Bildirim
Aöf de yeniyim , ve Hiç bir şey anlamıyorum Yardımcı olurmusunuz (Resim Eklendi.)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yardımcı olacak yok mu ? _____________________________ Yaşa öl -
çalışman lazım bu arada bölüm nedir _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: axelfoly
çalışman lazım bu arada bölüm nedir
halk ile ilş. Evet te bu uyarı ve tekrar nedir ?_____________________________ Yaşa öl -
cc altı tüm dersleri tekrar alıcaksın demek _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
cc altı tüm dersleri tekrar alıcaksın demek
Bu durumda kalmis mi oluyoru ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yaşa öl -
evet o derslerden kalmış oluyorsun _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
evet o derslerden kalmış oluyorsun
Peki , Bidahaki dönemde Dersleri seçicekmiyim ?
Sadece derslerden mı kalıyorum yok 1 sene boyunca mı kalıyorum ?_____________________________ Yaşa öl -
kaldığın dersleri tekrar seçersin , dediğin gibi sadece derslerden kalıyorsun _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
kaldığın dersleri tekrar seçersin , dediğin gibi sadece derslerden kalıyorsun
Anladım teşekkürler , peki derslerden muaf olma durumu oluyor mu aöf de ?_____________________________ Yaşa öl -
oluyor önlisansta gördüğün dersleri aöf de tekrar görmüyorsun _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
Yanlış hatırlamıyorsam AÖF muafiyet kabul etmiyor, sadece muafiyet Örgün öğretimde var
@axelfoly_____________________________ İmza mı? Ne imzası :) -
ediyor hocam önlisansta aldığım mat 1 mat 2 ing 1 ing 2 vb dersleri almadım bunları transkriptede görebilirsin _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
quote:
ediyor hocam önlisansta aldığım mat 1 mat 2 ing 1 ing 2 vb dersleri almadım bunları transkriptede görebilirsin
daha önce forumdaki konularda bu konuyla ilgili sorulan sorularda derslerde muaf olunmuyor, AÖF bunu kabul etmiyor diye cevaplar vardı demek yanlış hatırlamışım, teşekkürler bilgilendirme için...
_____________________________ İmza mı? Ne imzası :) -
rica ederim , dediğim gibi transkripten hangi derslerden muaf olduğunu açıkca görebilirsin _____________________________ Başarıya ulaşanlar, rahatından ödün verenlerdir. -
halkla ilişkiler bölümündesiniz sanırım. cc nin altı dersleri birdaha alıcaksınız cc nin üstü sizindir. _____________________________ -
Merhaba, benim 1. Dönemden 3 tane 2.dönemden de 1 tane dersim kaldi hepsini bir dönemde alabilme sansim var mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sefa_t
Merhaba, benim 1. Dönemden 3 tane 2.dönemden de 1 tane dersim kaldi hepsini bir dönemde alabilme sansim var mi ?
Alma şansınız yok maalesef her ders kendi dönemine ait
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt