Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (152. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayıt yenilemede şubeye bizzat gitmek gerekiyor muydu? Ulaşımı çok sıkıntılı bir yerde olacağım kayıt zamanlarında.

Bir de sorum olacak. Murat Eğitim Kurumları sınavlara yakın zamanlarda mesela son 1-2 hafta kala ders notları satıyorlarmış. Böyle küçük fasikül gibi küçük küçük notlar. Bunları alan ve faydasını gören var mı? En son finallerde bir çocukla tanıştım konuştuk. Böyle böyle notlar var onlara çalıştım, kitaplara falan çalışılmaz sorular da ezberlenmez dedi. Valla işe yarıyorsa çok iyi.
  • Açıklayın şunu kardeşim ya.
  • 1 haftada açıklayabilecekleri sonucu 1 ayda açıklıyorlar. Bu AÖF'ün düzgün işleyen tek bir şeyi var o da sorunsuz, sıkıntısız parayı almak.
  • bu 2 dönem işi çok kötü oldu. benim merak ettiğim bundan önceki 3. sınıf iktisatçılar örnek olarak verdim. diğer bölümler içinde durum aynı. 6 ders görürken dünyada ne değişti de ders sayısı 12 ye çıktı? :S bundan önceki senelerde bir dersin kitap sayfa sayısı 500 600 iken ne oldu da birden 200 300 sayfaya indi? sizin sisteminizin.... ben eski sistemi istiyorum arkadaş ne güzel bütünlemede vardı yemişim çan eğrisini man eğrisini...
  • Arkadaşlar bahar dönemi kayıt yenilemede bankaya kaç tl yatırıcaz ?

edit:uluslararası ilişkiler okuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhiteLotus -- 25 Şubat 2013; 13:34:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Arkadaşlar bahar dönemi kayıt yenilemede bankaya kaç tl yatırıcaz ?

Hocam önce ders seçimini yapıyorsun.Sonra seçtiğin ders sayısına göre para yatırıyorsun.Fazla ders seçersen fazla ücret alıyorlar.

Ders seçmeden direkt bankaya gidersen onlar atıyor derslerini ve 205 alıyorlar diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhiteLotus

Arkadaşlar bahar dönemi kayıt yenilemede bankaya kaç tl yatırıcaz ?

205 lira... benden once mesaj atan arkadas cok guzel aciklamis zaten, 205 dogru rakam. Ekstra ders secmenin de bir faydasini goremedim, zaten mevcut dersler bile zar zor gidiyor, tabi almak isteyen alabilir o ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitokondrioglukadayi -- 25 Şubat 2013; 20:27:18 >
  • Sonuçlar Açıklansada Ona Göre Yolumuzu Çizsek :) Kamu Yönetimi Okuyan Varmı
  • Arkadaşlar 2. dönem harç yatırmazsam askerlik tecilim düşer mi ???
  • tecil sorunu yok artık okuyorsan 29 yaşına kadar tecillisin. En son değişiklik bu yöndeydi, tekrar değişti mi bilmiyorum.
  • Bu cumaya açıklanır tahminen 3.haftası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://imzakampanyam.com/tarim-bakanliginin-laborant-veteriner-saglicilara-suni-tohumlama-sertifikasi-vermesi-icin-yok-un-bizi-tanimlamasi-gerekmektedir-imza-kampanyasi
    arkadaşlar linke adınızı soyadınızı yazdıktan sonra mail adresinize onay maili gelecek bir ara onaylarsınız isminizin yanında mavi renkli tik olacak..
  • açıklanmadı gitti yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwerty38

açıklanmadı gitti yaa

yarın bu saatlerde siteye girmeye uğraşcaz bak
  • Ins

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

açıklanmadı gitti yaa

yarin aciklanacak mi ? 8 Mart'da aciklanacak diye bi haberde gormustum. Ne kadar dogrudur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kod17

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

quote:

açıklanmadı gitti yaa

yarin aciklanacak mi ? 8 Mart'da aciklanacak diye bi haberde gormustum. Ne kadar dogrudur bilemem.

aofun acıklama zamanına yarın denk gelıyor.buyuk ıhtımal yarın.

• Yarina kesin gozuyle bakiyorum 1.1 orani var o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: evinda

Yarina kesin gozuyle bakiyorum 1.1 orani var o derece

ahahha hadi bakalim dostlar :) insallah tum derslerden gecmisizdir. tahminen ve takriben saat 16:00 sularinda aciklanir o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.