Şimdi Ara

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
18
Favori
220.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reactor1111

okul harçlarını devlet ödemiyor mu? nasıl olacak şimdi? 248tl ödeyin diyor vakıfbanka

Niye devlet ödesin kardeşim okul harçlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

okul harçlarını devlet ödemiyor mu? nasıl olacak şimdi? 248tl ödeyin diyor vakıfbanka

http://www.kizlarsoruyor.com/Kultur-Sorulari/232465--harclar-kaldirildi-adi-altinda-oynanan-oyundan.html
    bundan bahsediyordum. sadece katkı payı kalkmış. amma kelime oyunları yapıyorlar arkadaş... adamların konuşmasını dinleyince harçlar kalktı sanmıştım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayyaş Pilot

quote:

http://www.kizlarsoruyor.com/Kultur-Sorulari/232465--harclar-kaldirildi-adi-altinda-oynanan-oyundan.html
    bundan bahsediyordum. sadece katkı payı kalkmış. amma kelime oyunları yapıyorlar arkadaş... adamların konuşmasını dinleyince harçlar kalktı sanmıştım

Örgün 1. öğretimler zaten senede 150-200 lira para ödüyorlar. Bi onları kaldırdılar işte. 2.öğretim ve açık öğr. aynen devam. Allah devletimize zeval vermesin

• beyler şu ekle sil bölümüne giremiyorum ya tc mi şifremi giriyorm sonra 2. ekran da 3 haneli kodu giriyorm 1 saattir kabul etmiyor ya dellendim nasıl giricez :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

beyler şu ekle sil bölümüne giremiyorum ya tc mi şifremi giriyorm sonra 2. ekran da 3 haneli kodu giriyorm 1 saattir kabul etmiyor ya dellendim nasıl giricez :S

büyük harfle yazın kodu yazarken.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

beyler şu ekle sil bölümüne giremiyorum ya tc mi şifremi giriyorm sonra 2. ekran da 3 haneli kodu giriyorm 1 saattir kabul etmiyor ya dellendim nasıl giricez :S

büyük harfle yazın kodu yazarken.

hiçbi şekilde kabul etmiyor hadi onu geçtim 3 tane rakam çıkıyor yazyrm yine olmuyor neyse haftya büroya giderm
  • beyler su derslerden 1 tanesini alamıyorum kredi yetmiyor sizce hangisi daha zordur onu almayalım.

ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK
    İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
    DENETİM
    SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
    STRATEJİK YÖNETİM 1

AÖF KREDİLİ SİSTEM HAKKINDA BİLGİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 23 Ekim 2012; 23:10:52 >
  • Geçen sene 1. sınıfı okudum. Beş dersten kaldım üç dersten geçtim. Normalde bu sene sınıf tekrarı yapmam gerekiyor ve 8 dersi tekrar almam gerekiyor.

Ama şu an sisteme girdiğimde o kaldığım beş ders ve 3. yarıyıldan iki adet ders atanmış gözüküyor sistem tarafından. Diğer geçtiğim ve eski sisteme göre almam gereken üç ders gözükmüyor.

Bu yeni sisteme geçişin getirdiği bi avantaj mı yoksa gene ders ekle diyip o üç dersi de eklemem mi gerekiyor?

Diğer sorum da şimdi bu sene 1. yarıyıl için verdiği dersler haricinde ders almasam bir şey kaybetmem değil mi ? O iki tane 3. yarıyıl için verdiği silebilirim ?

Yani toplam kredi şu an 29.0, o iki dersi sildiğimde kredi düşücek 25 vs. olacak. Minimum kredi limiti diye bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyocuistanbul

cidden kafam karıştı ders ekle diye bir ikon yok bende 2 dersim var mezun olmama ama o dersler gorunmuyo yerine baska 2.ders var ama secilmiyorum acaba mezunmu ettiler beni :)yeni sisteme göre zaten mezun olmam gerekiyor 46 kalır notlarım yokmudur br bilen b.lgi sahibi yardımcı olmayı paylaşmayı seven bir arkadaş?????cidden çok tuaf hiç biraçıklama yok parasıyla gidip soralım :)

o derslerin yerine gelen derslere bak oradan belli olur. Muhtemelen bahar döneminde alırsın.

bilbar PM.

turn table Yok hatan. :) 2013-2014 seneye .

Cryshal Sınıf tekrarı kalktı.Sadece 1-3/2-4 devam ediyor.o dersler büyük ihtimal bahar dönemine kaldı.
    Eğer ders intibak listesine bakarsan hangi dersin bahar veya güz olduğuna bakarsın. Ders-ekle sil sayfasına gir. oradan da bakabilirsin. Eğer altta ekleme yapacağın dersler varsa onlarıda ekle. aöf 30 kredilik otomatik ekliyor. Sen 45 e kadar tercihen ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stone2627 -- 24 Ekim 2012; 0:00:56 >

• minimum 30 olması mı gerekiyor yani?

çünkü o 3. yarıyıldan verdiği iki dersi istemiyorum şu an? almazsam da 30'un altına düşücek kredi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryshal

minimum 30 olması mı gerekiyor yani?

çünkü o 3. yarıyıldan verdiği iki dersi istemiyorum şu an? almazsam da 30'un altına düşücek kredi.

Minimum diye bişey yok diye biliyorum. Sadece sana 1 dönemde verilen ders kredisi toplam 30.
    Istemedigin dersleri silip onay ver, eğer hata vermezse olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamdır, çok sağol.
  • arkadaşlar;

benim 3. sınıftan kalan 2 dersim vardı. iş ve sosyal güv. hukuku ve türk vergi sistemi fakat sistemden baktıgım zaman aşağıdaki gibi görünmekte. önümüzdeki dönem ise alacağım dersler görünmemekte. sizce bende neden iş ve sos. güv. hukuku görünmüyor. bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun

teşekkürler.

2012-2013 Güz Döneminde Alacağınız Dersler: 2013-2014 Güz Dönemine Bıraktığınız Dersler:
    1. İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1
    2. İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR
    3. İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK
    4. İŞL401U DENETİM
    5. MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ
    6. İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK
  • TÜRK VERGİ SİSTEMİ dersi zormudur arkadaşlar ? bu dönem bu dersi üstten alabiliyorum ama kredisi 5 ve zor geldi bana. ortalamamı düşürmemek adına almasammı diyorum
  • Başta stone2627 hocam olmak üzere kredili sistem konusunda yardımını esirgemeyen tüm dostalara selam olsun. ALLAH hepinizden razı olsun ve başarı nasip etsin. Umarım herkes bitirir okulunu. Bu arada son bir bilgi paylaşayım yeni sisteme göre hazırlanmış kitaplar PDF formatında e-öğrenme sitesinde yayınlanmaya başladı. Allaha emanet olun.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5erkan -- 8 Kasım 2012; 9:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

TÜRK VERGİ SİSTEMİ dersi zormudur arkadaşlar ? bu dönem bu dersi üstten alabiliyorum ama kredisi 5 ve zor geldi bana. ortalamamı düşürmemek adına almasammı diyorum

Üstad kredili sistem öncesinde çok kolay bir dersti.Vizede 30 sorunun 29'u çıkmış soruydu finalde ise 25 üstü çıkmış soru vardı yine.
    Mesela 20ye yakın soru havuzu var onların en az 5-6'sı her sınavda muhakkak çıkar bu derste.Geriside son 6 yıla bakarak yapılacak çıkmış sorulardı.
    Ama kredili sistem ile herşeyin değişme ihtimali olduğu için bir şey diyemiyorum.
    3.sınıftan zor dersiniz, Finansal dersi var mesela.Bir de İş Sosyal dersinin vizesi çok kolay oluyor, 90 alamayana gülüyorduk, ama finali de zor oluyor.
    TVS dersinden korkmayın, 3.sınıfın basit derslerinden.Kredisinin yüksek olma sebebi ünitesi fazla.

• arkadaslar internetten kayıt yaptıktan sonra bankaya parayı ne zaman içinde yatırmamız gerekiyor böyle bir zaman dilimi varmı yoksa son kayıt tarihine kadar yatırabiliyor muyuz
  • selam arkadaslar benim sorum su aof isletme lisansta 1 yilin tum derslerini gectim
    suanda kac kredi vermis oldum.
    60 mi 30 mu
  • MUH101U GENEL MUHASEBE 4,00 - - 0,00
    HUK401U VERGİ HUKUKU 4,00 - - 0,00
    TAR201U ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ 1 3,00 - - 0,00
    MAT103U GENEL MATEMATİK 4,00 - - 0,00
    LOJ201U ULUSLARARASI LOJİSTİK 4,00 - - 0,00
    TİC201U DIŞ TİCARETTE GİRİŞİMCİLİK 4,00 - - 0,00
    HUK101U HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 4,00 - - 0,00
    TÜR201U TÜRK DİLİ 1 3,00 - - 0,00

Beyler merhaba.
    Geçen Sene Dış Ticaret 1.Sınıfta Hukuk Matematik ve Muhasebeden kaldım.Bu Sene Sistemin Kendi Atadığı dersleri seçtim.Şimdi Güz dönemi ve Bahar Dönemi diye 2 Dönemden Bahsediliyor.Ben güz döneminde bu derslerin vize ve finallerine girip bahar döneminde başka derslerdenmi sınava giricem yoksa güz döneminde bu derslerin vizelerine bahar döneminde ise bu derslerin finallerine mi giricem Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

NOT: Yeni sistem için murat yayınları yeni kitap çıkardı mı veya çıkaracak mı?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.