Şimdi Ara

Aöf Harç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kayıt yenileme yapacağım fakat üniversite harçlarının kaldırıldığından bahsediliyordu. yine para yatırıyormuyuz ve ne kadar bilgisi olan var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: erenyurt

Arkadaşlar ben kayıt yenileme yapacağım fakat üniversite harçlarının kaldırıldığından bahsediliyordu. yine para yatırıyormuyuz ve ne kadar bilgisi olan var mı acaba?

kayit.anadolu.edu.tr
    buraya gir
    kayıt yenileme seç

alacağın derse göre ücret değişiyor
    önce ders seçip sonradan parayı yatıracaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt yenilemeler başladığında ders seçimini yapıp yatıracağım parayı onayladım. Ama parayı henüz yatırmadım. her girişimde tekrar o kısımları soruyordu bana.. Bugün parayı yatırayım dedim. ama tekrar onaylamak gerekiyor mu acaba? Çünkü site hata veriyor. Şimdi bankamatiğe gidersem birde görünmezse boşuna gitmeyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilbar

quote:

Arkadaşlar ben kayıt yenileme yapacağım fakat üniversite harçlarının kaldırıldığından bahsediliyordu. yine para yatırıyormuyuz ve ne kadar bilgisi olan var mı acaba?

kayit.anadolu.edu.tr
    buraya gir
    kayıt yenileme seç

alacağın derse göre ücret değişiyor
    önce ders seçip sonradan parayı yatıracaksın

saolasın teşekkürler
  • ben giriyorum ama sistem hata veriyorr????
  • quote:

ben giriyorum ama sistem hata veriyorr????

akşam düzgündü yine bozulmuş sabah dene düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, ben ders seçme işlemlerini yaptım. Ek dersler falan hiç birşey çıkmadı 4. sınıf işletmeyim dikey geçişle 3. sınıftan başlamıştım. 5 ders falan vardı toplam sanırsam, ben de onayladım tamam dedim. İnşallah bir sorun yoktur bu konu hakkında onay verirseniz sevinirim. Bir de bankaya parayı yatırdım. Bundan sonra büroya gitmem şart mı acaba? Kitap almaktan ve karta bandrol yapıştırmaktan başka bir şey yapacaklar mı? Malum 1,5 saat uzaklıkta büro o yüzden hemen gitmelimiyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.