Şimdi Ara

aöf sınavı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

2 yıllık örgün öğretimden geçtiğim için aöf ye sistemini tam olarak bilmiyorum ancak elimde karacanın nokta atış soruları var, yine onlardan çalıştım bakalım, ilk sınavda gayet iyi sonuçlar almıştım.. Yarında öyle olmasını ümit ediyorum.

Herkese başarılar..
  • chio başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

Üniversitenin finalleri dün bitti.Aöf'e hiç çalışamadım yarın sadece türk dilini geçsem benim için kar.Bütünlemelerde 8 dersi verip mezun olacağım.

aynı durumdayız,iş güç koşturmaca,birde benim doğru düzgün işim yok,işsizim ama kendı ıslerım ev ıslerı bırde arkadasların yanında takılmak 2 kurus para almak falan zaman olmuyor
    hazır yaşınız küçükken okuyun,ilerde zaman bulamazsınız ben 6 senedir aynı sınıftayım 2.ci sınıf
    malesef,zekadan değil zaman bulamamaktan

Ya iyi de bir insan 6 sene ikinci sınıfta kalır mı?
    Ben 1-2. sınıflarda nerdeyse hiç çalışmadım.Son iki günde çalışarak 5 ders geçtiğimi biliyorum.Şimdi yüksek lisans planlarım var bu yüzden ortalamayı yüksek tutmak için finallerde sadece 1 dersi 70'in üzerinde puanla geçeceğim geçeceğim.Eskiden 50 alayım geçeyim derdim şimdi farklı.Geçmişte yaptığım tembelliğin faturasını ödüyorum.Ortlamayı yükseltmem gerek 8 dersi bütlerde veririm inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

İkinci öğretim öğrencisi olarak sabah o saatte nasıl kalıcam ben ya

Dün demiştim ben, uyanamadım erken saatte Gitti 4 ders

Telefonun saatini 6.30 a ayarladım ama tamam tuşuna basmadığım için telefon ötmedi, sabah saate bir baktım 8.40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 29 Mayıs 2010; 11:28:02 >

• sınava 10 dk geç girdim 15 dayanamadım sorumlu bacılar çıkartmadı 5 dk beklicen dedi vurdum kafayı yattım bütün çıkları A yaptım
  • quote:

quote:

Telefonun saatini 6.30 a ayarladım ama tamam tuşuna basmadığım için telefon ötmedi, sabah saate bir baktım 8.40

İkinci öğretim öğrencisi için sabah erken kalkmak sınava gitmek büyük bir çiledir.Geçen hafta finallerde 1-2 sınavımızı sabah 11'e almışlar sınava zor yetiştik,sabah sabah kafamız çalışmadı uykusuz kaldık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

quote:

İkinci öğretim öğrencisi için sabah erken kalkmak sınava gitmek büyük bir çiledir.Geçen hafta finallerde 1-2 sınavımızı sabah 11'e almışlar sınava zor yetiştik,sabah sabah kafamız çalışmadı uykusuz kaldık.

Sorma yaa, bugünkü sınav 9daydır birde düşün artık

6.30 uyanmam lazımdı, yani hergün uyuduğum saatlerde uyanmış olmam lazımdı ama olamadı tabi ama inş. yarın başaracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 29 Mayıs 2010; 21:17:11 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.