Şimdi Ara

AÖF YENİ KREDİLİ SİSTEM DERS ÇALIŞMA KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
7.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz yeni sistemle işimiz daha da zorlaşmaya başladı. Piyasadaki yardımcı kitapların yasaklanması ve eski kitapların farklı içerıkte olması nedenıyle destek alınamıyor.

Siz kendinizce nasıl çalışmayı düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 14 Ekim 2012; 17:43:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu yeni kitaplara , dershane dergileri gibi ygs sistemiyle çalışmak en iyisi
  • yardmcı kitaplar yasaklandımı murat yayınları ve buna benzer yayınlar yokmu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

yardmcı kitaplar yasaklandımı murat yayınları ve buna benzer yayınlar yokmu artık

yardımcı kitaplar yasaklandı mı bilmiyorum ancak benim kayıt olduğum AÖF bürosunun yanına bi kitapçı açılmış sadece AÖF için özel kitaplar. Güncel kredili sisteme uygun kitaplar yazıyordu. AÖF'ten eksik kitaplarım var onlarıda alayım orayada bi göz gezdiricem bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet600

yardmcı kitaplar yasaklandımı murat yayınları ve buna benzer yayınlar yokmu artık

yardımcı kitaplar yasaklandı mı bilmiyorum ancak benim kayıt olduğum AÖF bürosunun yanına bi kitapçı açılmış sadece AÖF için özel kitaplar. Güncel kredili sisteme uygun kitaplar yazıyordu. AÖF'ten eksik kitaplarım var onlarıda alayım orayada bi göz gezdiricem bakalım
    Yardımcı kitap alırsan yayınlarını söylersen sevinirim
  • AÖF Ders Kitaplarını kolay ve anlaşılabilir yapmaya çalışmış,Hele Matematik Bir hoca ve Öğrencilerin sohbet diyolog'ları Şeklinde bişeyler anlatmaya çalışmışlar ama Bence BERBAT etmişler...

Anlaşılabilir olmak bir yana Bilmeyen ve sadece bu kitapdan çalışacak kişiler için daha büyük bir kafa karışıklığına neden olmaları muhtemel...Şimdiden Allah kolaylık versin..

Murat Yayınlarının Matematik I ve İngilizce I Kitaplarını aldım.Sık sık soru çözerek bu dersleri atlatmaya çalışacağız.
    İngilizcede Yeterince Karmaşık olmuş..Bakalım Soru sistemleri ve soru zorlukları nasıl değişecek..

Üstdeki arkadaşım için ; Dediğin kitaplar Hangi yayınevinin kitapları inceleme fırsatın oldu ise sence nasıl konu anlatımı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.