Şimdi Ara

AÖF TERCİH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar açıköğreitm 2 yıllık bir bölüm tercih yapacam ama sayısal dersleri olmayacak hangi bölümleri önerirsiniz ???

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mURADİM61

güncel

Açık öğretimin tüm bölümlerinde standart olarak ilk yıl genel matematik okutulur, ben bile sayısal mezunu olduğum halde konulara fransız kalmış durumdayım.

NOT: Felsefe ve Türk Dili hakkında bilgim yok, fakat zaten bunlar 2 yıllık değil 4 yıllık.
  • güncel
  • İstediğin cevabı alana kadar güncel mi yazacan yukarıda anlattık işte 2 yıllıkların hepsi ekonomiye dayanıyor neredeyse vede matematik içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 26 Temmuz 2010; 11:07:49 >
  • peki hangi bölümü önerirsiniz bazı bölümlerde matematik yok

genel matematik hangi konular oluyor bide bunu cevaplandır tamamdır
  • quote:

peki hangi bölümü önerirsiniz bazı bölümlerde matematik yok

genel matematik hangi konular oluyor bide bunu cevaplandır tamamdır

valla arkadaşım ben 4 yıllık maliye okuyorum zamanında bunların anlamlarını bilmiyordum gerçi şu anda mezun olunca ne iş yapacağımıda tam anlamıyla bilmiyorum, peder bey tutturduydu maliye yaz diye, ama şimdiki aklım olsa iktisat okurdum.

Açıköğretim önlisans(2 yıllık) programlar şunlardır:
    Bankacılık ve Sigortacılık Programı
    Bilgi Yönetimi Programı
    Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programı
    Dış Ticaret Programı
    Emlak ve Emlak Yönetimi Programı
    Ev İdaresi Programı
    Halkla İlişkiler Programı
    İlahiyat Programı
    İnsan Kaynakları Programı
    Laborant ve Veteriner Sağlık Programı
    Marka İletişimi Programı
    Muhasebe Programı
    Özel Güvenlik ve Koruma Programı
    Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi Programı
    Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı
    Sosyal Bilimler Programı
    Sosyal Hizmetler Programı
    Tarım Programı
    Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
    Yerel Yönetimler Programı

Bak sosyal bilimler varmış ama ondada matematik olacağı kanısındayım, mesela benim bir arkadaşım örgün öğretim Turizm okuyordu matematik dersi alıyordu ne alaka diyip sövüyordu

Matematik söylediğim gibi sayısal mezunu olmama rağmen unutmuşum yada zor geliyor ara sınav ve finalde başarı sağlayamadım bütünlemede vermeye çalışıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vexille -- 26 Temmuz 2010; 11:23:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birde bunları aöfnin resmi sitesinden aldım adamlarda ilgi yokki gelsin harç paraları gitmesin hizmet anlayışı var.
    daha resmi sitede hala öss puanlaması var yani güncel bilgiler sunmuyor sana tavsiyem 2010 tercih klavuzu indirmen, oradan bakman bölümlere çünkü ben Menkul Kıymetler diye bir bölümde hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vexille

Birde bunları aöfnin resmi sitesinden aldım adamlarda ilgi yokki gelsin harç paraları gitmesin hizmet anlayışı var.
    daha resmi sitede hala öss puanlaması var yani güncel bilgiler sunmuyor sana tavsiyem 2010 tercih klavuzu indirmen, oradan bakman bölümlere çünkü ben Menkul Kıymetler diye bir bölümde hatırlıyorum.

Dostum zaten oradan baktım bütün bölümlere söylediğin için teşekkür ederim biraz araştırmada yaptım bölümler hakkında ama henüz karar veremedim.Aslında iktisat banada mantıklı geliyor önerirmisin kardeşim.
  • quote:

quote:

Birde bunları aöfnin resmi sitesinden aldım adamlarda ilgi yokki gelsin harç paraları gitmesin hizmet anlayışı var.

Dostum zaten oradan baktım bütün bölümlere söylediğin için teşekkür ederim biraz araştırmada yaptım bölümler hakkında ama henüz karar veremedim.Aslında iktisat banada mantıklı geliyor önerirmisin kardeşim.

iktisat 4 yıllık yalnız, kararını sen ver bence.
    Arama motorlarına yazınca mezuniyetten sonra ne gibi iş imkanları elde ediyorsun öğrenebilirsin, kendine en uygun olanı seç.

• quote:

quote:

quote:

iktisat 4 yıllık yalnız, kararını sen ver bence.
    Arama motorlarına yazınca mezuniyetten sonra ne gibi iş imkanları elde ediyorsun öğrenebilirsin, kendine en uygun olanı seç.

Tamam kardeşim teşekkürler..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.