Şimdi Ara

Aöf Final Sınavı Nasıl Geçti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç çalışmadığım için hepsini salladım sallaya sallaya sıkıldım sınavda 5ders kolay değil
  • 4.Sınıfta Türkiye Ekonomisi dersinin finali acayip zor geçti yine taktılar
  • 4. sınıf işletmeyim. finalde en zorlandığım ders SPK idi. ara sınav 90 ama yinede geçip geçmeyeceğim konusunda tereddütteyim. hayırlısı olsun bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KMLGR

4.Sınıfta Türkiye Ekonomisi dersinin finali acayip zor geçti yine taktılar

gerçektende çok zordu vizem 60 inşallah geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

4. sınıf işletmeyim. finalde en zorlandığım ders SPK idi. ara sınav 90 ama yinede geçip geçmeyeceğim konusunda tereddütteyim. hayırlısı olsun bakalım

gecmis yil sorularina calistiysan yapmisindir. 17-18 tane birebir yakaladim ben. Girisimcilik biraz kasar gibi oldu benim. O da 3-5 soruda sadece :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • full geçmiş yıl cıktı !
  • Geçmiş yıl deyip durmayın yahu... Bi gün komple yeni sorular soracaklar alcaz havamızı oturcaz
  • 4 sınıf uluslararası işletmecilik ve sermaye piyasası zordu çoğu vize sorulları çıktı ters köşe oldum :(
    bütlere kalmak istemiorum sıkıldım artık bitsin bir an önce
  • quote:

Orijinalden alıntı: beastly

4.Sınıf kamu yönetimi final sınavına birazdan, gideceğim sizlerin sınavları nasıl

Aynen 4.Sınıf Kamu Yönetimindeyim 3 Ders zor(Türkiye Ekonomisi,Maliye Politikası,Yerel Yönetimler) gerisi kolay geçti kitapçıklar yayınlandıktan sonra daha kesinleşir bakalım
  • Kredili sistem ile birlikte aynı sorular çıkmayacak diyor dekanımız :)

Sınavlara gelecek olursak;

Finansal, Maliyet Muhasebesi, İş ve Sosyal, Tvs %100 geçtim.
    Hukuktan %70 geçtim.
    İktisat, Genel Muhasebe ve Yönetim Bilgi Sisteminden %50 geçtim.
    Pazarlamadan %40 geçtim.
  • 3. sınıfta Maliyet en kolay derstir..Samimi söylüyorum :)
    Bu dersten kurumlarda alıpta kalan yok.Hep aynı sorular geliyor ve çok basit bir ders.
  • işletme 4. Sınıftayım. İlk gün sınavlarından ulus. İşletmecilik ve muhasebe'de biraz zorlandım(67-77 vizeler). Vizeler yüksek olduğu için bunlardan da sıkıntısız bütsüz geçeriz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 4 Haziran 2012; 5:27:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yerel yonetim 2.sınıf final soruları cokmu kazıktı acaba?

bide şu karacan yayınlarından inkilap tarihine calıştım ve soruların yuzde doksanı tuttu ,dier derslere murat yayınlarını kitapından calıştım ,ama fıss.haberiniz olsun.bütünlemeye kalmamın tek nedeni murat yayınlarının ... kitapları

EDİT.G.G. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 4 Haziran 2012; 11:00:01 >
  • arkadaşlar bide çıkmış sorularada calışmak da fark yaratıyo!anladıgım kadarıyla vizede cok basarılı olmamın bi nedenide buydu.finalde hç ugrasmadım gecen yıklki sorulara
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsek

arkadaşlar yerel yonetim 2.sınıf final soruları cokmu kazıktı acaba?

bide şu karacan yayınlarından inkilap tarihine calıştım ve soruların yuzde doksanı tuttu ,dier derslere murat yayınlarını kitapından calıştım ,ama fıss.haberiniz olsun.bütünlemeye kalmamın tek nedeni murat yayınlarının dandik kitapları

valla ben hep murat yayınlarından çalıştım başka kitaba elimi bile sürmedim ama murat yayınlarının çok eksiği var çoğu sorunun cevabını kitaba bakarak bile bulamıyorsunuz birsürü gereksiz ayrıntı var
  • ARKADAŞLAR Vizelerim bunlar ,şimdi finallerden kaç alırsam bu derslerimden kurtarırım.vizenin yüzde otuzu alınıyomus galiba

Aöf Final Sınavı Nasıl Geçti
  • quote:

ARKADAŞLAR Vizelerim bunlar ,şimdi finallerden kaç alırsam bu derslerimden kurtarırım.vizenin yüzde otuzu alınıyomus galiba

sırasıyla yazıyorum

1001 = 48
    1007 = 60
    2063 = 37
    2104 = 38
    2188 = 40
    2190 = 47
    2232 = 37
    2252 = 47
    2430 = 45
    2437 = 44

Finalde alman gereken notlar
  • quote:

quote:

Hocam bu Türkiye Ekonomisi dersine hangi kaynaktan ve nasıl çalıştınız ben büyük ihtimal Büt.e kaldım ve vizem 43 son senem olduğundan bu dersi vermem lazım sizce nasıl ve hangi kaynaklardan çalışmalıyım
  • quote:

quote:

quote:

Hocam bu Türkiye Ekonomisi dersine hangi kaynaktan ve nasıl çalıştınız ben büyük ihtimal Büt.e kaldım ve vizem 43 son senem olduğundan bu dersi vermem lazım sizce nasıl ve hangi kaynaklardan çalışmalıyım

ben murat yayınlarından çalışıyorum 2 günde 1 ders bitirerek çalışıyorum ondan sonrada 1 günde 2 geçmiş yıl sorusu çözüyorum

• quote:

quote:

ARKADAŞLAR Vizelerim bunlar ,şimdi finallerden kaç alırsam bu derslerimden kurtarırım.vizenin yüzde otuzu alınıyomus galiba

sırasıyla yazıyorum

1001 = 48
    1007 = 60
    2063 = 37
    2104 = 38
    2188 = 40
    2190 = 47
    2232 = 37
    2252 = 47
    2430 = 45
    2437 = 44

Finalde alman gereken notlar

eline sağlık hocam ..teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.