Şimdi Ara

Aöfden güz döneminde mezun oluyorum. Diploma ne zaman verilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 dersim kalmıştı kamu yönetiminde geçen yıldan ve onları nasip olursa bu dönem verdim gibi. Askere gitmeyi düşünüyorum ve mayıs ayında olursa gideceğim. Mayıs celbi için son başvuru 15 şubat yazıyor. Acaba o tarihe kadar diploma gelir mi ve gelmezse mayısta gitmem için başka bir yol varmı? Bu konudan anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu cevap verecek birisi arkadaşlar

• valla ben senin için aöf sıkça sorulan sorulara bir göz gezdirdim ama net bilgi bulamadım.

bence buraya soracağına büroyu arasan 2 dakikada öğrenirsin bu sorunun cevabını daha kesin bilgi alırsın hem.
  • Hayırlı olsun keşke bizde alıp askere gitsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Hayırlı olsun keşke bizde alıp askere gitsek.

Ben almadan gittim 15 ay yaptım.Benimde tek ders vardı inşallah güz döneminde onuda verip kurtulacam aof derdinden.
  • sicco kullanıcısına yanıt
    Aöfyi aradım askerlik şubesine sorun bizimle ilgisi yok onun dedi. Bende öyle yapacağım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Aöfyi aradım askerlik şubesine sorun bizimle ilgisi yok onun dedi. Bende öyle yapacağım artık.

aof ben sana diplomayi ya da diploma aldigina dair mezuniyet belgesi mezuniyet yazisi gibi bir sey veririm diyosa askere gitmende hiçbir engel yok

orgun öğretimden birçok arkadasim var orda diplomalari hemen vermiyolar en az 4-5 ay sonra veriyolar onlar mezun olduğu anda okuldan yazi alip

askerlik subesine gittiler diploma almadan askere gittiler eger tum dersleri verdiğin anda aof sana diploma ya da mezun olduğuna dair belge verirse

sen de gidersin dostum askere guz donemi sonunda ama bunun için de sinavlari erken aciklamalari lazim başvuru tarihine kadar açıklarlar mi bilmem

keşke aof sinav takvimini belirlerken bu tip durumlari da dusunse gerçekten senin yerinde olmak istemezdim mayis celbini kacirsan askerlik ağustosa kalicak

guz döneminde mezun olmanin avantajini kullanamamis olacaksin umarim istediğin gibi olur her sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sicco -- 29 Ocak 2014; 14:21:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Varmı bir gelişme diploma konusunda.Bende güz döneminde mezun oldum diplomaları ne zaman alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

quote:

Varmı bir gelişme diploma konusunda.Bende güz döneminde mezun oldum diplomaları ne zaman alırız.

Pazartesiyi bekleyeceğiz artık. Büroya gidip soracağız

• Fakülte yönetmeliğine göre diplomanızla birlikte size verilmesi zorunlu diploma ekini-ingilizce(diploma supplement ) isteyiniz. ( A4 kağıdına basılı transkript değil)
  • "Sistemde bir hata oluştu" yazıyor. Sizde aynı durumdamısınız.
  • Flatronx kullanıcısına yanıt
    Evet herkeste çıkıyor o yazı. Not görüntülemede mezun durumundasınız yazıyor bende.

• Arkadaşlar müjdeyi ben vermiş olayım. Şimdi 4441026 ile görüştüm ve askerlik konusunu söyledim. Bu yönde çok sayıda talep aldıklarını ve diplomaların yetişmeyeceği için, içinde mezuiyet tarihimizin vd transkript bilgilerimizin olduğu bir belge vereceklermiş aöf bürolarından. Bu konuda gerekli bilgiyi aöf bürolarına vermişler. Bu belge ile askerliğe başvurabilecekmişiz. Hadi hayırlısı bakalım. Ben bugün5 gibi gidiyorum büroya :)

• Diplomalar bugün ve yarın kargoya veriliyormuş. Cuma günü elimizde olurmuş. Mh bu kez bu bilgiyi verdi

• Diplomalar subelere gonderilmeye baslamis diyor AOF Cagri Merkezi
    Istanbulda alabilen var mi?
  • yeappa kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü aldık hocam diplomaları ankarada. İstanbuldaki arkadaşlar da aldı

• quote:

Perşembe günü aldık hocam diplomaları ankarada. İstanbuldaki arkadaşlar da aldı

Yarin sabahtan bir kontrol edelim
    Diploma eki de elbet sorulacak.

Tesekkur @braveheartgs43
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.