Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben 1.sınıftan matematiği vermediğim için 3.sınıf derslerini alamadım. Yani sadece matematik alacağım. Orası tamam da benim not ortalamam kaç acaba? Şunu öğrenmek istiyorum aslında, DD ile geçebilecek miyim? Nasıl olacak bu iş anlamadım ki. Tek ders oldıuğu için yine 50 mi olacak geçme notu. Matematik başıma bela oldu arkadaş ya.
  • Benim anlamadığım bişey var. Ben 3. sınıfta iş ve sosyalden kalmıştım ama şimdi ders eklemeye çalıştığımda o dersi göremiyorum
  • Merhaba arkadaşlar

ben 2 sene evel kayıt olmustum dgs ile 4 ders alıyordum 1 tanesinden gecmiştim 3ünden kalmıstım gecen sene bir üst sınıf 3e gecmiştim 9 ders alıyordum 3 tanesinden gecmiş 6 tanesinden kalmıstım suan girdimde sisteme kaldıgım 6 ders duruyor ders secme vs yok ben bu dersleremi girce sadece ?

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu
  • AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

ben şimdi 235,46tl yatırdıgımda kaydım yenilenmiş olucak, peki bir kaç soru sorucam

ben şimdi kaçıncı sınıfım
    3.yarıyıl ne oluyor, 2.yarıyıl derslerime ne olduda 3e zıpladım
    atatürk ilke ve inkilaplarını gelecek yıl, asıl üniversitemde görücem. aöf ye bunu saydırabiliyormuyum. Nasılsa bu yıl alamıcam bu dersi kredim yetmedi, gelecek yıla okulda bu dersi alıcagımdan bide aöf de tekrar almak sorun olur. aöf okulda gördüğüm dersten beni muaf tutarmı
  • Manyetizma Sen 2. sınıfsın şuanda. İnkılapta , tam bilmiyorum. Önlisansta görenleri muaf ediyordu ama. Tam emin değilim.

dimitradon Girdiğin yer öğrenci sistemi. Kayıt yenileme sayfasına gireceksin.burada görünmez.

RévivaL 2 ye ayrıldı o ders. O dersi 6. dönem yani bahar döneminde alacaksın. Bu dönem onun Sanayi ekonomisi dersini aldın sanırım.

carlitoss Yıllıkların not ortalamaları daha belli olmadı. O dersten geçmen için CC yani 50-55 arası bir şey yapman gerekiyor. Ama tek ders kendi ortalamasıyla mı hesaplanıyor yoksa kendi dönemiylemi hesaplanıyor tam bilmiyorum

Ctrlshft kayıt yenileme sayfasına girip onay vermen gerekiyor. Sonrada para yatır . Bürodan bandrol v.s işte.

MajestiC Ders ekle sile girdiğinde kayıtlı felan yazmıyomu.

cihanair Alttan kalan dersleri mecbur alacaksın. Diğerlerinide almaz isen seneye kalır.Ama üstten ders alamazsın.

Manyetizma Sınıf tekrarı yapmıyorsunuz.(Biraz yanlış anlatmış) . Şuanda 2. sınıfsınız ve zaten derslerinide almışsınız.

Netscout site arada bir gidiyor.

hsnsnl Çok öğrenci olduğu için fazla ilgilenemiyorlar. Direk kopyala yapıştır v.s :)
  • @Stone2627 hocam emeğine sağlık öncelikle benim sorumda şu Önlisans okudum ve 3 sınıfım 3 dersim var 3 sınıftan ancak 4 sınıfın derslerinin tamamını alabiliyorum eğer ki bu derslerin tamamını verebilirsem sene kaybım olmadan bu sene mezun olacak mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GévréK

@Stone2627 hocam emeğine sağlık öncelikle benim sorumda şu Önlisans okudum ve 3 sınıfım 3 dersim var 3 sınıftan ancak 4 sınıfın derslerinin tamamını alabiliyorum eğer ki bu derslerin tamamını verebilirsem sene kaybım olmadan bu sene mezun olacak mıyım ?

Evet olursun.
  • @Stone2627 Ben 2.sinifa gectim. Alttan 1 dersim var matematik. onunla birlikte 8 ders alabildim. toplam 34 kredi etti. sormak istedigim 3.sinifin basindan ders alamamin sebebi 1.siniftan dersiminmi kalmasi?yoksa baska birsey mi? cunku 3.sinifa ait ders cikmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce ekstra ders eklemelimiyim gerçi şuanki haliyle bile hepsinden zor geçerim
    eklersem hangi dersleri eklemeliyim sizce

• @stone2627
    bir sorum olacak kayıt yenileme sayfasına girince bana böyle bir uyarı geliyor.

Yıllık sistemde 4. sınıf siyaset bilimi dersinden kaldım sadece.
    Geçmiş ders notları bölümünde siyaset bilimi dersinin karşısında yeni ders olarak KAMU YÖNETİMİNDE ÇAĞDAŞ YAKLAŞIMLAR KYT402U
    dersi yazılmış.
    Ama bir türlü kayıt yenileme yapamıyorum.
    Harç işlemlerine girincede TC kimlik numaram kayıtlı görünmüyor.
    Problem ne olabilir.
  • Kitapları yine bürodan mı alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crywolf34

Kitapları yine bürodan mı alacağız?

Evet bürodan alınıyor yeni kayıt olanlar aldı ama kayıt yenileme yapanlar için bayramdan sonra deniliyor yinede bir sorarsınız.
  • Stone2627 yardırıyor ha. Herkese cevap yetiştiriyor. Helal olsun.

Stone yeni kitaplar ile eskiler arasında içerik açısından fark var mı? Yoksa, sadece üniteleri mi bölmüşler.
    Senin kitapları alıp almadığını da bilmiyorum. Ben almadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PessimisticAttack -- 24 Ekim 2012; 15:16:47 >
  • 3 sınıf işletmeyim tüm derslerden kalmışım para filanda yatırmadım ikinci dönem şimdi ne yapmam lazım arkadaşlar aöf büro sistemine şifre ile girince kayıt yenileme filanda yok 2012-2013 güz dönemi dersler bunlar gözüküyor ne yapmam gerek

MUH103U GENEL MUHASEBE 1 5,00 - - 0,00
    FİN201U FİNANSAL YÖNETİM 1 5,00 - - 0,00
    İKT103U İKTİSADA GİRİŞ 1 5,00 - - 0,00
    PZL103U PAZARLAMA YÖNETİMİ 5,00 - - 0,00
    MUH301U MALİYET MUHASEBESİ 4,00 - - 0,00
    İŞL305U YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 4,00 - - 0,00
    MLY201U TÜRK VERGİ SİSTEMİ 5,00 - - 0,00
    HUK101U HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI 4,00 - - 0,00
  • 4.sınıf oldum, alttan TÜRK VERGİ SİSTEMİ ve İŞ SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU derslerim kaldı ancak ders seçiminde sadece TÜRK VERGİ SİSTEMi dersi görünüyor, iş sosyal güvenlik hukuku diğer dönemin dersi mi oldu?
  • Beyler işletme 2. sınıfa geçtim.Şimdi 2. yarının taksitini ödememiştim.Harçlar kaldırıldı dendi ama onu ödemek zorundayım galiba.Onun dışında sözde harçlar kaldırılmasına rağmen 210 tl gibi kitap parası mı alıcaklar ve bunu iki dönem içinde alacaklar mı..
  • Arkadaşlar ben sisteme girmek istediğimde bahar dönemi bütünleme sınavına girenler 5-16 Kasım tarihinde yenileme yapacaklardır diye bir uyarı veriyor varmı bu sorunu yaşayan başka. Özellikle de bütünlemeye giren arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alttan ders yok, 224 kredi ile tek dönemde lisans diplomasi alinabilir mi arkadaşlar? (max 45 kredi ve mezuniyet 240 kredi ise)
  • ekle-sil yaptık, parayı yatırdık, sonrası için birşeyler yapmak lazım mı? daha doğrusu bandrol ve kitaplar için bir süre kısıtlaması var mı? yoksa eskisi gibi istediğim zaman(tabi sınavdan önce olmak şartıyla) gidebilir miyim?
  • bütünleme sınavı yokmu

bende kitap var neden 200 tl yatırmam gerekiyor

sanki bazı kitap isimleri değişmiş gibi,o halde yeni kitap almak lazım

birde para ödemeden önce sistemde olan dersler üzerinde ekle sil tuşu yok 40 etc vermişler sanırım o şekilde bıraktılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmannn94 -- 25 Ekim 2012; 10:03:28 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.