Şimdi Ara

aöf inernetten kayıt yaptıran var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BurakLEE

gecen sene ıkıncı harcı yatırdım sanırım cunku tum derslerden geçtim. neyse 1 ay var daha bakacam da benım sorum once dekontru yatırıp sonramı netten cıktı alcaz oydu

para yatırmayı denedim yatıramayınca aradım öfyi sorum adamın söylediği önce netten kayıtlanma yapılacak (tabi yapabilirsek) sonra harç yatırılacak vs askerlik gerekiosa o halledilecek sonra tecil belgesi dekont internetten kayıtlanma kagadı vede ögrenci kartınla aöf bürosuna gidilip işlemler tamamlanacak

• beyler benim askerlik kağıdı yaklaşık 2-3 ay önce geldi ben suanda yoklama kaçağıyım ve bu ayın 30 unda son günü askerlik için. Ben kayıt yaptırsam aöfe sonra oradan açık öğretim okuyor gösterirmi veya hemen alabilirmiyim baş vurdu ve ya okuyor olarak nasıl gösterte bilirim
  • Kaydın ilk günü çıkarttım yazıcıdan herşeyim gittim yatırdım harcımı büroyo gittim, kaydı yanlış yapmışım Dikey geçiş yerine 2. üni. Bana dediler 1. sınıftan kaydolacaksın değil mi dedim yok abi ben 3. sınıftan devam etcektim felan, kadının biri arkadan koşarak geldi, hayır felan yanlışmı yatırdın. bilmem ne şimdi ne kayıt oluyor ne başka birşey... Dilekçe yazdım parayı istedim hadi bakalım :(

• şimdi aöf bürosundan geldim, sistemler iptal olmuş, ne zaman geleceği belli değil, büroda da sistem yokmuş.
    ama hıncımı aldım bi güzel kalayladım ve çok rahatladım.
    bu arada üstlerine bildirmişler sorunu. inşallah 2-3 gün içinde düzelir.

@samsunlusemih
    hocam doğum tarihin nedir? eğer 88 ve altı isen senden askerlik durum belgesi isteyeceklerdir. senin işin zor ve karışık.

@STVxVTS
    büyük geçmiş olsun. inşallah sorunun çözülür, paranıda alırsın.
  • Eoudoxias: 90 lıyım. Yani demek istediğim , ok aöfe kayıt olurumda , askerlik olarak sorun çıkar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 26 Ekim 2010; 15:27:12 >
  • ben gittiğimde sordum bizden tecil belgesi istiyomusunuz diye 90 doğumlulardan istemiyoz dediler. sen hazırlık okursan seni askere götürürler çünkü hazırlıkda okul tecil ettirmiyo sen kendin tecil ettiriyorsun.
    diğer türlü bi sorun cıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias
    ben gittiğimde sordum bizden tecil belgesi istiyomusunuz diye 90 doğumlulardan istemiyoz dediler. sen hazırlık okursan seni askere götürürler çünkü hazırlıkda okul tecil ettirmiyo sen kendin tecil ettiriyorsun.
    diğer türlü bi sorun cıkmaz.

hımm hazırlıkta istenmiyorsa sanırım bana askerlik şubesi göründü.
  • beyler herşeyi geçtim, izmirde belediye ulaşımı için ulaşım kartlarına(kentkart) vize yapılması gerekiyor ve bu hafta son.kayıt yapılmıyor internetten.bu adiler yüzünden ulaşıma tam parasımı ödeyecez
  • vatana millete hayırlı olsun.
    kayıtlar 30 kime atılmış

bende sistem düzeldi diye sevinmiştim
  • Program: Dikey Geçiş
    Başvuru Tarihi: 30 Ekim 2010 00:00 - 26 Kasım 2010 17:00
    Mazeretli Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2010 - 26 Kasım 2010, mesai saatleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Eoudoxias

şimdi aöf bürosundan geldim, sistemler iptal olmuş, ne zaman geleceği belli değil, büroda da sistem yokmuş.
    ama hıncımı aldım bi güzel kalayladım ve çok rahatladım.
    bu arada üstlerine bildirmişler sorunu. inşallah 2-3 gün içinde düzelir.

@samsunlusemih
    hocam doğum tarihin nedir? eğer 88 ve altı isen senden askerlik durum belgesi isteyeceklerdir. senin işin zor ve karışık.

@STVxVTS
    büyük geçmiş olsun. inşallah sorunun çözülür, paranıda alırsın.

ARKADAŞLAR 30 Ekim'e bir günlüğüne sistemde atılmış göründü, kayıtlar yine aynı günlerde.... Girip bakın.
    @Eoudoxias; Çok teşekkür ederim arkadaşım, dilekçem hâla yolda PTT online'den takip ediyorum Umarım paramı alırım. Bugün gerekli belgelerimi çıkarttım, yarın gidemeyeceğim patronumun işleri varmış, pazartesi artık. Kendine iyi bak arkadaşım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelimeyounu -- 27 Ekim 2010; 20:17:54 >

• @STVxVTS
    rica ederim arkadaşım ne demek. bizim arkadaşın başına gelmişti zor bi durum ki bizim arkadaş daha parasını alamadı.

sistemler düzgün, çalışıyor. sisteme herhangi bir ulaşma sıkııntısı yok. kayıt olabilirsiniz.
  • @berqsan
    hayırlı olsun.
    bende internetten kayıt yaptırdımda daha parayı yatırmadım. onu da bi ara yaparız (maddi durum)
  • Eoudoxias ben cıktı belgesını kaydedemıyorum ya bugunmu kaydedeıp cıktı aldın sen net basvuru kagıdını?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakLEE

Eoudoxias ben cıktı belgesını kaydedemıyorum ya bugunmu kaydedeıp cıktı aldın sen net basvuru kagıdını?

ben dün gece kayıt ettirdim, söyle sakin sakin yapıyım dedim.
    önce ie den denedim kaydettirmedi
    sonra firefoxdan denedim orada kaydedebildim
    daha cıktı almadım.

@berqsan
    inşallah. gene sistemi bozarlarsa bu sefer cidden kargaşa cıkarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoudoxias -- 27 Ekim 2010; 23:17:41 >
  • ulen bende kaydetmedı gece 1 den sorna denıyım bari. Eoudoxias
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.