen kişi obp için geçmiyor daha fazla çalışmak için geçiyor. Ondan dolayı obp çok kafaya takmıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DBDdeniz D kullanıcısına yanıt

evet hocam ben çalışmak için geçeceğim zaten, ama şöyle bir durum var şu anda obp'm 92-93 civarı, hedeflediğim sıralama ise ilk 1000. bu obp beni çok geri atıyor o yüzden obp'mi de yükseltse iyi olur diye düşünüyordum

• daxpc kullanıcısına yanıt
    Dostum yok çok fazla etki etmiyor. Ayrıca obp kadar da kötü değil. Gidipte seni 500 kişi geri atacak hali yok. Ayrıca sen ilk olarak bi çalış da obp yi sonra düşünürsün

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.