Şimdi Ara

Aöf Final Sınavı Nasıl Geçti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu final soruları hala açıklanmadımı.yada acıklanmıyomu.ben baya acemisiyim bu işin
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsek

arkadaşlar bu final soruları hala açıklanmadımı.yada acıklanmıyomu.ben baya acemisiyim bu işin

http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

TC kimlik numaranız ile giriş yapın sırasıyla sınav soruları, 2011-2012 ve son olarak yıl sonu sınav türü ile soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamaster

quote:

arkadaşlar bu final soruları hala açıklanmadımı.yada acıklanmıyomu.ben baya acemisiyim bu işin

http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

TC kimlik numaranız ile giriş yapın sırasıyla sınav soruları, 2011-2012 ve son olarak yıl sonu sınav türü ile soru ve cevaplara ulaşabilirsiniz.

tşk işime yaradı .inş.hayırlısı olur

• quote:

Aöf Final Sınavı Nasıl Geçti

arkadaşlar bo 10 dersin 8 inden gectim galiba.soruları kontrol ettim.matemeatik ve muhasebeden çaktım bana bu derslere çalışma tavsiyesi verebilecek varmı.matematikten hhiiiiiiç temel yok sıfır! muhasebden de vasatım yani :( butunlemeden gecip diplomaa almak isiyorum :( tavsiye pls
  • dostum matematikten geçmek istiyorsan birazda bütcen varsa bakırköy murat dershanesinden yılmaz hocaya gitmen gerekiyo benim arasınav senden düşüktü büt de geçtim bu hoca sayesinde
  • edirnede olmasam tavsiyene uyardım :(
  • quote:

edirnede olmasam tavsiyene uyardım :(

muhasebe dersini çalıştığın takdirde her halükarda verirsin fakat matematik dersi sadece çalışmakla yetmiyor konular üzerine bol bol soru çözmen gerekiyor... O nedenle şimdiden başla bence... takıldığın konularda nasıl çözüldüğüne dair internette araştır... Hatta gerekiyorsa burada tek tek soru sor... Mat dan geçmek için sana 60 yetiyor... Bu şekilde hareket edersen rahat geçersin diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans33

quote:

edirnede olmasam tavsiyene uyardım :(

muhasebe dersini çalıştığın takdirde her halükarda verirsin fakat matematik dersi sadece çalışmakla yetmiyor konular üzerine bol bol soru çözmen gerekiyor... O nedenle şimdiden başla bence... takıldığın konularda nasıl çözüldüğüne dair internette araştır... Hatta gerekiyorsa burada tek tek soru sor... Mat dan geçmek için sana 60 yetiyor... Bu şekilde hareket edersen rahat geçersin diye düşünüyorum...

yard.için teşk.dostum.Allah gönlünüze göre versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

Toplam 10 ders alıyorum hazırlık ve 3. sınıf derslerini birlikte alıyorum. 4 .sınıfa geçmek için kaç dersten geçmem lazım ?

emin olmamkla birlikte ben 2.sınıfa alttan 2 dersim varken gecebilmiştim.2 ders galiba sınır
  • quote:

quote:

arkadaşlar bo 10 dersin 8 inden gectim galiba.soruları kontrol ettim.matemeatik ve muhasebeden çaktım bana bu derslere çalışma tavsiyesi verebilecek varmı.matematikten hhiiiiiiç temel yok sıfır! muhasebden de vasatım yani :( butunlemeden gecip diplomaa almak isiyorum :( tavsiye pls

Muhasebede geçmiş 5 yılın final ve bütlerine bak..Zaten 13 tane bire bir hiç değiştirmeden koyuyorlar her sene.
    Sonra bir kaç tane de isimler ve rakamlar değişerek aynı soru tarzı ile soruyorlar.
    Benim genel muhasebem vizede düşüktü çok korkuyordum, hiç bir şey bilmeden son 5 yılın final ve bütlerine bakarak 73 aldım ve geçtim çok şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: nothingalex

Toplam 10 ders alıyorum hazırlık ve 3. sınıf derslerini birlikte alıyorum. 4 .sınıfa geçmek için kaç dersten geçmem lazım ?

Öncelikle üst sınıfa geçebilmek için intibak dersleriniz olan, Genel Muhasebe, İktisat, Hukuk ve İşletme derslerinizin 4'ünü de vermeniz gerekiyor.
    3. sınıftan olan 6 dersinizin de 4'ünü verirseniz sınıfı geçebilirsiniz.
    Yani en az 8 ders vermeniz gerekiyor üst sınıfa geçmek için lakin 4 intibak dersinin hepsini vermeniz gerekiyor.
    Yani 9 dersi geçin, intibak derslerinden biri olan İktisattan kalın, sınıf geçemezsiniz.
  • tşk hakan yapıcam inş.
  • arkadaşlar bu final sonuçları ne zmn acıklanıyo
  • quote:

arkadaşlar bu final sonuçları ne zmn acıklanıyo

Geçmiş açıklamalara bakarsak %20 22 Haziranda, %79 25 Haziranda açıklanacak.
    Ama muhtemelen 25 Haziranda saat 14:00 civarı açıklanır.
  • tşk dostum cvp için merakla bekliyoruz
  • arkadaşlar sınav beklentilerimi karşıladı.sizin nasıl?

• DERS AS YS BS BAŞARI
    3029 - TÜRK VERGİ SİSTEMİ 37 40 - 39 K
    3155 - İŞ VE SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU 37 33 - 34 K
    3167 - FİNANSAL YÖNETİM 30 47 - 42 K
    3168 - PAZARLAMA YÖNETİMİ 47 53 - 51 G
    3169 - MALİYET MUHASEBESİ 58 38 - 44 K
    3172 - YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ 53 53 - 53 G

Hiç ama hiç çalışmadım sbmyo çıkışlı olmam biraz fark ettirdi az bişey baksam geçermişim be 2 ders yeterli değilmi geçmem için?
  • üst sınıfa gecmen içn alttan 2 ders yetio galiba
  • quote:

üst sınıfa gecmen içn alttan 2 ders yetio galiba

Şu haliyle geçiyorsun fakat biraz çalışmayla Bütünlemede iki dersi de rahat geçersin diye düşünüyorum...
  • bu arada benim yerel yonetimler son sınıf,tüm dersleri gecmeden mezun olamıyoz demi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 26 Haziran 2012; 8:47:08 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.