Şimdi Ara

AÖF MEZUNU POLİSLİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aöf işletme mezunu kpss 65 puanla mülakatları geçip polis olma şansı var mı ? ( boy 1.87 kilo 80 vücut parçalı kaslı)

• emniyetin belirlediği taban puanı geçen her 4 yıllık fakülte mezunu insanın polis olma şansı var. Ama sen tutarda mülakatta kekeler yada spor mülakatında söylenenleri yapamazsan olamazsın tabiki. Sadece kpss ye bakıp cevap vermek yanlış olur.Kpss sonrası mülakatı geçemezsen 80 de alsan olamazsın,mülakatın iyi geçerse 65 ile de olursun. Azıcık araştırırsan mülakat nasıl oluyor bulursun zaten

ekleme: birde sağlık koşullarını sağlayacaksın tabi, göz bozukluğu derecesi,renk körlüğü vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 12 Ağustos 2012; 0:20:45 >
  • arkadaşlar merhaba polislik konusu açılmışken birşey sorcam aöf 3.sınıf öğrencisiyim. 2 yıllık makine bitirdim ve önlisansdan kpssye gircem eylülde ona hazırlanıyorum. olurda birşey çıkmazsa gelecek sene polisliğe başvurmak istesem beni alırlarmı.

bendeki problemler

uyluk kemiğim 16 yaşında kırıldı ve doktor platin taktı.ömür boyu kalıcak 22 yaşındayım.

gözümdede -1,75 astigmat bulunuyor

pek sanmıyorum ama bir sorayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go123

Beyler aöf işletme mezunu kpss 65 puanla mülakatları geçip polis olma şansı var mı ? ( boy 1.87 kilo 80 vücut parçalı kaslı)
    Deleted by user

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahlegan -- 15 Kasım 2012; 12:33:19 >
  • arkadaş için yazdım o mal öyle diyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    2 ay önce açıldı
    Mezun
    10 ay önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.